Revolution Make Up Awesome Eyeshadow Collection

by - 06:44:00

Hello!

Dan se je zame začel zelo zgodaj, saj sem ličila lepotičko za prav posebno priložnost - podelitev diplome. Ker sem si pred nekaj časa naročila paleto ličil Awesome Eyeshadow Collection (Nudes & Smoked) znamke Revolution Make Up na najboljši spletni strani Ličila.si in sem jo danes tudi uporabila pri ličenju, sem se odločila, da napišem tudi njeno oceno.



Paleta vsebuje, kar 100 odtenkov, ki so različni in sicer mat & shimmer. Z njimi lahko ustvariš naraven make up kot tudi zadimljen, večerni make up. Na voljo imaš res velikooooo odlično pigmentiranih senčk. V paleti se skrivajo odtenki vse od bele, marelične, rjave, zlate, sive, črne, vijolične, modre, zelene do roza. Naredila sem nekaj "swatchev", da vidite pigmentiranost senčk. 







Zelo mi je všeč tudi njena embalaža, saj je kombinacija zlato-črne mat barve, senčke pa so lepo vidne. 
V paleti se skriva tudi malo ogledalo in 2 majhna aplikatorja.




Priporočala bi ga vsem beauty navdušenkam, tudi tistim, ki niso, vendar se vseeno  rade naličijo kdaj pa kdaj (paletka ima res vse senčke, ki jih potrebuješ). 



S paleto sem več kot zadovoljna, je res TOP! Pigmentirana, z veliko senčk, primernih za vse make up looke. 

Pripisala bi ji oceno(1-10): 10


Cena palete na Ličila.si : 18,99 €


Je paletka tudi med vašo zbirko ličil? 

xoxo,
Rose Touch

You May Also Like

2 comments

  1. Ta velika paletka me žal ne mika, imam raje več manjših in bolj priročnih, ki jih lahko maš v torbici.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta paleta res ni primerna za na pot oz. nošenje v torbici, za to niti ni mišljena, saj vsebuje 100 odtenkov, ki pa pridejo prav doma pri lepotičenju. Imam pa tudi sama večjo zbirko manjših palet, ta je komaj 2 moja "BIG" paleta. xx

      Izbriši