Beauty: Silisponge - silikonska gobica, ki osvaja svet ličenja

by - 05:02:00

Opazite kaj novega? Ja, ne? Naj vam razkrijem kaj je novega na blogu; popolnoma slovenski naslov objave. Za ta korak sem se odločila, ker na blogu (še) ni angleškega prevoda za tuje bralce. Zaenkrat se popolnoma posvečam vam - slovenskim. Se mi je zdelo, da nekoliko zavajam ostale bralce, saj da občutek, da je objava tudi v angleškem jeziku. Pa preidimo k bistvu...

Danes je na blogu govora o gobici, ki je nekoliko čudnega videza in občutka, ki ga čutimo na otip le te. Silikonska gobica Silisponge v zadnjih mesecih osvaja svet s svetlobno hitrostjo. Pa je res vredna tolikšne pozornosti? Odgovor boš izvedela v nadaljevanju objave... 


Torej kako izgleda ta gobica? Po domače bi jo opisala kar kot vložek za nedrček; majhna silikonska "gobica", prozorne barve, napolnjena s silikonom. Bolj kot gobica je neke vrste aplikator. 

Pozitivne lastnosti gobice so:
  • je veliko bolj higienska
  • poraba vaše tekoče podlage je veliko manjša, namreč, produkt se v gobico ne vpije
  • enostavna za uporabo
  • enostavna za čiščenje


Uporaba je enostavna, kar mi je zelo všeč; majhno količino pudra izstisnemo na roko ali direktno na gobico in jo razmažemo po koži, uporabimo tudi tehniko "tapkanja". Za predele, ki jih gobica ne more doseči uporabimo čopič. 



Končni izgled je zame premalo zblendiran. Res je, da pri prvem testiranju gobice nisem podlage še dodatno razmazala s čopičem ali beauty blenderjem, zato je podlaga kar "sedela" na moji koži, kar mi ni bilo preveč všeč. Opazila sem tudi, da je celoten izgled podlage bil nekoliko bolj temnejši kot po nanašanju z beauty blenderjem. Torej s celotnim izgledom na koži nisem bila tako zadovoljna. Pričakovala sem naraven, sijoč videz.


Čiščenje gobice poteka prav tako zelo enostavno; na gobico naneseš nekaj mila in ga razmazeš ter spereš pod tekočo vodo in previdno osušiš z brisačo. 


Celotna izkušnja s silikonsko gobico, ki je hvaljena od veliko mojstrov ličenja, Youtuberk, slavnih osebnosti mi na žalost ni bila tako všeč. Pričakovala sem čisto drugačen - naraven, sijoč videz obraza, zato me nikakor ni prepričala. Veliko lažje in hitreje je podlago nanesti z beauty blender gobico, čeprav ta, za razliko od silikonske vpije dosti več podlage. Tudi v higienski bitki zmaga silikonska gobica, saj je veliko bolj higienična in lažja za čiščenje. 

Cena gobice je 12,90 €, naročite jo lahko na spletni strani Fluffy Muffin : KLIK

O izkušnji s silikonsko gobico sta pisali tudi soblogerki
Parokeets 
KLIK
&
Angel Beauty 
KLIK

Si jo že preizkusila? Kakšno je tvoje mnenje?
Kateri make up trend ti je do zdaj bil najbolj všeč? 

Zapiši v komentar





You May Also Like

8 comments

  1. Vsakič, ko vidim v feedu tole gobico, me kar malo zmrazi. Long live Beauty Blender. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je zanimalo kakšen je dejanski videz na koži, ampak me nikakor ni prepričala. Sem bolj zadovoljna z navadno gobico.

      Hvala za komentar xx

      Izbriši
  2. Oh ja, včasih ima ta makeup svet res zgrešene ideje :)

    Sama bi osebno vedno raje investirala v kakšen čopič ali dobro gobico, kot pa kupila nekaj takega :)
    -sem pa zato toliko bolj vesela takih objav, da potrdijo moje sume :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam - mogoče katera izgleda zelo zanimiva pa na koncu ni tako.
      Tudi jaz bi raje investirala v kaj drugega kot v nakup le te, sem pa gobico prejela v dar, zato sem jo enostavno morala preizkusit.

      Hvala za komentar, xx

      Izbriši
  3. Sploh ne razumem, kje naj bi bil ''catch'' te gobice, kot si napisala, ostale vsaj dajo veliko bolj naraven in sijoč izgled. Še dobro, da nisi zanjo odštela več denarja :)
    Se mi zdi, da si nekateri te ''hite'' izmišljujejo samo zato, da bi pridobili nekaj pozornosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pri tej podlaga kar sedi na koži in mi res ni bilo všeč. Mogoče bi bilo bolje še potem uporabiti čopič, da bi se podlaga bolje zblendala, ampak gobica kot gobica me ni prepričala. Sem jo pa dobila v dar, zato me je res zanimal sam izgled na koži in sem jo preizkusila.

      Tudi jaz sem istega mišljenja, promoviranje izdelka, ki nima smisla.

      Hvala za komentar, xx

      Izbriši
  4. Še dobro da nisi navdušena nad njo, drugače bi moja denarnica spet trpela.
    Super objava <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Me veseli, da se nisem odločila za ta nakup, me nekako sploh ni navdušila. Še posebej, če je bilo toliko govora o njej, se potem pričakuje nekaj več :/

    OdgovoriIzbriši