Review: Freedom Make Up Black Pro Eyeliner

by - 08:29:00

Hello!

Kot sem obljubila bom danes predstavila tudi Black Eyeliner znamke Freedom Make Up. Ker mi je sedanjega že primanjkovalo sem se odločila, da preizkusim ta eyeliner.


Zunanja embalaža je bele barve, napis se svetlika srebrno, kar daje res občutek PRO kozmetike.


Primarna embalaža je črne barve z belim napisom. 


Takoj ko se Eyeliner nanesla na kožo se je po nekaj sekundah posušil in izgled je bil mat črne barve. Tudi ko sem ga poskusila razmazati, je črtalo ostalo nerazmazano. SUPER! Prav takšno črtalo sem si želela že dolgo in navsezadnje je to najbolj pomembno pri črtalu - da se na razpaca. 


Aplikator je tanki, kar je odlično, saj lahko sam narišeš črto, ki jo želiš (debelo ali tanko). Nanos je res enostaven in rezultat je več kot odličen.

Priporočala bi ga VSEM!

Ocena(1-10):10

Must have,

xx
Rose Touch

You May Also Like

4 comments

  1. O carsko, nebi pričakovala tega od te znamke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Imaš slabe izkušnje z izdelki te znamke? Jaz sicer še nisem vsega preizkusila, imam nekje 3 izdelke (blush, mini paletko in ta eyeliner) pa so mi vsi izdelki ful všeč.

      Izbriši
  2. Zdaj mi je žal, da nisem vzela tega :) sem ravno pet minut preden sem videla to objavo, kupila tistega od make up revolution :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naj ti ne bo. Jaz sem tega od Revolution Make Up imela pred tem in sem bila tudi zelo zadovoljna, vendar moram priznati, da mi je ta od Freedom Make Up boljši. xx

      Izbriši