BEAUTY: 4 KIDS AND US Mazilo za suho in problematično kožo

by - 10:38:00

Zadnje čase me vse bolj navdušujejo znamke, ki proizvajajo oz.  ustvarjajo naravno kozmetiko in med temi je prav tako slovenska znamka 4kidsandus. Na našem trgu je poznana že kar nekaj časa, za vse tiste, ki pa je še ne poznate pa vam bom malo podrobneje predstavila tudi zgodbo, ki se skriva za samim imenom.

4kidsandus zgodba za imenom

Ne samo, da znamka s svojo kozmetiko osvaja človeška srca prav tako navdušuje tudi njihova zgodba. Za odlično, naravno kozmetiko stojita starša 4 otrok, katere so skozi leta vedno spremljale težave s kožo, zato sta se odločila, da naredita korak naprej - izdelata naravne proizvode. Za to se nista odločila samo zaradi svojih otrok, vendar tudi za vse, ki imajo težave s kožo, stare in ta-mlade. 
"O najinem “odkritju” sva pripovedovala prijateljem in sočasno spoznavala, da ima težave z občutljivo kožo mnogo otrok in tudi odraslih. Ker skupaj združujeva kemijska in ekonomska znanja, se je tako organsko razvila ideja, s katero je družinska kozmetika prerasla v blagovno znamko za nego kože. In tako vam zaradi najinih otrok lahko danes ponudiva izdelke 4kidsandus. Kar je dobro za najine otroke, je dobro tudi za naju."
Zgodba, ki se dotakne prav vsakega srca, kajne?  

Zanimivosti 

Prav tako se lahko pohvalijo s tem, da njihova kozmetika ne vsebuje parabenov, sintetičnih parfumov, aldehidov, formaldehidov in ftalatov. Je 100% naravna, kar zagotavlja tudi znak kakovosti Aromacert®. Izdelki vsebujejo čebelje produkte kranjske sivke iz lokalne pridelave in zelišča pridelana na tradicionalen način.

4kidsandus
Mazilo za suho in problematično kožo

Kot ste lahko zasledili v prejšnjih objavah o negi suhe kože imam sama kar precej težav. Suha koža se mi pojavlja na podplatih in je kar precej moteča, zato sem ji vedno posvečala veliko pozornosti. Redno si delam pedikuro, testirala sem veliko izdelkov, ampak na žalost ni nič pomagalo. No, sedaj si lahko oddahnem, saj sem za ta problem našla rešitev. To je mazilo za suho in problematično kožo znamke 4kidsandus. 

Embalaža

Embalaža je preprosta, minimalističnega sloga. Njihove embalaže so v osnovi iz aluminija ter stekla, saj tako preprečijo penetracijo nevarnih spojin iz plastike. Sam design in oblikovanost embalaže mi je zelo všeč, saj je modernega videza in že embalaža sporoča, da se v njej skriva nekaj posebnega. 

Sestavine

Sestavine, ki jih uporabljajo so naravne in niso testirane na živalih. Seznam sestavin: karitejevo maslo, mangovo olje, mandljevo olje, vitamin E, eterično olje kamilice in ekstrakt vanilije. 

Mnenje/Ocena:

Kremo sem po prejetju takoj začela uporabljati. Sama jo vsak dan uporabljam na poroženeli koži na stopalih in okoli nosu pred ličenjem. Krema je na otip mastna, odlične teksture in formule, ki se ob dotiku s kožo nekoliko raztopi in lepo razmaže, prav tako pa se vpija postopoma, tako, da je učinek še boljši, vaša koža pa je navlažena in gladka. Koža je po uporabi mehka, gladka, vidno omehčana ter nahranjena. Odličen izdelek! Vsekakor priporočam!

Ocena(1-10) : 10

Če bi rada več informacij o izdelkih ali nakupu, obišči : 4kidsandus ali mogoče iščeš mnenje o drugih njihovih izdelkih - prilagam povezavo soblogerke Katje, ki je napisala odlično objavo o dnevni pomlajevalni kremi 4kidsandus : Katja, Blog Viva La Vida / Pomlajevalna kremaIzdelke lahko kupiš tudi preko najboljše spletne trgovine: licila.si


Pa ti? Si že preizkusila kakšen njihov izdelek?
Kakšno je tvoje mnenje? 

Comment below


xoxo,
Neža 



*This product was sent to me by the company itself or its PR.










You May Also Like

7 comments

  1. To je pa res zelo naravna krema. Sem si nekaj časa celo sama delala podobna masla :). Se mi pa zdi, da je res vedno več občutljivosti in na sploh razno raznih alergij, kar seveda ni za čuditi, glede na to koliko pesticidov in strupov je v zraku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je. Meni zelo odgovarja in ugotavljam, da imam to leto res kar precej odličnih izdelkov na moji listi favoritov. To mazilo je defintivno poleg. Seveda, vse več je umazanije in strupov, čeprav ni tako vidno z očesom. Veliko ljudi se tega ne zaveda in svoji koži ne posvečajo toliko pozornosti. Sem pa hkrati tudi ponosna koliko slovenskih znamk je odličnih. There's still hope in humanity somehow. Hvala za komentar, xx

      Izbriši
  2. Krasne izdelke ima 4 kids and Us, meni so zelo všeč in mi tudi ustrezajo.Maslo pa absolutno na moje seznamu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sicer je to moj prvi izdelek, ki sem ga preizkusila ampak verjamem, da so tudi drugi odlični. Mene je ta neverjetno presenetil. xx

      Izbriši
  3. Hvala za omembo <3

    In ja, tudi jaz sem zaljubljena v tole maslo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda, np. ♡ Meni tudi zelo odgovarja. Mi je že malo čudno, da me vsak testiran izdelek tako preseneti, ker me že res dolgo ni kakšen razočaral. xx

      Izbriši
  4. Jaz sem jo za enkrat dala na stran. Uporabljama sem jo prav tako na predelu nosa oziroma kar po celem obrazu, kjer pa se mi na žalost ni obnesla :/ Razmišljam, da jo bom sprobala na stopalih.

    OdgovoriIzbriši