Favourites: February 2016 TOP 10 Fav Products

by - 06:02:00

Se tudi vam zdi, da meseci kar bežijo? Ker smo skočili v mesec marec in komaj čakamo pomlad, ki bo zelo hitro tukaj, sem se odločila, da za vas pripravim objavo, kjer bom vam predstavila izdelke iz meseca februarja in to tiste, s katerimi sem bila najbolj zadovoljna oz. navdušena nad njimi. No, pa poglejmo kateri so...


1.  Obnovitvena krema Herbio

Moram priznati, da je ta krema ena izmed prvih izdelkov, ki me je navdušila takoj po prvi uporabi. Znaki izboljšav so bili vidni takoj, kar me je res navdušilo. Krema je namenjena suhi do zelo suhi koži, namenjena je sicer negi kože na obrazu, vendar, ker imam sama normalno kožo, sem jo pričela uporabljati na nogah, kjer imam zelo suho kožo in mi do zdaj ni pomagala še nobena krema. No, vse dokler nisem preizkusila kreme Herbio. Priporčila bi jo vsem, ki imate suho kožo (kjerkoli po telesu). Garantiram, da vam ne bo žal. 
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj : KLIK

2. Avon Perfectly Matte šminka (Adoring Love)

Naj omenim, da roza barve ne nosim preveč rada. Mi je všeč, ampak bolj pastelni odtenki. No, potem pa dobim Avon šminko, ki je perfect mat, roza-rdečega odtenka in se zaljubim. Res odličen odtenek, zelo obstojna, kljub zaužiti hrani in pijači se obdrži na ustnicah. Komaj čakam, da še preizkusim kakšen drugi odtenek. 
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj : KLIK

3. Avon fiksirni sprej

Do letošnjega leta fiksirnega spreja nisem uporabljala, saj se mi je zdelo, da je nanos primerja pred nanosom ličil dovolj - narobe. Fiksirni sprej poveča obstojnost ličil, uporabo priporočam še posebej, če se odpravljamo na kakšno posebno priložnost, kjer vemo, da bomo veliko časa in, da si vmes ne bomo mogli popravljati ličil. Sprej make up fiksira in tako podaljša njihovo obstojnost.
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

4. Avon sprej za telo (Little Black Dress)

Zaljubljena v ta vonj. Bil je darilo od moje mame in sem nad njegovo uporabo zelo navdušena, saj mi je zelo všeč vonj, ki ne zbledi takoj, ampak drži kar nekaj ur. Vonj je cvetlično orientalski in res božansko diši. Preprosto moraš ga imeti! 
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

5. Catrice Liquid Black Eyeliner 

Poleg Freedom Make Up Eyelinerja sem vzljubila še tega od Catrice. Aplikator je odličen, saj z njim lahko narišemo črto poljubne širine, hkrati pa je enostaven za nanos in dolgo obstojen. Všeč mi je, da je po napornem dnevu še vedno takšen kot takrat, ko sem ga nanesla. 
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

6. Mandljeva kopel Herbio

Obožujem kopeli! V testiranje sem prejela Herbio mandljevo kopel in že takoj mi je bila všeč. Prikupna embalaža, enostavna uporaba ter prijeten nežno mandljev vonj, ki te kar zaziba v spanec in omogoča prijetno sproščanje po napornem dnevu.
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

7. Konjac Sponge Green Tea (Gobica za čiščenje obraza)

Konjac gobica je ena takšna super stvarca s katero očistimo svoj obraz in ga še sproti nežno zmasiramo. Je čudne oblike in teksture, vendar je res čudežna. Čudovito očisti obraz, koža pa je po uporabi mehka in gladka. Kar mi je poleg delovanja zelo všeč je to, da je 100 % naravna.
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

8. Avon maska za lase z izvlečkom črnega kaviarja

Dolgo sem iskala pravi produkt za svoje lase, saj so precej uničeni od barvanja in rabijo dodatno nego. Ko sem že skoraj obupala sem dobila to super masko za lase z izvlečkom črnega kaviarja, ki lase nahrani, jih naredi mehke ter doda sijaj. Zelo zadovoljna! Priporočam!
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

9. Johnny Organic - Super Skin Food Detox maska

Navdušena nad tem pilingom ter masko. Predvsem, ker lahko stvarco uporabljaš kot piling ali samo kot masko za obraz, ter predvsem zaradi tega, ker kožo rada razvajam, še posebej, ker jo obremenjujem z veliko make upa. Koža je po uporabi nahranjena, mehka, gladka na otip. Je prav tako brez škodljivih dodatkov in ni testirana na živalih.
Mnenje/oceno lahko prebereš tukaj :KLIK

10. The One Illuskin primer za obraz 

Primer je prijetnega vonja, na koži ustvari plast, ki je pripravljena za nanos ličil. Zmanjša vidnost por, izenači ten kože, končni izgled pa je zdrava in sijoča koža. 




Tako pa smo pri koncu objave. Moram priznati, da sem v februarju res zadovoljna z izdelki, ki sem jih preizkušala. Sodelovala sem tudi z veliko novimi znamkami, kar me zelo veseli, da mi zaupajo testiranje in objavo mnenja o njihovih izdelkih. Vsakemu posebej bi se rada iz srca zahvalila. Februar je bil res uspešen mesec, kar se tiče lepotil, tako, da že komaj čakam kaj bo prinesel mesec marec. 

P.s. Na moji Facebook strani (KLIK) poteka mini nagradna igra kjer boste z malo sreče prejeli testerčke za svetovno znano kremo Egyptian Magic, ki jo uporabljajo tako zvezdnice kot tudi dermatologi, umetniki ličenja ter naravni zdravilci. In to še ni vse! Izžrebana bosta kar 2 nagrajenca. Hitro sodelovat!


Kateri izdelek pa je tvoj najljubši v mesecu februarju?
Comment below


xoxo,
Neža











You May Also Like

6 comments

  1. Nisva pa imeli čisto nobenega skupnega ta mesec:):):):), super izdelki,sploh avonove šminke so res zakon. In pa tale konjac gobica, sicer nimam iste znamke je tudi meni všeč. Čeprav na predelih kjer je suha koža, mi je lih ni fajn vsak dan uporabljat, mi kar malo izsuši kožo:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, nič zato! Ja, glede Avonovih šmink se mislim da vse strinjamo, saj so res odlične. Tudi z Konjac gobico sem zelo zadovoljna, jaz sicer nimam suhe kože tako, da jo lahko uporabljam vsak dan. xx

      Izbriši
  2. Avonova šminka je topshit ! :) Meni je še ruby kiss zelo čudovit odtenek. Lepo se mažejo in so obstojne, tako da jih definitivno priporočam. Pa tudi ta The One primer imam sama in mi je tudi super :) Pa še zelo ugoden je tako da je to definitivno dobra naložba :) Imam pa namen probati tudi tole Konjac gobico, ker jo vse tako hvalite :) Super objava Neža, kot vedno. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, se strinjam! Obsessed z njihovimi šminkami. Moram definitivno še kakšno sprobat. Meni je tudi primer top, se mi je pri enem zgodilo, da ko si ga razmazoval, da so se delale grudice in sem ga nehala uporabljat. Ta pa je res poceni pa ful vredu. Ja, ti priporočam, meni je super, ker je kot nek piling, mimogrede pa še kožo očistiš. Edino kar me malo moti je, da se kar nekaj časa suši (ker je prepojena z vodo). Hvala <3 xx

      Izbriši
  3. Joj sama še zmeraj nimam fiksirnega spreja, kar je itak čisto narobe :/ Bo kmalu moral biti moj! :D Drugače pa Avonova šminka se fajn bere, pa še takšne lepe odtenk imajo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nič hudega, jaz sem tudi zamujala veliko časa, hihi. Vendar ti ga res svetujem. Avonove šminke pa so tak TOP! xx

      Izbriši