Srečanje Pomurskih blogerk 2016 : Lepotna delavnica s kozmetiko Oriflame

by - 04:18:00



Grajski zidovi, kozmetika, lepotna delavnica, prijetna dekleta, "čvek čvek" in nova, pozitivna izkušnja. Tako bi opisala naše sobotno srečanje vseh Pomurskih blogerk. 
Srečanje se je odvijalo v restavraciji v Grajskem stolpu v Beltincih. Tatjana in Petra sta res zadeli v nulo pri izbiri lokacije. Družbo nam je delalo znano kozmetično podjetje Oriflame, predstavilo pa se nam je tudi kozmetično podjetje Herbio, več o njih pa bom vam zaupala kasneje.


"Sonček, vrtnice ter polna miza dobrot. Sama pozitiva."



Na mizi so nas pričakale same dobrote (vse pohvale za peko), res je bilo okusno. Prav tako pa tudi ogledala in sklečke, katere smo uporabljale pri negi obraza. 



Vse je izgledalo tako čudovito, da smo morale zabeležiti prav vsak trenutek druženja.



Super srčkani mafini z napisom "Pomurje Bloggers".


Govor organzatork Tatjane in Petre, ki sta nas na začetku prijetno pozdravili in opisali kaj bo sledilo na srečanju.







No, pa preberite kaj vse se je dogajalo na srečanju...


Lepotna delavnica s kozmetiko Oriflame
Družbo nam je delalo znano kozmetično podjetje Oriflame, deležne smo bile lepotne delavnice, kjer so vsaki izmed nas testirali kožo in nam na podlagi rezultatov priporočali izdelke. Prav tako, nam je gospa Pozderec Milena predstavila postopek nege obraza z Oriflame izdelki. Nismo pa samo poslušale o negi obraza, tudi izvajale jo smo.


Gospa Pozderec Milena nam je povedala nekaj o znamki Oriflame in tudi nekaj na temo kako pomembno je, da skrbimo za svojo kožo.



Veliko smo govorili o čiščenju kože, ki je še kako zelo pomembno, saj dnevno v našo kožo preide veliko umazanij iz zunanjega okolja.



Deležne smo bile tudi testiranja kože, glede na rezultate pa so nam predstavili tudi izdelke Oriflame, ki bi bili primerni za našo kožo.




Meni je bila glede na rezultate priporočena Oriflame Optimals Even Out Creme, ki je za vse tipe kože, predvsem pa za tiste, ki imajo pegice oziroma temnejše madeže, ki so posledica izpostavljenosti UV žarkom. Krema je prijetnega vonja, kožo naredi nežno in jo neguje ter pripravi za nadaljnjo nego.




Tjaša in Larisa ujeti pri ličenju.



Ker smo morale našo kožo očistiti zaradi testiranja, smo imele potem tudi možnost preizkusiti Oriflame pudre, senčila, bronzerje, čopiče in ostale pripomočke za ličenje.






Na mizi ni primanjkovalo kozmetičnih izdelkov, imele smo priložnost preizkusiti nekatere od linij kozmetike Oriflame.




Ogledale smo si še lahko tudi druge izdelke, ki jih ponuja Oriflame.

Za trenutek sem se čisto spomnila na ure prakse iz srednje kozmetične šole. Ah, nostalgija.
Kljub moji izobrazbi in znanju na tem področju, moram priznati, da sem pridobila kar nekaj novih informacij in znanja. Všeč mi je, da se prav vsak dan naučiš nekaj novega in si bogat za še eno izkušnjo več.


Nekaj o znamki 

Oriflame je kozmetično podjetje z jasno vizijo: "Izpolnjevanje sanj ljudi po vsem svetu."
Rojstvo Oriflame kozmetike se je zgodilo v Inštitutu za dermatološke raziskave, ki ima zdaj več kot 40 let izkušenj in 100 znanstvenikov, to pa jim seveda omogoča napredek. 

Njihove glavne vrednote so: pripadnost, zmagovalni duh in strast.

Lepotna delavnica je bila zelo zanimiva, polna koristnih informacij in testiranja izdelkov Oriflame.

Oriflame izdelke si lahko ogledate na njihovi spletni strani, prav tako pa se lahko tudi včlanite in naročate izdelke kar preko spleta.

Povezava: Oriflame





Znamka Herbio




Kot sem že zgoraj omenila, se nam je predstavilo tudi podjetje Herbio, ki temelji na naravnih sestavinah. Na spletni strani Herbio je zapisano tako: 
"HERBIO blagovna znamka se je rodila sredi polj, travnikov in gozdov, v Naravi. Zato tudi Herbio, iz 'herb-' kot zelišče, rastlina in 'bios' kot življenje. Ker je kakovostno življenje neprecenljiva dobrina vsakega posameznika, se poslužujemo mnogih znanj in skrivnosti o blagodejnih učinkih rastlin in zelišč, ki so jih razkrili naši predniki. Le-te pa kombiniramo s sodobnimi znanstvenimi dognanji in potrebami sodobnega človeka. Ponujamo intenzivno nego z močjo Narave, zelišč in rastlinja vam in vaši družini za dobro počutje in boljše življenje."



Gospod nam je predstavil znamko Herbio, ki temelji na naravnih sestavinah.

Tudi sama imam zelo rada zelišča in predvsem kozmetične izdelke, ki temeljijo na narvanih sestavinah in ne škodujejo koži, zato komaj čakam, da preizkusim izdelke Herbio. Obljubim, da bom mnenja pridno delila tudi z vami.

Več si lahko preberete in ogledate na njihovi spletni strani: http://www.herbio.si

Po zaključku lepotilne delavnice s kozmetiko Oriflame in predstavitvijo podjetja Herbio je sledilo  druženje ob pijači in dobrotah, klepetale smo predvsem o blogih, lepotnih vsebinah, fotografiranju in izmenjavanju mnenj ter izkušenj. Vesela sem, da sem bila povabljena na ta čudovito izpeljano srečanje. Srečna sem, da sem spoznala soblogerke, ki mi dajejo inspiracijo in motivacijo. Počutim se, da sem postala del velike blogerske družine, komaj čakam tudi, da spoznam še vse ostale. 


Predvsem bi se rada zahvalila Tatjani in Petri, ki sta organizirali to super srečanje; za vabilo in za odlično preživet dan, poln koristnih informacij, prav tako pa se zahvaljujem tudi sponzorjem: OriflameLičila.siAvonHerbioDvorec Trebnik in Egyptian Magic za čudovita darilca polna presenečenj.




xoxo,
Neža














You May Also Like

12 comments

  1. Ooo luškana objava, super fotke so ti uspele! :)
    Ne bom komentirala koliko čudnih slik sebe, ko mi meri tip kože sem že videla, ampak okej.
    Hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa ♡ Če ti po pravici povem sem še najmanj s fotografijami zadovoljna, ker komaj ko sem naložla slike na računalik, so vse bile precej oranžne, ampak dobro, ne bom se sekirala. Glavno, da sem zajela trenutke in , da nam je blo fajn! Hihi ♡ xx

      Izbriši
    2. Meni so super! :)
      Si lahko eno (tisto, ko se s Tjašo ličiva) sposodim in seveda označim, da je fotka tvoja? :)

      Izbriši
  2. Ti imaš pa take zasanjano pravljične fotke, sploh na začetku. Te je lokacija inspirirala :D Zelo lepo si napisala in lepo, da si vseeno slišala kaj novega na dogodku, glede na to, da je to tvoj poklic. Si hodila na kozmetično? Ne vem kako točno je to razdeljeno...si kozmetičarka po poklicu, vizažistka..?

    Ful te je bilo lepo spoznat in upam, da se večkrat kaj srečamo in poklepetamo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, lokacija mi je bila res zelo všeč. Jaz sem itak nora na interior/exterior, tak, da mi vedno kaj v oči pade. Super sta izbrali lokacijo, res! Ja, obiskovala sem srednjo kozmetično šolo v Mariboru, na koncu šolanja pridobiš naziv kozmetični tehnik. Tudi jaz sem zelo vesela, da sem se dogodka udeležila in, da sem vas vse malo bolj spoznala. In upam, da se kmalu dobimo na kakšni kavici in poklepetamo ♡♡♡ xx

      Izbriši
  3. Ti si pa res lepo ujela grajsko vzdušje, tako pravljično :) Pa všečno si zaokrožila cel dogodek :)
    Pa fajn te je bilo spoznati :)
    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sabina ♡ Enako, tudi tebe je bilo lepo spoznati! xx

      Izbriši
  4. Luštno ste se imele :) Jaz sem bila kr firbec, sej veš :P In zakon objava Neža!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je bilo super! Haha, sej bo kmalu kak dogodek v Mariboru pa bomo takrat vse skupaj (I hope). Hvala xx ♡

      Izbriši