LIFESTYLE: Totally in love with Svichka Soy Candles

by - 08:22:00

Ni nikakršna skrivnost, da naravnost obožujem dišeče svečke. Dom preplavijo s čudovitim vonjem in napolnijo prostor s pozitivno energijo, prav tako pa so stvar, ki nas pomirja in navsezadnje tudi sprošča. Do zdaj se nisem zavzemala za to kakšen vosek vsebuje sveča, katere znamke je, vedno mi je bilo glavno samo to, da diši in, da se bo njen vonj obdržal v prostoru. No, zdaj sem pri teh stvareh vedno bolj previdnejša. Danes bo na blogu dišalo po božiču in vonju lipe, saj vam bom zaupala nekaj več informacij o znamki Svichka, ki se ukvarja z izdelavo sveč, tudi dišečih. 


KAJ IN KDO JE SVICHKA?

Svichka prihaja iz Prlekije, dežele vinogradov, prijaznih ter nasmejanih ljudi. Martina in Aleš sta mlada ustvarjalca z veliko domišljije ter ljubezni do svečarstva, ki ga živita na popolnoma svež način. Od kje ta strast in zanimanje za sveče? Strast do svečk je v Martini prižgal dedek, saj je bil prav on tisti, ki je zasnoval podjetje. 



"Z Alešem svečke doživljava kot predmete z izredno simbolno močjo, ki v naša življenja vnašajo svetlobo, toploto in lepoto."



Kaj naredi sveče Svichka tako posebne? Vsekakor embalaža, ki je čudovito unikatno delo in je tudi prva stvar, ki ti pade v oči in se je ne moreš nagledati. Ne samo, da izgleda čudovito tudi čudovito diši - vonj se takoj razširi po prostoru in ga prijetno nadišavi, napolni s pozitivo in toplino. To pa še ni vse! Izdelane so iz 100% sojinega voska in ne vsebujejo nobenih GSO organizmov, kar pomeni, da so prijazne okolju in nam. Dišave, ki so dodane ne vsebujejo ftalatov in parabenov. Sama sem včasih kot astmatik ugotovila, da mi nekatere sveče oz. njihovi vonji dražijo pljuča, vendar pri Svichki tega ne zaznam, kar je super. 




V testiranje sem prejela 2 vonja in sicer vonj lipe ter vonj po božiču. Vonj lipe je opisan kot vonj, ki odpira vrata spominov v iskanju izgubljenega časa. Vonj po božiču pa kot vonj, ki zadiši po podarjenem času , toplih objemih in sladki sreči. Oba vonja čudovito dišita, dišave se v prostoru obdržijo še kar nekaj časa, všeč mi je tudi, da vonja nista premočna. 

Ker so svečke iz sojinega voska je treba z njimi tudi posebno in previdno ravnati, zato se v notranjosti sekundarne embalaže nahajajo tudi podrobna navodila. 


Svichka ima svojo mesto na okenski polički, kjer jo imam vedno na dosegu roke. 


Vsekakor priporočam! 

Svichka ponudbo si lahko ogledaš na : KLIK
&
Facebooku: KLIK


Tudi ti obožuješ dišeče svečke?
Katera je tvoja najljubša znamka?
Si pozorna na same sestavine sveč?
Kateri vonj je tvoj najljubši?

Comment below

Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. V teh prihajajočih zimskih dneh imam rada sveče, dajo neko toplino domu. V predprazničnih dneh pa neko čarobnost in pričakovanje. Najljubši vonj? Vonj po Božiču - cimet, jabolka.... :)
    Super članek in fotke :))

    OdgovoriIzbriši