BEAUTY: Vijolične sanje / Violet Dreams

by - 03:57:00

Vijola odtenke letošnjo jesen vidimo prav povsod in tako jih najdemo tudi v paletki I heart Revolution Violet Chocolate. Paletke so bile pri nakupih ličil vedno moja šibka točka. Največkrat sem se odločila za nakup nevtralnih odtenkov, a tokrat me je s to prečudovito paletko presenetila dobra prijateljica. 

Najprej nekaj besed namenim sami embalaži, ki me je povsem očarala - oblika in relief čokolade sta pravi eye candy; sicer pa kdo nima rad izgleda topljene čokolade *smeh*. 

V paletki je tudi priročno veliko ogledalo, ki je super za hitre popravke ali na kakšnem potovanju/izletu. Kar se tiče odtenkov, najdemo v paletki tako mat kot šimraste. Z nevtralnimi/zemeljskimi odtenki z lahkoto ustvarimo podlago za naš look, ki ga potem lahko poudarimo s šimrastim ali temnejšim odtenkom. 

Pigmentacija senčil je enkratna, malce so me razočarali svetlejši mat odtenki, vendar sem jih z lahkoto zabrisala in ustvarila podlago za look, ki sem ga ustvarjala. Moji najljubši odtenki so definitivno; Amethyst, Revive, Violaceous, Desired, Mulberry in Forsaken. 

S paletko sem hotela ustvariti nekaj bolj dramatičnega, smokey in drugačnega kot vsakdanji look in nastalo je tole... 

              

                         

Paletka je cenovno dostopna in ponuja širok spekter odlično pigmentiranih senčil, s katerimi lahko ustvarite tako dnevni look kot bolj večerni, dramatičen. Paletka je več kot očitno super naložba za vse navdušenke Revolution Beauty znamke in ljubiteljice vijola odtenkov. 

Kupiš jo lahko na: @ličila.si in poličkah Tuš Drogerija

Jo mogoče že imaš v svoji zbirki ličil? Kakšno je tvoje mnenje?

Zaupaj mi v komentarju.

Se beremo naslednjič, 
You May Also Like

4 comments

 1. Joj, krasno izgleda! Čeprav vem, da je ne bi uporabljala, me mika ;) Si pa naredila zelo lep videz!

  OdgovoriIzbriši
 2. This palette is so pretty :) I wish I could be less sensitive to eyeshadows so I could get it and use it :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Dober dan, jaz sem Josef Lewis, zasebni posojilodajalec, ki daje posojilo posameznikom, podjetjem in vladnim ustanovam po nizki obrestni meri 2%. Vemo, da obstaja veliko družin, ki živijo na plačah, da plačajo ček, in druge, ki ne morejo poskrbeti za svoje finančne obveznosti in zato smo tukaj za finančno obnovo.

  Ponujamo široko paleto finančnih storitev, ki vključujejo: poslovno načrtovanje, komercialne in razvojne finance, nepremičnine in hipoteke, posojila za konsolidacijo dolga, poslovna posojila, zasebna posojila, refinanciranje doma, hotelska posojila, študentska posojila itd. če je zanima posojilo in ne sme biti prevare ..

  E-pošta: progresiveloan@yahoo.com
  Pokliči / WhatsApp: +16626183756
  Spletna stran: https://progresivefunding.wordpress.com  OdgovoriIzbriši
 4. Wau, kako lepa paletka! Odlično izgleda, tebi pa te odtenki res pristojijo. ❤

  OdgovoriIzbriši