BEAUTY: Review of Bell Hypoallergenic Liquid Lacquer & Lip Liner

by - 06:46:00

Še katera sploh stopi iz hiše brez šminke? Moram priznati, da nekaj časa nazaj šmink sploh nisem imela tako rada, saj me je odvračalo nenehno popravljanje le te. No, zdaj jih pa obožujem. Seveda ne smemo pozabiti tudi na lip liner, ki šminko "obdrži" na mestu in ji podaljša obstojnost. Danes bom govorila o dveh izdelkih znamke Bell HYPOallergenic. Z znamko sem se tokrat srečala prvič in me je pozitivno presenetila. Defintivno to nista zadnja izdelka, ki sem ju preizkusila. 


BELL HYPOALLERGENIC LAK ZA USTNICE (04) 

Hipoalergenski lak za ustnice (Ha? Lak? Za ustnice? Prvič slišim!) - haha. No, po domače bi lahko temu rekli gloss za ustnice, ki je mogoče malo gostejše teksture. 


Kaj pravi Bell? 
"Lak za ustnice je kombinacija intenzivne in pigmentirane barve glosa ter dolgotrajnega učinka šminke. Ustnice navidezno poveča in jih zgladi."


Je prečudovite nežno roza barve, njegova struktura je nekoliko gostejša, vendar se odlično razmaže, njegov finiš pa je glossy. Kakšna je njegova obstojnost? Sama nisem pristaš glossov, vendar me je ta z njegovo obstojostjo navdušil. Seveda je njegova obstojnost slabša, če gremo na kakšno kosilo ali kavo, je pa vseeno toliko obstojen, da ga nosimo na sproščen dan, kakšen sprehod po mestu, hitri sestanek ali v šolo. 

Ocena(1-10): 7

BELL HYPOALLERGENIC LIP LINER (03)

Kaj pravi Bell?
"Hipoalergensko črtalo za ustnice v stiku poudari linijo ustnic in omogoča nadzor nad njihovo obliko ter natančen nanos šminke. Je dolgoobstojno in se ne razmaže ter poskrbi, da so ustnice popolno in elegantno naličene."



Lip liner ima sekundarno in primarno embalažo. Sekundarna je iz tršega papirja,roza barve, z vsemi potrebnimi informacijami. Primarna je čudovitega videza, črne barve in logotom. Na koncu lip linerja se skriva tudi "preview" oz. kakšne barve je lip liner, kar se mi zdi super. Je pa me zmotilo to, da je barva na sekundarni embalaži čisto drugačna od te, ki se nahaja na primarni embalaži - zgrešeno. 

Barva liplinerja je čudovita, prav za tiste, ki obožujete temnejše ustnice. Kot sem že prej omenila me je nekoliko zmedel preview barve na embalaži, saj se ta zelo razlikuje od dejanskega izgleda na ustnicah. Odtenek bi opisala kot mešanica bordo rdeče in vijolične barve. Obstojnost je odlična, ne rabimo skrbeti za nenehno popravljanje. Lip liner ustnic ne izsuši, kar je pri teh mat zadevah velik plus. Priporočam!

Ocena(1-10): 9

Na koncu dodajam še fotografijo izgleda obeh izdelkov na koži:


Definitivno to nista zadnja Bell izdelka, ki sem ju preizkusila. Na moji wish listi še čaka kar nekaj njihovih izdelkov kot so npr. sovetljevalec, korektor, puder itd. Se vidi, da so izdelki narejeni kakovostno in so vredni vsakega centa. Izdelka sem prejela v nagradni igri vizažistke KatTouch. Give her a BIG like ♡

Izdelki Bell HYPOallergenic so primerni tudi za tiste bolj občutlivejše (rdečica, občutljiva koža, oči) in NISO testirani na živalih. 


Pa ti? Si že preizkusila kakšen Bell izdelek?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below


xoxo
Neža












You May Also Like

3 comments

  1. Hej hej! Hvala za fin komentar na mojem blogu! <3
    In vsaka čast za krompir v nagradni igri :D

    Superduper dan ti želim!

    Anita
    lifestylefun.net
    3ptice.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, glos je glos - tukaj pač ni obstojnosti :D

    Je pa zelo lep odtenek lip linerja in vidim, da kar intenziven! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je! Sama se pristaš mat šmink, ampak včasih prav "paše" nanesti kakšen gloss. Oba odtenka sta mi zelo všeč <3 xx

      Izbriši