BEAUTY: Avon Little Black Dress Eau de Parfum & Body Lotion

by - 23:51:00

Danes bo na blogu dišalo in sicer po čudoviti parfumski vodi ter losjonu za telo "Little Black Dress" znamke Avon. Že od nekdaj obožujem Avon izdelke, ampak ta dva sta me še posebej pozitivno presenetila. Dišeči Avon duo sem prejela za rojstni dan in od takrat ni dneva, da se ne bi nadišavila. 


Avon ima v ponudbi kar 3 različne parfume in sicer Little Black Dress, Little Lace Dress in Little Red Dress. Prav tako imajo še v isti kolekciji odišavljeni gel za tuširanje ter losjon za telo ter roll on deodorante. Super, kajne?


AVON LITTLE BLACK DRESS EAU DE PARFUM 

"Brezčasna, šik, sofisticirana, raznolika... Sodobna klasika svetlih sadežev in elegantnih cvetlic, pomešana z razkošnimi lesnimi notami."


Pa začnimo z embalažo. Sekundarna embalaža je precej minimalistična, mat in svetleče črne barve s kančkom zlate. Tudi primarna je precej enostavna, steklena s plastičnim pokrovom. Minimalističen videz je bil prva stvar, ki me je popolnoma očarala, saj sem vedela, da se v notranjosti skriva nekaj omamno dišečega. Naj omenim še to, da so na vrh špricke dodali še vgraviran logo oz. napis Avon, kar embalažo naredi še bolj posebno in unikatno. Količina: 50 ml - 26 eur. Trenutno pa parfumelosjon dobite po nižji predbožični ceni in sicer za samo 12, 90 eur. Prihranite kar do 60 %. 


Vonj je cvetličen, sladki z nekaj lesnih not. Ciklama, ylang - ylang in sliva poskrbijo za eleganten, nekoliko orientalski pridih. Ob stiku s kožo je vonj nekoliko močan, vendar  se po nekaj sekundah spremeni v prijetnega, sladko cvetličnega, ki kar kriči "samozavest, eleganco in moč". Po nekaj minutah se vonja tudi več lesnih not, zato ni preveč sladek in cvetličen. Sama ga uporabljam za vse priložnosti - kar je tudi njegov namen. Ima pa prav poseben čar, ko se uredimo za kakšno posebno priložnost, oblečemo črno oblekico in za piko na i dodamo rdečo mat Avon šminko. 


Kakšna je obstojnost? 

Obstojnost je odlična, na koži se prijeten vonj obdrži do več ur (približno 6 ur), kar je meni osebno najbolj pomembno. Na oblačilih se obdrži tudi po več dni, kar je meni osebno zelo všeč, saj mi je super ko nadanem plašč in šal, ki še vedno prijetno dišita, me kar napolni s pozitivo. 


LITTLE BLACK DRESS BODY LOTION / LOSJON ZA TELO 

Embalaža losjona je prav tako minimalistična črna, kot pri parfumski vodi. V njej se nahaja 150 ml losjona za telo. 




Če sem iskrena me vonj niti malo ne spominja na vonj Little Black Dress parfuma, vendar me to ne moti. Vonj je precej nežen, prijeten, nekoliko cvetlični. 


Kakšna pa je obstojnost? 

Na koži se zelo lepo razmaže, koža je po negi prijetno odišavljena, gladka in nahranjena. Vonj se na koži ne obdrži dolgo, po par urah se razdiši, koža pa je kljub temu še vedno gladka in negovana.


Vsekakor izdelka, ki ju je vredno preizkusiti. Parfumska voda ima nenormalno čudovit cvetlično sladek vonj, ki se po nekaj minutah nekoliko razdiši in v ospredje preidejo lesne note. Odlična dišava za vse priložnosti, vsekakor polna elegance in prefinjenosti. Tudi obstojnost me je prepričala, vonj se je obdržal tja do 6 ur, na oblačilih celo več dni. Pri losjonu me je najbolj navdušil finiš na koži, saj je koža po negovanju mehka, gladka in prijetnega vonja. Definitivno bom preizkusila še kakšen Avon parfum. Avon duo je primeren tudi za obdarovanja, zato ne zamudite predbožične akcije v kateri dobite oba izdelka po 12, 90 eur. 


Priporočam!

Pa ti? 
Tudi ti obožuješ sladke cvetlične vonje?
Si že preizkusila katerega od Avon parfumov?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below

Neža






You May Also Like

4 comments

  1. Mené ta malo spominja na Christino Aguilero in njen prvi parfum :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ful fajni, sem pa itak nora na sladke cvetlične vonje. Mi je všeč, da ni premočen. Glede primerjave s Christino pa ne vem, ga nisem preizkusila, vsaj prvega ne. Zanimivo! xx

      Izbriši
  2. Jaz imam tudi takšen parfumček, ampak je zame mogoče malo premočan vonj, ker imam rajši bolj nežne nianse :) Ful lepe fotke! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je super, se mi niti ne zdi tako močan, mogoče malo na začetku potem pa se kar razdiši. Hvala <3 xx

      Izbriši