BEAUTY: Christmas Gift Guide #4 Acqua Colonia N˙4711 Plum & Honey

by - 04:14:00

Kolonjska voda in linija izdelkov Acqua Colonia je znana predvsem po njeni glavni sestavini - vodi ter bogati kombinaciji kontrastnih sestavin. Znamka nam je bila predstavljena na dogodku #Lepotno2017, ki se je pred dobrim mesecem odvijal v Ljubljani. Parfumska hiša Mäurer & Wirtz se je predstavila z linijo 4711 različnih novih vonjev kolonjskih vodic, ki jo odražajo sadni vonji in zapeljiva, popolnoma elegantna embalaža. 



Najprej bi omenila prečudovito embalažo, tako sekundarno kot primarno - je res nekaj posebnega, nekaj kar takoj pritegne oko. Sekundarna embalaža je satenastega videza, minimalistična s potiskom drevesa slive. Ko škatlico odpremo, najprej zagledamo kartonast ščit, ki steklenično varuje pred morebitnimi poškodbami, saj je le ta steklena, s plastičnim zamaškom na katerem zasledimo številko (znamka). Stekleničko krasi enostavna nalepka z naslovom, ki se sovpada s potiskom  na sekundarni embalaži. V embalaži je 50 ml kolonjske vode. 


Vintage/retro stil embalaže  z reliefom je tisti, ki me je takoj pritegnil in me nagovoril k preizkušnji, tako, da bo definitivno tudi vas, če ste ljubitelj malce drugačnih embalaž. 


Kolonjska vodica ima vonj medu in slive, dva čisto drugačna svetova, ki se čudovito prepleteta in na koži ustvarita svež, sladek vonj - prečudovita kombinacija, defintivno prava za zimske, kakor tudi toplejše mesece.

Vonj se na koži obnese zelo dolgo, lahko rečem tudi, da čez celi dan, kar je super. Vonj je na začetku malce močan, potem pa se popolnoma razblini, njegov sveži, sladko eleganten vonj osveži tako telo kot duha. 


S kolonjsko vodico boste razveselile svoje najbližnje - mamo, sestro, teto, babico ali celo prijateljico. 

Vonj, ki ga ne boste pozabile, ko ga boste enkrat poduhale. 


Tudi ti obožuješ sladke sadne vonje?
Bi ti takšno darilo bilo všeč?

Comment below

Neža



*This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

4 comments

  1. Ooo full dober se bere :) skoda, ko nisem mogla bit z vami na lepotnem :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je odlična vodica! Sem zelo navdušena. Res škoda, da te ni bilo. <3 Pa drugič! xx

      Izbriši
  2. Joj, veš da mene pa niso navdušile te dišave, nevem zakaj ... niti po izgledu, niti po vonju :/

    OdgovoriIzbriši