Beauty: Review + Swatches of L'oreal Infaillible Blush Paint Palette in Pinks & Amber + Lip Paints

by - 03:59:00

Prav v vsaki make up torbici se skriva rdečilo, ki lička poudari ter na obraz pričara neko svežino, zdrav izgled. V testiranje sem prejela dve čudoviti paleti z rdečili v odtenku Amber in Pinks. V vsaki paleti se skriva 5 odtenkov rdečil, tako, da boš sigurno našla tisto pravo zase. Rdeča lička so pri meni must, saj sem drugače zelo bleda. Nekaj rdečila mi celoten izgled kože naredi bolj sijoč, zdrav in lepo poudarijo celoten look make up-a. Pika na i, bi lahko rekli. 

Prav tako pa bom govorila tudi o novih lip paintih, ki so ena izmed L'orealovih novosti. Priročna in srčkana embalaža, kot nalašč za v torbico. Če te zanima kako so se izdelki obnesli, beri dalje.


Embalaža je pravi eye candy, deluje zelo kakovostno, mladostniško, uporniško. Paletka je črna plastična, skozenj lahko vidimo odtenke rdečil. 

Odtenki so čudoviti, dobro pigmentirani, zelo lahki in naravni, kar se tiče izgleda na obrazu. Zelo lahko jih je nanesti in zabrisati, nikjer ni vidnih nobenih čudnih črt, kot pri nekaterih rdečilih. Celoten izgled je precej naraven.



Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri rdečila?

Pozorni moramo biti predvsem na barvo las in ten kože. Ko pridemo kot navaden kupec v trgovino lahko vidimo kup rdečil, ki pritegnejo našo pozornost, dobro pa je vedeti kako rdečilo izbiramo glede na svoj ten kože. Seveda so "pravila" zato tudi, da se jih kdaj krši kajne? 

Svetla polt in svetli lasje - rdečila naj bodo v nežnih koralnih, roza in oranžnih odtenkih
Svetla polt in rjavi lasje - rdečila naj bodo v pink, koralnih peachy odtenkih

Seveda pa je moje pravilo, da kupi tistega, ki si ga želiš nositi, saj se takrat počutiš najbolj veselega, vseeno pa je dobro vedeti nekaj smernic, kar se tiče izbire. 


Odtenki v Pinks paletki:

Ballet Dream - satenast nude pastelni odtenek
Despinkable Me - karamelno, peachy nude odtenek z malce večjim sijajem kot Ballet Dream
Peony Rose - Pastelno roza odtenek z mat finišem
Fuchsia Afterhours - Pinky odtenek z mat finišem
Flamingo Dance - ime pove vse, flamingo pink oranžen odtenek z nekaj sijaja




Odtenki v Ambers paletki:

Miami Sunsrise - Izredno nežen peachy nude odtenek s sijajem
Coral Bay - nude odtenek s satenastim/mat izgledom
Peach Fling -  nežno roza odtenek z majhnimi bleščicami
Amber Love - nežno rjav odtenek s sijajem
Indian Cruise - čudovit bakrenast odtenek s sijajem - odličen kot senčilo


Obstojnost sem pričakovala malce boljšo, saj odtenki po nekaj urah zbledijo, še posebej tisti bolj svetlejši. Vseeno pa mi je všeč, saj je videz precej naraven. 



Kako pa sploh pravilno naneseš rdečilo na lička?

V roke vzami čopič za lička in se nasmej - enostaven trik za nanos rdečil za lička. S krožnimi gibi rdečilo zabrišemo. Za še bolj pravilen nanos pa prilagam še sliko na kateri so prikazani različni položaji rdečil glede na obliko obraza. 


Kako sem s paletkama zadovoljna in ali ju priporočam?

Paletki sta me takoj pozitivno navdušile. Njuna embalaža je totalno rokerska, odštekana - nekaj drugačnega, kar mi je zelo všeč. Odtenki so naravnost prečudoviti, dobro pigmentirani in obstojni, izgled pa je povsem naraven. Dobro se jih da zabrisati in res čudovito poudarijo in zaključijo videz celotnega make up-a. Koža izgleda zdrava in sijoča, saj nekateri odtenki vsebujejo tudi majhne bleščice. Vsekakor ju priporočam. 



Lip Painti so čudovito obarvana rdečila za ustnice, ki vaše ustnice poživijo in jih obarvajo. Finiši so različni, za vse okuse: mat in glossy izgled. 

Embalažo predstavlja plastična tuba, ki vsebuje aplikator, s katerim se odlično da nanesti rdečilo, uporabimo ga lahko tudi za  bol natančni nanos. 

Mazljivost je odlična, tudi prekrivne oz. pigmentirane so odlično. Kar mi je najbolj všeč je nežna tekstura in to, da občutek na ustnicah tekočih šmink z glossy finišem ni lepljiv, pri mat odtenkih pa sicer ni končni izgled tako zelo mat, vendar mi je vseeno všeč, saj manj izsuši ustnice. 


Obstojnost je nekje tam do 3 ure, če vmes ne zauživamo hrane, kar ni velik plus, vendar so to vseeno tekoče šminke pri katerih lahko pričakujemo nenehno popravljanje, vendar so odlične za čez dan, ko mogoče nimamo toliko obveznosti, zaradi katerih nimamo časa za popravljanje. 

Kako sem zadovoljna z Lip painti in ali jih priporočam?

Lip painte vsekakor priporočam, saj so odlični za tiste, ki mogoče niste pristaš mat finiša in imate na ustnicah radi nekaj obarvanega, vendar lahkega, da nežno poudari vaše ustnice. Mazljivost je odlična, kakor tudi njihova pigmentiranost in prekrivnost. Vsekakor priporočam.

Pa ti? Obožuješ rdečila za ličke ali jih sploh ne uporabljaš? Jaz sem se definitivno zaljubila v ti dve paletki.

P.s. Kaj si danes za pusta hrusta? Na moji Facebook strani poteka mini nagradna igra - prilepi sliko svojega pustnega make up-a in osvoji mini nagrado.




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Sicer sploh ne uporabljam rdečil, ampak tole pa tako lepo izgleda!! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni sta paletki zelo všeč ♡ Sta me definitivno prepričali, tudi nad lip painti sem navdušena.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši