Beauty: For Rose Gold Lovers: Make Up Revolution Rose Gold Ingot Highlighter

by - 10:42:00

        


Make Up Revolution nas vedno znova preseneča z odličnimi izdelki in tudi tokrat vam predstavljam izdelek, ki me je totalno navdušil. Gre za osvetljevalec v rose gold odtenku, v obliki ploščice zlata. Že ko sem ga prvič prijela v roko, sem se počutila rich ;) 

Embalaža ni nič kaj posebnega, če sem iskrena. Je tista tipična MUR embalaža, moram pa povedati, da je dokaj kompaktna, skozenj je videti odtenek osvetljevalca. Količina: 12g


Rose Gold odtenek obožujem in takoj sem vedela, da mi bo ustrezal tudi ta osvetljevalec. Najprej sem ga preizkusila na roki, kjer je izgledal precej roza in me je to najprej malce prestrašilo - priznam !. Ko sem ga nanesla s čopičem na obraz pa je bil rezultat povsem drugačen. Koža je dobila lep lesk, roza odtenek se na koži razporedi in ne izgleda nič kaj roza, na koži so vidne majhne bleščičke, katerih izgled pa ni preveč drastičen - všeč mi je! 

                                                                     




Pigmentiranost je odlična, prav tako pa me je navdušila tudi sama obstojnost izdelka. Testirala sem ga brez in z make up fixatorjem in se je v obojnem primeru super obdržal.


Vsekakor ga priporočam vsem, ki imate radi rose gold odtenek in nežen sijaj na koži. Je primern za tiste, ki si želite samo nežen sijaj, za tiste, ki ste pa bolj drzne pa se lahko sijaj nadgradi, da še bolj izstopa. Še en odličen MUR izdelek! 

Več na: licila.si

ENG

As you already know I just love Make Up Revolution. They always treat us with amazing products and this one today is one of them. It has absolutely blew me away - of course it's my favorite product - highlighter. And it's ROSE GOLD, which I  adore. 

The packaging is nice, totally MUR and you can also see a shade through it. As I said before it's rose gold with small glitter in it, which really gives your skin a nice glow. I thought at first that it's gonna be too pinky for me, but it looks really beautiful on the face. Such a gorgeous shade for Summer! I recommend this highlighter to every glow lover out there. There's a two more shades also ;) 

More on TAMbeauty.com


Have you tried these out?
Let me know in a comment below.

____ 


Si ga že preizkusila? Kakšno je tvoje mnenje o osvetljevalcu v obliki ploščice zlata? 
Zaupaj mi v komentarju.



This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

4 comments

  1. Ta je kar sijoč :D. Jaz sem se tudi prestrašila odtenka, ko sem ga swatchala, ampak ko ga nanesem, je pa bolj kot ne samo veliko sijaja in to še malo bolj hladnega. Je pa kar lepo pigmentiran. Jaz bi samo kakšen bolj šampanjast odtenek :).

    Btw tvoje trepalnice so zalepljene v perfekcijo - občudujem :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, ja! Bi pa jaz tudi še kak šampanjast odtenek, so itak moji fav. <3

      Joj, hvala. Ko sem urejala fotke sem se še sama čudila kak totalno naravno izgledajo *whaaaat*

      xx

      Izbriši
  2. I like rose gold and the shade of this highlighter looks so pretty. I guess I need to go back to MUR

    OdgovoriIzbriši