BEAUTY: 5 Make Up Looks for Christmas & New Year

by - 07:51:00

December je čas praznovanj in zabav, sladkih misli in želja. O make up trendih letošnje jeseni in zime sem že pisala, najdeš jih na: KLIK, danes pa vam bom predstavila nekaj make up lookov za prihajajoč božič ter novoletno zabavo, ki bosta prav kmalu tukaj. Ženske obožujemo lepotičenje in iz izkušenj vem, da svoj outfit in make up izbiramo že mesece prej, zato sem se odločila, da vam malce pomagam pri tej težki nalogi.


Mimogrede pa... ne morem verjeti, da je dejansko že december. Še malo pa stopimo v novo leto. Čas res hitro beži in prav zato je še kako pomembno, da lepe trenutke preživimo s tistimi, ki nam pomenijo največ, da se naučimo odpuščanja ter prijaznosti, ter tega, da nismo nasprotniki, temveč skupina tisoče ljudi, ki mora držati skupaj, si pomagati. 

Pa poglejmo kateri so trendi ličenja za prihajajoče praznike in praznovanja...

1. Bleščice na očeh

Bleščice so dodatek, ki popestrijo celotno ličenje in so tiste, ki ne bodo nikoli iz mode. Lahko jih nanesemo samostojno ali v kombinaciji s senčili.


2. Zasenčene oči / Smokey eyes

Rahlo zasenčene oči so stalnica v svetu ličenja, saj je končni izgled glamurozen in seksi. Če bi radi nekoliko izstopali lahko dodate v kotiček očesa nekaj bleščic, prav tako jih lahko nanesemo tudi na spodnjo veko. Pri zasenčenih očeh pazimo tudi na izbiro šminke. Manj je več, zato nanesite nude šminko, ki ne bo preveč izstopala za drznejše pa pride v poštev mat rdeča.


3. Temne ustnice

Temni odtenki na ustnicah so zadnja leta pravi lepotni trend. Nosijo jih tako manekenke kot vse lepotne navdušenke po svetu. Na ustnice nanesemo temnejši odtenek šminke po izbiri, pazimo pa, da pustimo predel vek v naravnih odtenkih, lahko pa jih tudi nekoliko osvetlimo. 


4. Rdeče ustnice

Rdeče ustnice so tiste, ki izžarevajo ženstvenost, nežnost a hkrati tudi drznost. Lahko jih kombiniramo tudi z bleščicami na vekah, kakor tudi na ustnicah za bleščičnast izgled (pazite samo, da jih nebo več v trebuhu kot na ustnicah - preverjeno). 



5. Metallic Glam

Metallic šminke so v zadnjem letu preplavile celotni svet mode in lepote. Njihova popularnost je vedno večja in moram priznati, da mi je izgled zelo všeč, vseeno pa si ne predstavljam, da bi jo dejansko nosila. Ker je konlni izgled metallic moramo paziti, da ne pretiravamo s preveč barvami saj se lahko zgodi, da zasenčimo novoletno jelko - malo za šalo, malo za res.





Kateri make up trend ti je najbolj všeč?
In kateri najmanj?
Že imaš idejo za božični make up look?

Comment below

Neža





You May Also Like

1 comments

  1. Jaz sem vsekakor za kakšne bleščice na očeh ali rdečo šminko, ki je itak nek simbol za božič. Si izbrala dobre izbire. Za vsakoga nekaj :D.

    OdgovoriIzbriši