Glittery Top Coats

by - 02:20:00

Živjo!

Danes bo objava bolj za tiste, ki obožujete lake. Zelo bleščične lake, če sem natančna. Ker sem bila med prazniki bolna in nisem napisala objave o božičnem darilu od moje super mame Božičke, ki točno ve kaj mora kupiti, sem se odločila, da vseeno objavo namenim temu. 

Tudi sama sem vzljubila lake in nail art, zato sem bila darila zelo vesela. Ko pa sem zagledala še vse te bleščice, ki se nenehno svetlikajo in izgledajo čudovito, pa sem komaj čakala, da jih preizkusim.

Avon Magic Effects (Liquid Sequin) Top Coat

Avonovega laka sem bila zelo vesela, saj že več let nisem preizkusila njihove kozmetike. Lak ima sekundarno embalažo, ki je črne barve z belim napisom.




Skozi primarno embalažo laka so vidne čudovite bleščice večjih in manjših oblik. Na prvi pogled bleščice izgledajo roza - vijolične barve. 




Ko lak nanesemo na nohte je barva laka vijolična z roza bleščicami. Lak za boljšo prekrivnost nanesemo dvakrat.


 Je hitro sušljiv in enostaven za odstranitev, če primerjamo z odstranitvijo naslednjih lakov.

Ombia Cosmetics  (Golden Glam) Top Coat

Ljubezen na prvi pogled. Zlata barva, polno bleščic večjih in manjših oblik. Izgleda naravnost čudovito.



 Tudi, ko ga nanesemo je njegov izgled prečudovit, poln bleščic. Kombiniramo ga lahko z nude oz. katerim koli lakom.




Edino, kar je moteče je to, da ga zelo težko odstranimo zaradi vseh teh bleščic in je potrebno uporabiti tudi kakšen negovalen lak.

Ombia Cosmetics (Sparkling Silver) Top Coat

Tudi nad tem lakom sem čisto navdušena, saj je srebrne barve z veliko bleščic, ki se svetlikajo tudi v barvah mavrice. 




Prav tako vsebuje velike in manjše oblike bleščic. Ko ga nanesemo izgleda zelo "glam", nosimo ga lahko vsak dan ali ga uporabimo tudi za kakšno posebno priložnost.




Prav tako je edino, kar me zmoti to, da se težje odstrani, ampak to (vsaj mene) ne ustavi, da ga nebi uporabljala. Kot pravi pregovor: "Za lepoto je treba potrpeti" ;) 



P.S. Znamka Ombia je dobavljiva v trgovini Hofer. Znamko Avon pa lahko spremljate preko njihove spletne strani, kjer imate na voljo tudi e-katalog, po želji se pa lahko tudi včlanite. Jaz že razmišljam o tem!

In še swatchi vseh treh lakov:



Pa še slika v kateri se najde veliko deklet: 


Bleščeč poljubček xoxo,
Neža
Rose Touch




You May Also Like

9 comments

  1. Joj na bleščice sem tudi sama nora :D Čeprav se potem vedno mučim, ko jih spravljam dol z nohtov :D Ta rdeči Avonov mi je pa zelo všeč!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, to je res edino, kar me res res ful moti, ampak očitno ne dovolj, da nebi uporabljala, hihi! Ja, res je ful lep, ampak mi je ljubši, ko ga nanesem še na kakšen podlak, lepše izgleda. xoxo <3

      Izbriši
  2. Dazzle je moj najljubši iz te Liquid Sequin kolekcije. Vsa kombinacija bleščic in barv mi je enostavno čudovita :). Nisem vedela, da ima Ombia tako zanimive lake. Sploh zlat mi je čudovit :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ful lepa kolekcija, čeprav sem na spletni strani zasledila še Diamond Shatter in sem se, kar malo zatreskala. Must have! Komaj čakam, da preizkusim še katere druge. Moram priznati, da sta to moja prva dva iz zbirke Ombia in sem več kot navdušena. Ful lep sloj bleščic ustvarita in s tem awesome prekrivnost. xoxo <3

      Izbriši
  3. jaaaa bleščiceeee! tale zlat mi izgleda fenomenalno! 🔝 Je pa res ja da se takšni laki težko odstranijo... jaz sem včeraj za odstranitev laka Essie "a cut above" porabila celooo večnost pa bleščice kar niso in niso hotele proč :) ampak kljub temu je trenutno my fav 🙈:)

    OdgovoriIzbriši