My Fav Autumn/Winter 2015/2016 Collections

by - 10:21:00


Živjooo!

Tale post bo za vse modne navdušenke!
Tokrat sem se namreč odločila, da vam predstavim najljubše kreacije modnih oblikovalcev na katere sem čisto nora, mislim, da sem se ob pogledu na njihove kreacije celo malo zaljubila!
Če bi imela možnost, predvsem pa denar bi oblekla prav vsako izmed njih, ker so več kot božanske. 

Elie Saab Autumn/Winter 2015/2016 

Elie Saab je eden izmed mojih najljubših oblikovalcev, saj žensko zna preobraziti v pravo glamurozno, zapeljivo boginjo. Kreacije so čudovite, res dajejo občutek, da so kreirane za priceze, boginje. V kolekciji lahko opazimo vse od naglavnih dodatkov do rožičastih rokavov, ki nežno plešejo v vetriču. 
Z eno besedo: SANJSKO!Celotno kolekcijo si lahko ogledate tukaj : http://www.vogue.co.uk/fashion/autumn-winter-2015/couture/elie-saabAlberta Ferretti Autumn/Winter 2015/2016 


 Tudi ta jesensko zimska kolekcija mi daje občutek, da je narejena za kraljice, saj ima veliko  potiskov in vzorcev, prevladujejo bolj drzne barve, čudoviti kroji in materiali. Tudi v tej kolekciji vidimo naglavne okraske, ki dajo kolekciji tisto piko na i. 
Z eno besedo: ČUDOVITO!Schiaparelli Autumn/Winter 2015/2016 

Odbite barve, odlični kroji, različni materiali, drznost, globoki izrezi, nore kombinacije: Schiaparelli. Kolekcije je noro dobra, prepletajo se različne barve, kroji so popolni, zasledimo tudi veliko globokih izrezov, predvsem pa so opazne nore kombinacije. 
Z eno besedo: NORO,ODBITO,MEGA!


Kaj praviš na te modne kreacije? Kateri kos ti je najbolj všeč?
 Malo luštov mora bit! 

Lep večer, 
xoxo Rose Touch

You May Also Like

0 comments