BEAUTY: NUXE Crème & Serum Fraîche® de Beauté

by - 07:09:00

Naša koža potrebuje nego skozi vse mesece - tako poleti, ko je izpostavljena soncu in vročini ter prav tako pozimi, ko nenehno prehajamo iz mrzlega v toplo okolje, kar ima določene posledice, ki se potem kažejo na koži. Vsekakor je pri negi kože pomembna tudi zadostna popita količina vode (3 litre dnevno). Preden kupimo izdelek pa je potrebno vedeti svoj tip kože, ter kako se naša koža obnaša v stiku z različnimi izdelki. Danes je na trgu že veliko izdelkov, ki poskrbijo, da se za vsak tip kože najde pravi izdelek, z napačnimi izdelki in nepravilno nego pa lahko samo poslabšamo svoje stanje kože in ji naredimo več slabega kot dobrega, tako, da je poznavanje tipa kože še kako pomembna stvar preden se lotimo nege.


NUXE KREMA IN SERUM IZ LINIJE FRAICHE DE BEAUTE

Danes bom govorila o dveh izdelkih, ki sem ju prejela v testiranje in sicer NUXE kremi in serumu iz linije  Fraîche® de Beauté. Linija izdelkov poskrbi za 24 urno vlaženje vaše kože (v vseh plasteh), hkrati pa jo pomirja in vlaži. 

Sama imam normalni tip kože, z nekaj nepravilnostmi (mozoljčki, temni kolobarji pod očmi, vidne žilice), v mrzlih mesecih pa vedno opazim tudi nekaj suhe kože in sicer po predelu ličk ter nosu. Ker vsakodnevno ličim, to pomeni, da bo po nanosu pudra vsa ta koža precej vidna in celoten izgled make up-a ne bo takšen kot želim.


Embalaža je precej enostavna, bele barve v kombinaciji s turkizno. Izdelka imata sekundarno in primarno embalažo. Sekundarni embalaži sta malce (pre) polni z napisi, to pa je tudi edino kar me je zmotilo. Zelo všeč sta mi primarni embalaži, ki sta zelo enostavni, vendar kljub temu elegantni. Sekundarna embalaža ima prav poseben kartonast papir, ki zavaruje serum pred morebitnimi poškodbami, kar mi je zelo všeč. Me je pa zmotilo to, da serum nima pokrovčka, ki bi zavaroval pumpico. Pozitivno me je presenetilo odpiranje seruma saj s potegom zgornjega dela pumpice upravljaš zapiranje in odpiranje seruma (levo - zaprto, desno - odprto). 

Vonj je cvetličen, ne premočen. Sama mazljivost obeh izdelkov je odlična, ne vsebuje nobenih delcev, pri nanosu ličil se ne pojavljajo gubice oz. delci kot pri nekaterih drugih izdelkih.

Serum odlično opravlja nalogo vlaženja, kožo globinsko navlaži, ji povrne energijo ter deluje proti zabuhlosti v jutranjih urah. Koža je po nanosu seruma gladka in mehka. K delovanju pripomore revitalizacijski koncentrat, ki prodre globoko v kožo in ustvari zaloge vode, ter ji tako nudi dolgotrajno vlaženje.

Nuxe pravi:
"Povečana koncentracija 8 rastlinskih mlečkov in sok aloe vere zagotavlja globinsko, 24-urno vlaženje. Navadni osočnik ali salicornia v koži spodbuja naravno sintezo uree, hialuronska kislina naravnega izvora pa zadržuje optimalne količine vode v njej. Beli cvetovi pomarančevca in mandljevca razdraženo kožo pomirijo in zmanjšujejo občutek neudobja."

Krema, ki jo uporabljam jaz je namenjena negi normalne do občutljive kože. Na njihovi spletni strani pa najdete tudi kremo za suho do zelo suho  ter zelo občutljivo kožo.  Laktoaromatska nega poskrbi za normalno in občutljivo, dehidrirano kožo. Zagotavlja ji 24-urno vlaženje in dolgotrajno pomiritev. 

Nuxe pravi: 

"Izjemno prijetna nega temelji na kombinaciji 8 rastlinskih mlečkov in soku aloe vere, ki povečuje rezerve vode v koži.Navadni osočnik ali salicornia v koži spodbuja naravno sintezo uree in tako zadržuje optimalno količino vode v njej. Beli cvetovi pomarančevca in mandljevca razdraženo kožo pomirijo in zmanjšujejo občutek neudobja. Krema ima posebno lamelno teksturo, ki zagotavlja hitrejše vpijanje aktivnih sestavin."

Kako ju uporabljam jaz? 

Izdelka sem zelo hitro vpeljala v svojo rutino nege kože. Uporabljam ju zjutraj, najprej nanesem dve kapljici seruma in ga nežno vmasiram v kožo. Serum se nekaj minut vpija, prvotno ima na obrazu malce lepljiv občutek, ki po nekaj minutah izgine. Ko se serum popolnoma vpije nanesem še kremo. S prsti kremo nanesem na vse predele obraza in jo prav tako nežno vmasiram v kožo. Za jutranjo nego sem se odločila prav zaradi tega, saj serum odlično deluje proti zabuhlosti, kožo osveži in ji da energijo, krema pa čudovito zaključi nego in jo pripravi na nadaljnjo nego oz. ličenje.


Oba izdelka čudovito poskrbita za nego kože v mrzlih mesecih, koža jeglobinsko navlažena, nahranjena, mehka in gladka, predvsem pa zaščitena pred zunanjimi vplivi okolja in nenehne spremembe temperatur, ki na naši koži izzovejo občutljivost, sušenje ter različne reakcije oz. alergije.

Izdelka vsekakor priporočam! 

Kako za svojo kožo poskrbi bralka Tina pa si lahko prebereš tukaj: 
"Ko je zelo mrzlo uporabljam Ziaja Cocoa Butter Creme, drugače pa Lush Gorgeous facial moisturiser."

Prav tako pa preveri katere kreme za obraz priporočamo blogerke: 


Pa ti?
Kakšna je tvoja nega kože v mrzlih mesecih?
Na katere izdelke prisegaš ti?

Comment below

Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

2 comments

  1. Tale kolekcija je kar super :)

    Jaz sem serum porabila v dobrih 3 tednih, haha tako sem "navalila nanj" kremica je pa tudi fajna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni tudi in to ZELO. Meni serum nenormalno odgovarja, prav tako pa mi je všeč tudi kremica. xx

      Izbriši