LIFESTYLE: Christmas Gift Guide #3 Svichka Soy Candles

by - 04:58:00

Dišeče sveče so v zimskem času dodatek, ki ne sme nikakor manjkati v vašem domu. Dom ovijejo v omamne dišave, ki sproščajo in umirjajo, hkrati pa poskrbijo za romantično vzdušje. Danes bom govorila o prav posebnih svečkah Svichka, ki so narejene iz 100 % naravnega sojinega voska, kar pomeni, da niso škodljive tako naravi, kakor tudi ljudem (dihala). 


O dišečih svečkah Svichka sem že pisala in sicer o vonju božiča, tokrat pa vam bom predstavila čisto drugačen vonj in sicer vonj lipe. 


Svichka pravi: 

"Dišeče SVICHKE Nekaj dišečega so ročno izdelane sveče iz 100% naravnega sojinega voska, brez GSO (gensko spremenjenih organizmov). Dodajamo jim skrbno izbrane dišave, ki ne vsebujejo ftalatov in parabenov. V svečkah Nekaj dišečega je uporabljen le bombažni stenj brez cinka ali svinca". 

V oči najprej pade čudovito oblikovana embalaža,ročnih ilustracij pastelnih odtenkov, ki naredijo svečke Svichka še bolj posebne. Pravi zaklad pa se skriva prav v sami embalaži - sojina svečka katero prav tako krasijo ilustracije na pokrovčku, spremlja jih pa tudi napis vonja.




V embalaži se skrivajo tudi navodila za uporabo sojinih svečk, saj le s pravilno uporabo in ravnanjem podaljšamo njihovo življenjsko dobo. 





Vonj lipe nebi opisala kot zelo nežen, temveč prijeten, sladkasto-citrusen vonj. Opisala bi ga kot zelo svežega, mogoče me celo malce spominja na čebelji vosek z nekaj sadnih not. Z vonjem napolni celoten prostor in te popelje v čudovit gozd prepletajočih se dišav. 


Vonj lipe, ki odpira vrata spominov v iskanju izgubljenega časa. - Svichka


Svichka sveče so lahko čudovita pozornost za vašo ljubljeno osebo, še posebej tiste, ki obožujejo dišeče svečke in harmonijo dišav, ki jih ustvarijo. 

Preveri ponudbo svečk na Svichka spletni strani: http://www.svichka.si


Tudi ti obožuješ dišeče svečke?
Kateri vonj je tvoj najljubši?
Si že preizkusila svečke Svichka?

Comment below

Neža




You May Also Like

0 comments