Beauty: Spoiling myself with Oliv' products

by - 01:30:00



Sem mnenja, da si naša koža vedno zasluži najboljše, zato se zadnje čase posvečam izdelkom iz naravnih sestavin in tistih, ki niso testirani na živalih. Na izberizeleno.si imajo en kup odličnih znamk in med njimi imajo tudi znamko Oliv'. 

Oliv' znamka prihaja iz Francije, njen ustanovitelj pa je sin ustanovitelja L´Occitana. Znamka je dala poudarek ekstratu listov oljke, prijaznim sestavinam, ekološki naravnanosti ter čudovitemu dizajnu embalaž, ki te takoj še bolj navduši nad izdelki. 

Linija Oliv' je polna pestre izbire izdelkov za nego obraza in telesa, zato ni dvoma, da ne bi našli pravega izdelka zase. Svojo kožo lahko razvajate s kremami za obraz, serumi, toniki in čistilnim mlekom, prav tako pa lahko razvajate tudi svoja stopala ter roke. Skratka - NI DA NI! 

Naj omenim še to, da so vonji samih izdelkov povsem nevsiljivi in nežni, kar me je še posebej presenetilo. V testiranje sem prejela vlažilno kremo za obraz, sprostitveno olje, losjon za čiščenje obraza ter masko za obraz. 

Oliv' vlažilna krema

Sem lahko povsem iskrena? V času bloganja sem preizkusila že nešteto izdelkov različnih znamk in ta me je še posebej navdušila. Pričakovala sem vsiljiv/močen vonj, vendar je bilo ravno nasprotno. Vonj kreme je nežen, nekoliko sladek. Sama embalaža je odlična, saj vsebuje pumpico, ki dozira ravno toliko kreme, kot jo potrebujemo. Koža je po nanosu kreme zelo mehka in navlažena. Krema je primerna za vse tipe kože.


Krema se zelo hitro vpije v kožo in se ne svaljka, kot nekatere druge. Naj omenim še to, da so sestavine 99 % naravneAktivne sestavine v izdelku so: ekstrakt listov oljk, jojoba, aloe vera, karitejevo maslo, zeleni čaj, makadamija, planika, ekstrakt kumare. 

Kakšni so njeni učinki?

  • Zajezi prve znake staranja, 
  • spodbuja proizvodnjo kolagena,
  • ščiti kožne celice pred zunanjimi dejavniki.

Sprostitveno olje

Sprostitveno olje je najboljše olje za obraz, ki sem ga preizkusila. Primerno je za vse tipe kože, tudi za tisto občutljivo. Kombinacija petih 100% rastlinskih olj kožo pomiri, sprosti in navlaži. Kot nalašč po napornem dnevu. Aktivne sestavine v izdelku so: ekstrakt olivnih listov, maline, grozdne pečke, lešnik, marelica, sončnica. 


Kakšen je njegov pozitivni učinek? 

Oliv` lepotno olje bo pripomoglo k odpravi stresa, pomiritvi vašega uma, sprostitvi ter občutku dobrega počutja.

Ne samo, da ga lahko uporabljamo na obrazu, uporabimo ga lahko tudi na laseh, za dodaten lesk in sijaj, prav tako pa tudi v kopeli (par kapljic) zadostuje za sproščujočo Oliv' kopel. 

Čistilni losjon

Nežen losjon vašo kožo očisti, jo navlaži, jo pripravi na nadaljno nego ter stimulira nastajanje kolagena. Primeren je za vse tipe kože, tudi za starejšo. 


Aktivne sestavine v izdelku so: ekstrakt listov oljk, planika, zeleni čaj, aloe vera, ognjič, sezam, karitejevo maslo, sončnica, alga chondrus crispus.

Koža je po čiščenju mehka na otip, navlažena in sijoča. Kremna tekstura losjona/mleka, je nežna in nemastna, prav tako ne povzroča pekočih oči. Uporabljamo ga lahko zvečer za odstranjevanje ličil in nečistoč ter zjutraj za odstranjevanje odvečnega sebuma in odmrlih kožnih celic, ki so nastale čez noč.

Maska za obraz 

Majhna embalaža maske mi je takoj padla v oči, je res mini in prikupna. Ni pa samo lepa in prisrčna, je tudi zelo učinkovita

Aktivne sestavine v izdelku so: bela glina (kaolin), ekstrakt listov oljk, planika, zeleni čaj, jojoba, aloe vera, karitejevo maslo, sezam, korenček.

Maska se lepo nanese na obraz, koža pa je po uporabi maske očiščena, mehka na otip in sijoča. 

Kako deluje?

Maska za obraz nežno odstrani odmrle kožne celice in nečistoče, izboljša mikrocirkulacijo in oskrbuje kožo s kisikom. Primerna je za vse tipe kože in vse starosti.



Oliv' izdelki so me res prepričali. So učinkoviti, nežni, brez močnih vonjev, ki bi dražili dihala. Zelo mi je všeč sam izgled embalaž, formula samih izdelkov ter to, da so izdelki naravni in niso testirani na živalih. Vsekakor je to zame vedno velik plus.

Izdelke najdete na spletni strani izberizeleno.si 

Si tudi ti že preizkusila kakšen Oliv' izdelek? Kateri je tvoj najljubši? 

Vesela bom tvojega komentarja.

Se beremo naslednjič, 



This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Top so <3

    Olja sicer na obrazu še nisem sprobala - ga uporabljam za telo, ampak ga moram <3

    Jaz sem z vsem zelo zadovoljna in še tako lepi produkti so da joj <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se popplnoma strinjam, da so TOP <3 Res eni izmed najboljših izdelkov v zadnjem času.

      Oljček je ful fajni, jaz ga uporabljam na celem telesu, tudi na laseh <3

      xx

      Izbriši