Beauty: Rosie's Store, nakit za vsako žensko

by - 11:11:00

....končno nova objava. Verjamete ali ne, zadnje čase mi je primanjkovalo motivacije, inspiracije in se nikakor nisem mogla pripraviti do pisanja. Včasih pridejo tudi takšni dnevi, moje obdobje lenobe in neinspiriranosti pa se vlečeta že vse od pomladi. Ker vam imam toliko novega za povedati in predstaviti, sem se odločila, da z vami delim super novičko, hkrati pa vam predstavim unikatno, ročno izdelan nakit s spletne trgovinice rosies-store.com, katere sem pred nekaj meseci postala promotorka. Nebi mogla biti bolj ponosna in vesela, da lahko drugim priporočam in pokažem čudovit, unikaten, ročno izdelan nakit, ki je delo prečudovite osebe - Dijane, katere ljubezen do izdelave nakita se izraža prav v njem samem, Rosie's Store namreč krasijo sami čudoviti izdelki. Najdete vse od uhanov, verižic, zapestnic in chokerjev. In prav vsak kos je sam po sebi poseben.


Rosie's Store nakit ima prav posebno mesto na moji mizici, v Tediju sem namreč zagledala čudovite majhne škatlice z različnim potiskom in takoj vedela, kaj se bo skrivalo noter - nakit Rosie's Store. 

Kakšen bolj poseben kos vedno spravim v vrečkico za nakit in ji tako podaljšam življenjsko dobo - zavarujem pred poškodbami. Nekaj več o Rosie's Store

Rosie Store je nova, sveža, moderna in unikatna senzacija v svetu nakita, in seveda vsak kos nakita je ročno delo.

Ustvarjanje nakita je bila dolgoletna želja ki se je začela kot hobi. Z leti učenja, trdega dela, izpopolnjevanja tehnike in stila, je nastala znamka Rosie’s Store. Zavedam se da ima vsaka oseba svoj osebni stil, zato je pri Rosie na voljo več različnih stilov. Najdete od zapestnic, ogrlic do chokerjev. Upam, da vsaka punca, ženska, dama najde svoj unikatni kos. Izjemen uspeh zame je ustvariti kos nakita s svojimi rokami, ga predstaviti ter prejeti pohvale in spodbudne besede, ki mi dajejo zagon za naprej.

Ročno izdelan nakit Rosie se poleg v Sloveniji nosi tudi v drugih Evropskih državah: na Hrvaškem, v Italiji, Nemčiji, Belgiji.

O  sodelovanju z Rosie's Store in celotni izkušnji

Že od začetka sem oboževala Rosie's Store nakit in vedno brskala po Instagram profilu. Ni blo enega kosa, ki mi enostavno ne bi bil všeč. Naenkrat vidim, da mi piše Dijana in mi ponudila možnost sodelovanja, saj je šlo za zelo svežo stvar v svetu nakita. Brez omahovanja sem rekla, da sem ZA! In tako mi je na preizkušnjo poslala nekaj chokerjev, ki so v zadnjem letu tako popularni. Sodelovanje z Dijano je res enkratno, saj je prijazna in odprta za vse predloge. Sama sem oseba, ki je vedno iskrena (razen, ko me kdo vpraša koliko Kinder čokladic sem pojedla, hihi), zato vedno povem svoje mnenje, Dijana ga vedno dobro sprejme. Poleg sodelovanja glede nakita pa ena drugo podpirama, kar se mi zdi, da je super, saj v današnjem svetu tega konkretno primanjkuje. 
Rosie's Store nakit je čudovit, ročno izdelan in kar je najpomembnejše - izdelan z veliko mero ljubezni. Nakit krasijo pom pomi, kristalčki - mali in veliki, barve in različni materiali, kar ga naredi še toliko bolj unikatnega, drugačnega. 

P.s. Rosie's Store nakit je super duper darilce - čudovito zapakirano in uporabno. 

Ne pozabi spremljati Rosie's Store na Instagramu : KLIK  in pokukati v spletno trgovinico: KLIK

Rosie's Store - nakit za vsako žensko 

Pa ti? Si že izbrala kakšen čudovit kos zase ali za prijateljico? 
Kakšno je tvoje mnenje?

Zapiši v komentar
P.s. Kot si že videla sem se spet nekoliko poigrala z logojem in drugimi dodatki. Kako se ti zdi? Vesela bom tvojega mnenja. You May Also Like

16 comments

 1. Krasno :) nekaj, kar rabi vsaka zenska ❤️🎀 tina.kreslin89@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Cute izdelki pa še lepo ti pašejo☺️
  stella.feus@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Kreativno in modno!
  jerneja.debevc@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepi izdelki!�� lara.bernat@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasen nakit... tanja.genda@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepi izdelki zvezdica.sim13@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovito 😍 nina.cizl@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovito 😍 nina.cizl@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. Cudovit nakit...bi ga z veseljem nosila na morju in se vazlia z njim..������ katika.cipot@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 11. Vau! Fantastičen, poseben in vpadljiv nakit,
  ki se ga nobena modna navdušenka ne bi branila. ;)
  Niti jaz ne. :)

  Tvoj nov logo in dodatki so mi pa zelo všečni. Bravo!

  matejka.novak@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 12. Cudovit nakit!❤️

  sajovicana1996@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 13. Prekrasen nakit, bi ga z veseljem nosila vsaka zenska.
  Tvoj logo z dodatki mi je pa zelo vsecen, v glavnem takoj mi je padel v oci.

  Pa kar tako naprej��

  tina.sivec@gmail.com

  Lp Tina Prešeren

  OdgovoriIzbriši
 14. Čudovit je.
  pocivalnik.renata@gmail.com

  OdgovoriIzbriši