BEAUTY: Review of Bioderma Hydrabio Creme & Micellar Water

by - 05:49:00

Čiščenje kože je v poletju, kakor tudi skozi vso leto zelo pomembno. Naša koža je lahko namreč zaradi suhega in vročega zraka dehidrirana, zato je dobro, da ji nudimo dodatno nego in ji dodajamo vlago. Danes bom govorila o dveh izdelkih znamke Bioderma, ki kožo čistita, nahranita in navlažita.



BIODERMA HYDRABIO H2O MICELARNA VODA


Kaj o izdelku pravi Bioderma:

  "Hydrabio H2O je prva in edina dermatološka micelarna raztopina, ki se popolnoma ujema s kožo. Njeni estri maščobne kisline, sestavni deli micelov, so podobni fosfolipidom celičnih membran kože in naravno pomagajo obnoviti njen hidrolipidni film. Zato Hydrabio H2O zagotavlja neprimerljivo toleranco in udobje, za optimalno učinkovitost odstranjevanja ličil. Njen ekskluziven biološki patent Aquagenium® kožo nauči aktivirati svoje naravne vlažilne kapacitete, s spodbujanjem produkcije akvaporinov, vodnih kanalov v koži in zadrževanjem vode, ki je potrebna za njeno ravnovesje."


Embalaža je plastična, prozorna z modrim pokrovom, ki je ustvarjen za dobro, neprepustljivo zapiranje micelarne vodice. Na embalaži najdemo tudi nalepko z vsemi potrebnimi informacijami.



Pa poglejmo kako jo sploh uporabljamo. Micelarno vodico uporabimo vsak dan, zjutraj in zvečer. Vatico prepojimo z vodo in kožo očistimo umazanije, prav tako pa jo lahko uporabimo tudi za odstranjevanje ličil. Kar mi je še posebej všeč je to, da ne draži oči oz. kožo okoli njih. Na koncu kožo pustimo, da se osuši. Čiščenje z micelarno vodico ti vzame le nekaj minut, hkrati pa poskrbimo, da odstranimo umazanijo, ličila in tako je naša koža pripravljena na dodatno nego.

Vodica ne vsebuje alergenov, je nekomedogen in hipoalergen izdelek, kožo očisti in odstrani ličila, nudi občutek takojšnje svežine, kožo pomirja in odpravlja zabuhlost, prav tako pa odstrani tudi vodoodporna ličila.

BIODERMA HYDRABIO KREMA ZA SUHO IN OBČUTLJIVO KOŽO

Ko kožo očistimo umazanije in ličil, jo moramo še nahraniti oz. navlažiti. Hydrabio krema je zelo nežne teksture, popolna za globinsko navlažitev naše kože v poletnih mesecih, ko definitivno potrebuje nekaj vlage.


Kaj o izdelku pravi Bioderma:



"Patentiran biološki kompleks Aquagenium® takoj in dolgotrajno poskrbi za intenzivno vlaženje:
• Vitamin PP okrepi odpornost in neprepustnost kože
• Izvleček iz jabolčnih semen spodbuja aktivnost akvaporinov, naravnih vodnih kanalov, ki omogočajo pretakanje vode v koži. Bogata in kremna tekstura Hydrabio bogate kreme intenzivno hrani kožo. Zahvaljujoč se emulziji, ki jo je navdihnila struktura epidermisa, aktivne sestavine patenta Aquagénium® prodrejo globoko in bolj ciljano. Koži so tako povrnjene njene naravne vlažilne kapacitete, za takojšen sijaj. Trajno. Z odstranjevanjem odmrlih celic in postopnim zmanjševanjem zadebelitve zgornje plasti kože - rožene plasti – salicilna kislina poenoti in zgladi površino kože, kateri je dolgotrajno povrnjen sijaj. Vitamin E pomaga ščititi kožo pred oksidacijskim stresom in se bori proti prezgodnjemu staranju kože."




Sekundarna embalaža je kockaste oblike in je iz tršega papirja. Je modre in bele barve, na njej najdemo vse potrebne informacije o kremi. Njena primarna embalaža je plastična, prav tako enakih barv, kar jo razlikuje od drugih krem je defintivno njena zanimiva oblika. Kar me je zelo razveselilo je bila tudi zapisana misel na sekundarni embalaži. Majhna, ampak lepa pozornost, ki te opomni kako zelo je pomembno pravilno skrbeti za kožo.

Kako jo uporabljamo? Kremo prav tako nanesemo zjutraj in zvečer, na obraz in vrat, ki ste ju predhodno očistili z micelarno vodo.


Izdelek je nekomedogen in hipoalergen, ne vsebuje parabenov in je odlična podlaga za ličila. Kožo navlaži in jo nahrani, gladi teksturo in ji povrne sijaj.



Mnenje/Ocena:

Z znamko Bioderma sem se tokrat srečala prvič in moram priznati, da me je takoj pozitivno presenetila. Micelarna vodica je lahka, ne iritira kože, kožo povsem očisti umazanije, prav tako odlično očisti tudi ličila in ne draži kože okoli oči. Koža je po uporabi mehka na dotik, nekoliko "suha", vendar kože ne zateguje, je pa suhost pokazatelj, da je koža res popolnoma očiščena in pripravljena na hranljivi del. Po nanosu micelarne vodice začnem z nanosom kreme. Krema je čisto mehke in lahke teksture, na koži ne pušča težkega hranljivega sloja, ampak kožo zmehča in jo popolnoma navlaži. Krema se tudi zelo hitro vpije v kožo, zato je odlična za pred spanjem, prav tako pa jo brez skrbi lahko nanesemo tudi zjutraj, pred uporabo ličil. Čeprav je moja koža čisto malce občutljiva, suha pa v predelu nosu in brade ji Bioderma dvojica odlično odgovarja. 

Izdelka Boderma, ki ju enostavno moraš imeti! Vsekakor priporočam!

P.s. Izdelka ne vsebujeta kakršnihkoli parabenov in alergenov. 

Ocena (1-10): 10

Izdelke Bioderma lahko kupiš v vseh Lekarnah in spletni strani sophia.si.

&

Poglej kaj je o izdelkih zapisala soblogerka Katja, Viva La Vida Blog: KLIK



Pa ti? Si že preizkusila izdelke Bioderma? 
Kako si z njimi zadovoljna ti?

Comment below

xoxo
Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.




You May Also Like

2 comments