BEAUTY: Garnier Neo Dry Mist Pure Cotton

by - 06:06:00

Zakorakali smo v mesec april, kar pomeni, da bo vreme čim bolj toplejše, kar pa povzroči tudi potenje, zato se je treba nanj pripraviti. Potenje je pravzaprav naravni mehanizem s katerim se uravnava naša telesna temperatura. Kljub temu, da je to naravni mehanizem pa zna biti prav nadležno, še posebej ob posebnih dogodkih ali novih oblačilih. Res je, da je potenje drugačno pri vsakem posamezniku , saj se eni potijo malo več, drugi malo manj. Današnja objava bo posvečena prav posebnemu izdelku, ki sem ga prejela pred nekaj tedni in dodobra stestirala.

GARNIER NEO DRY MIST
"Garnier predstavlja Neo Dry Mist, svoj prvi antiperspirant v razpršilu, ki je do kože enako močan kot je močan v boju proti znojenju."

EMBALAŽA
Embalaža takoj pritegne oko, saj je bele barve z zelo mikavnim designom diamanta različnih barv (vsak vonj ima svojo barvo).

SESTAVINE
Neo Dry Mist je namenjen prav vsem tipom kože, še posebej pa občutljivi, saj je njegova formula obogatena s pantenolom, sestavino, ki je znana po pomirjevalnih lastnostih. Prav tako vsebuje mineral naravnega izvora in sicer  Mineralitom™*, ki ima sposobnost vpijanja, pred znojenjem pa kožo varuje kar 48 ur, pri tem pa zagotavlja občutek svežine.
POSEBNA INOVACIJA
Inovacija Neo Dry Mista je patentirani aplikator v obliki kroga na katerem se nahajajo majhne luknjice iz katerih prši antiperspirant, na koži pa pusti lahek in suh občutek.
Mnenje/Ocena:
Zaradi močnega potenja (še posebej poleti, dolgo sedenje, živci), občutka nečistoče ter neprijetnega vonja, ki je nastal sem dolgooo iskala dober deodorant, ki bi vsaj malo preprečil znojenje ali vsaj malo izničil neprijeten vonj, vendar ga nisem našla. Prvi, ki mi je odgovarjal je bil Borotalco in še vedno ga pridno uporabljam, vendar moram priznati, da je novi Garnier antiperspirant Neo Dry Mist prava konkurenca. Na vseh deodorantih vidimo koliko ur bi naj zdržal, vendar nas na koncu razočarajo. Pri Dry Neo Mistu definitivno ni tako. Koža pod pazduhami je nerazdražena, mehka, neprijeten vonj je zamenjal sveži vonj, ki čudovito diši in se na koži obnese cel dan. Na voljo imamo 5 nežnih, osvežujočih vonjev, tako, da definitivno z lahkoto najdemo tistega pravega zase. Sploh si nisem mislila, da bom kdaj tako zelo hvalila kakšen deodorant oz. antiperspirant, pa ga!
Definitivno priporočam! 

Ocena(1-10): 10


Si že preizkusila nove Garnier Neo Dry Mist antiperspirante?
Kakšna sta tvoja izkušnja in mnenje?

Comment below


xoxo,
Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.










You May Also Like

8 comments

  1. Jaz sicer nimam težav s potenjem, ampak me zelo mikajooo. :D Že nasplošno najraje uporabljam deodorante v spreju, tako da jih definitivno preizkusim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz tudi nimam nekega prekomernega, ampak včasih se mi zgodi, da mi je zelo neprijetno (še posebej poleti), zato se raje pripravim na kaj takega. Moram rečti, da so mi ti antiperspiranti res super, še posebej, ker res drži kar piše (zdržijo res dolgo) in še prijeten vonj te spremlja cel dan. xx

      Izbriši
  2. Joj doma imam cel kup teh antiperspirantov pa nekako jih nisem sprobala ravno na lastni koži. Moj naravno naravnani duh v telesu se brani:):):)sem ga pa dala fantu je izbral enega bolj nevtralnega, pa je zeloa ktiven v službi, dosti dela ima z ljudmi in skos neki leta gor in dol, pa pravi, da je res dober. In da se sploh ne vonja, da bi bil kak neprijeten vonj. Sestri sem tudi dala za probat enega cvetličnega in ko sem jo en dan šla iskat do šole in se je vsedla v avto sem prav zavonjala sprej in je rekla, da je še od jutra.:), tako, da mogoče pa bo orng za poletje. Jaz bom probala poiskat kakega učinkovitega malce bolj v natural verziji. So pa lepi in super dozirni sistem imajo. Pa tale pure cotton, če se ne motim meni najbolj diši od vseh.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz tudi, enega sem podarila v nagradni igri, ostale pa sem kar obdržala - in vesela sem, da sem jih, ker so mi odlični. Tako kot si rekla... zelo prijeten vonj se obdrži več ur in je super pa še kože ne draži. Meni je super, res pa, da ni neki eko bio hihi. Upam, da najdeš. Ampak prosim, vsaj enkrat ga preizkusi, ne bo ti žal! xx

      Izbriši
  3. A veš, da me mika :) Borotalco tudi sama uporabljam, mi najbolj odgovarja. Ampak v spreju pa nikoli ne uporabljam, ker mi nikako niso zdržali, glede na to, da se potim, še posebej poleti, ko je že skorajda nenormalno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti predlagam, da ga preizkusiš. Res... ne bo ti žal. Garantiram! Jaz sem sprva bla skeptična - tak kot pri večino stvareh (dvomi skos grr), ampak me je zelo presenetil. Niti malo ne draži kože, neprijetnega vonja sploh ni zaznati, ampak ga nadomesti takšen sveži vonj, ki ga je prav prijetno vonjat. xx

      Izbriši
  4. Kako je z madeži na oblačilih? Je tudi glede tega tako super? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz imam večino oblačil črnih pa ni niti enega madeža nikjer. Niti na koži se ne opazi bel sloj, kot pri nekaterih. Meni je odličen! Vonj pa je res tak svež pa še obstojen na koži več ur. Priporočam! xx

      Izbriši