Lifestyle: I'm moving!

by - 04:07:00


Ilustracija: klik


Res je, prav si prebrala. Življenje te včasih kljub planom preseneti in moraš ubrati novo pot ter se prepustiti, da te vodi tja kamor ti je pač namenjeno. Vsi plani so splavali po vodi in zame, ki vsako stvar 20 x preštudiram in jo premlevam še 1 teden, je takšna situacija res grozljiva. Ne me narobe razumeti - zelo sem vesela in komaj že čakam. Pa vendar je to korak naprej, ki ga sicer ne delam prvič, je pa vseeno spet tukaj, po zelo dolgem času in, če sem iskrena sem kar malce živčna. Ko samo pogledam vse stvari, ki jih bom morala spakirati in seliti, mi je kar malo slabo. *smeh*

Nikoli si nisem mislila, da bom po končanem faksu še vedno živela doma, pri starših in niti približno to niso bili moji načrti. Ko opazujem in poslušam zgodbe drugih se včasih vprašam kaj sem naredila narobe ali zakaj meni ni tako gladko steklo. Včasih sem se zaradi teh misli počutila zelo potrto, depresivno in včasih so bile te misli neznosne, težko sem preživljala čas doma. Leta na faksu so mi bila všeč predvsem zato, ker sem vedno imela nek kotiček samo zase. Prostor, kamor sem se lahko zatekla in prostor, v katerem sem se počutila super. Prostor, v katerem sem lahko do poznih jutranjih ur ustvarjala. Tega doma nikoli nisem imela. Seveda sem imela vse kar sem potrebovala in hvaležna sem, da sem vedno imela streho nad glavo ter, da me je doma vedno čakala topla postelja ter oprana oblačila. Tisti, ki imate veliko sester in bratov me najbrž razumete. *smeh* Sicer pa je bilo zaradi velike družine vedno zelo zabavno, vedno se bom spominjala norčij, ki smo jih izvajali v sobi, poznih pogovorov, ko bi že morali spati in skakanja po posteljah, ki so itak bile že cele uničene. Teh spominov se vedno rada spominjam in čisto vedno mi na obraz narišejo en velik nasmeh. Moram pa priznati, da me je prostorna stiska vedno utesnjevala, tako zelo, da je velikokrat vplivalo na mojo produktivnost, a sem se kljub svoji ljubezni in strasti do tega kar počnem vedno nekako znašla.

Vse se je zgodilo precej hitro, Matic je namreč dobil službo v mojem kraju in nekako ni bilo izbire, kot, da greva na svoje. Ker je mesto majhno, je težko dobiti garsonjero, kaj še le stanovanje. A sva ga po dveh tednih le našla. "Ta pravega". 

Komaj čakam, da si bom opremila stanovanje, da bo vse lepo pospravljeno in nič nametano. Komaj čakam, da bom zjutraj lahko odprla balkonska vrata in ob prijetnem vetriču spila prvo kavo. Komaj čakam, da bom skuhala prvo kosilo v novem stanovanju in komaj čakam, da bom kaj zapackala, da bom imela dober razlog za čiščenje (upam, da me to čiščenje ne bo čisto prevzelo *smeh*). Komaj čakam, da bom prvič povabila prijatelje na kavico ali sok in komaj čakam, da bom imela nekaj svojega, najinega. Ob eni dolgoletni želji, ki se mi bo končno izpolnila se mi kar zasolzijo oči. Komaj čakam, da se bom zjutraj zbudila ob Maticu in, da mi ne bo več treba potovati iz enega mesta v drugega, da se vidiva. Komaj čakam, da se to poglavje v moji knjigi življenja prične in upajmo, da se bo tudi dobro končalo. *smeh*

P.s. Če imaš kakšen poseben trik kako pakirati, da bo čim manj stresno pa mi ga le zaupaj v komentarju. 

ENG

Yep, that's right. I'm moving into my own apartment really soon and I can't wait if I'm being honest. It kinda went too quickly for me, because I'm a person who overthinks everything and I need some plans in my life. Matic got a job in my town and moving is the only right thing to do. I never thought that I'd still live with my parents after collage and this wasn't in my plans from the beginning. But that's life you know - you just need to go with the flow sometimes and see where life takes you. I always lived with my big family and I'm really grateful that I always had everything; a warm bed, fresh clothes, food, but spacious distress kinda ruined my motivations and productivity. I always craved my own space where I can do what I really love to do - blogging, photography and interior design. So... here we are now. Can't wait to start moving and decorating my own apartment. But what I'm the most excited for is to wake up with my man every-fucking-day. I'm being emotional about this, because we always had this long distance relationship and we always traveled to different cities to see each other. I'm so happy! 


Se beremo naslednjič, 

You May Also Like

7 comments

 1. Čestitke! Obilo užitkov ti želim pa čimmanj stresa ;) Škatle, škatle, škatle, vse označit, pa... glede na to, da se, verjetno, seliš od staršev bo tale selitev ful lažja, ker ne rabiš zdaj res vsega vzet zraven, lahko potem postopoma nosiš ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ajda! Hvalabogu je selitev že mimo, nekaj malega pa še me čaka ;P

   xx

   Izbriši
  2. Dober dan, jaz sem Josef Lewis, zasebni posojilodajalec, ki daje posojilo posameznikom, podjetjem in vladnim ustanovam po nizki obrestni meri 2%. Vemo, da obstaja veliko družin, ki živijo na plačah, da plačajo ček, in druge, ki ne morejo poskrbeti za svoje finančne obveznosti in zato smo tukaj za finančno obnovo.

   Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključujejo: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, refinanciranje doma, hotelska posojila, študentska posojila itd. če je zanima posojilo in ne sme biti prevare ..

   E-pošta: progresiveloan@yahoo.com
   Pokliči / WhatsApp: +16626183756
   Spletna stran: https://progresivefunding.wordpress.com   Izbriši
 2. Pozdravljeni vsi, jaz sem Chloe Raymond iz palmovega pristanišča Florida 34682. ZDA se tako vrvam vračam na ta odličen forum, da pričam o pomoči, ki sem jo dobil od gospoda Elija. Obupno sem potreboval posojilo v drugih, da ne bi bil dolg in finančne vezi, ki mi jo je postavil moj bivši mož. Bilo je zelo slabo, da moram poiskati pomoč pri prijateljih, družini in celo banki, a na eni bi mi lahko pomagali, ker je bila moja kreditna ocena res slaba. Tako sem brskal po računalniku in videl nekaj pričevanj ljudi, ki jim je gospod Elija pomagal pri posojilu, nato pa sem se odločil, da se obrnem nanj na njegov e-poštni naslov_ loancreditinstitutions@gmail.com, nato sem od njih prejel e-poštno sporočilo in naredil vse, kar sem zahteval od jaz. Na moje največje presenečenje so na moj račun nakazali posojilo v višini 60.000 USD, ki sem ga zahteval, in zdaj sem tako vesel, da sem poravnal svoj dolg, prav tako sem začel s poslovanjem preostalega zneska, da bom skrbel zase in za svojo družino. Če potrebujete posojilo, se obrnite na najboljšega posojilodajalca vseh časov, gospoda Elijaha, na njegov e-naslov: (loancreditinstitutions@gmail.com) ali (Loancreditinstitutions@protonmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdravljeni vsi, jaz sem Chloe Raymond iz palmovega pristanišča Florida 34682. ZDA se tako vrvam vračam na ta odličen forum, da pričam o pomoči, ki sem jo dobil od gospoda Elija. Obupno sem potreboval posojilo v drugih, da ne bi bil dolg in finančne vezi, ki mi jo je postavil moj bivši mož. Bilo je zelo slabo, da moram poiskati pomoč pri prijateljih, družini in celo banki, a na eni bi mi lahko pomagali, ker je bila moja kreditna ocena res slaba. Tako sem brskal po računalniku in videl nekaj pričevanj ljudi, ki jim je gospod Elija pomagal pri posojilu, nato pa sem se odločil, da se obrnem nanj na njegov e-poštni naslov_ loancreditinstitutions@gmail.com, nato sem od njih prejel e-poštno sporočilo in naredil vse, kar sem zahteval od jaz. Na moje največje presenečenje so na moj račun nakazali posojilo v višini 60.000 USD, ki sem ga zahteval, in zdaj sem tako vesel, da sem poravnal svoj dolg, prav tako sem začel s poslovanjem preostalega zneska, da bom skrbel zase in za svojo družino. Če potrebujete posojilo, se obrnite na najboljšega posojilodajalca vseh časov, gospoda Elijaha, na njegov e-naslov: (loancreditinstitutions@gmail.com) ali (Loancreditinstitutions@protonmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdravljeni vsi skupaj!
  Sem SARA, trenutno živim v Mariboru, slovensko. Trenutno sem vdova z dvema otrokoma in sem se septembra zataknila v finančni situaciji in sem morala refinancirati in plačati račune. Poskušal sem iskati posojila pri različnih posojilnih podjetjih, zasebnih in podjetniških, vendar nikoli uspešno, in večina bank mi je kredit zavrnila. A kot bi ga imel Bog, me je v zadrugo vodil božji mož, zasebni posojilodajalec, ki mi je dal posojilo v višini 80.000evrov in danes sem lastnik podjetja in moji otroci trenutno dobro napredujejo, če obrniti se morate na katero koli podjetje glede zavarovanja posojila brez zavarovanja, neplačilnega preverjanja, nobenega sopodpisnika s samo 2-odstotno obrestno mero in boljšimi plačilnimi načrti in urnikom, prosimo, da se obrnete na gospoda Danteja Paola po e-pošti: dantecooperativehelp@hotmail.com Ne ve, da to počnem, ampak zdaj sem tako vesel in odločil sem se, da bom o njem vedel več ljudi, prav tako pa želim, da bi ga Bog več blagoslovil. Z njim se lahko obrnete preko e-pošte: dantecooperativehelp@hotmail.com za hiter klic v klepetu ali whatsapp / +35677926593

  Hvala
  SARA

  OdgovoriIzbriši