BEAUTY: What’s in my Make Up Bag II Winter Edition

by - 07:24:00

Zima je popoln čas za menjavo ličil ter negovalnih izdelkov za nego obraza in telesa. Namreč, z zimo se koža nekoliko spremeni, kar pomeni, da zaradi mrzlega zraka in vetra postane zategnjena in suha. Naši koži moramo v mrzlih mesecih zagotoviti najboljšo možno nego in z njo poskrbeti, da bo koža pravilno in zadostno negovana, da bo posledic čim manj. 



Z letnim časom se je menjala tudi moja kozmetika v toaletki, zato sem se odločila, da vam predstavim izdelke, ki se meseca decembra skrivajo v njej. O nekaterih sem že govorila, nekatere pa boste danes prvič videle na mojem blogu. Pa poglejmo...

Detajli, bleščičke 

1. OMBIA COSMETICS QUATRO EYESHADOW PALETTE


Čudoviti štirje odtenki s katerimi se da ustvariti čudovit rahlo zadimljen videz. Vse štiri senčke vsebujejo majhne bleščice za piko na i. Res da senčke niso pretirano pigmentirane, se pa da z njimi ustvariti res čudovit lahek smokey eyes look. Paletka je majhna, tako, da je nalašč za nošnjo v toaletki.




2. NUXE SERUM & CREME FRAÎCHE® DE BEAUTÉ

Super dvojica, ki bo tvoji koži nudila popolno nego za mrzle zimske dni. Serum bo zjutraj poskrbel za zabuhlost in mehkobo, kožo bo pripravil na nahranitev s kremo. Krema posrbi, da je koža nahranjena in globinsko navlažena, pripravljena na temperaturne spremembe. 


Več O Nuxe dvojici ahko prebereš tukaj: KLIK

3. GOLDEN ROSE LONGSTAY MATTE LIPSTICK, SHADE 09


Rdeča še posebej pride do izraza pozimi, za božič ali novo leto. Poudari vsak make up look, pa naj bo preprost ali dramatičen - rdeča šminka je kot češnja na vrhu smetane, enostavno jo moraš imeti. 

Zadnje čase obožujem kozmetiko Golden Rose, predvsem pa njihove mat šminke, ki so enostavno mazljive, popolnoma prekrivne in dolgoobstojne. Končni izgled je čudvit - matt, za lažjo predstavo klikni tukaj: KLIK. Kupiš jih lahko na Ličila.si ali direktno v prodajalni Golden Rose v Ljubljani.


4.  JESSICA PHENOMEN OLJE


Pozimi naša koža zaradi mrzlih temperatur postane zelo suha in nič kaj lepa na pogled, zato jo moramo negovati celo zimo in ji nudimo hranilne snovi ter globinsko navlaženost. Pri meni so najbolj pozimi kritične roke - natančneje obnohtna kožica. 


Na dogodku SummerMBeauty smo prejele DASH BOX v katerem so se skrivale Jessicine dobrote. Med njimi je bilo tudi to olje in je že od odprtja paketka v uporabi. Olje s kapalko nanesemo na obnohtno kožico ali drug želen predel in rahlo vmasiramo v kožo. 


5. AVON TRUE PERFECTLY REDS - RUBBY SLIPPER & OMBIA - SPARKLING SILVER



Ni božiča brez rdeče barve z dodatkom bleščic - perfektna kombinacija za praznično manikiro. Avon lakec je izredno enostavno mazljiv, prekrivnost dosežemo že z enim nanosom, kar ga naredi še bolj posebnega pa so majhne rdeče bleščičke, ki naredijo končni izgled še lepši. Ombia Sparkling Silver me je presenetil zaradi svoje super mazljivosti in obstojnosti, pika na i pa so tudi bleščičke, ki se ob premikanju svetlikajo v barvu mavrice. 


6. 4KIDSANDUS KREMA ZA SUHO IN PROBLEMATIČNO KOŽO
Domača nega kože iz dobrot narave. - 4KIDSANDUS

4KIDSANDUS krema mi lajša zimske tegobe z razpokano in suho kožo na podplatih in komolcih. Krema je naravna, lahko mazljiva, v kožo se zelo hitro vtre in jo nahrani.

 
Mazilo lajša simptome pleničnih izpuščajev, ekcema, dermatitisa, luskavice ter poškodovane in suhe kože. Med kožo in potencialnimi viri draženja ustvari neviden sloj ter pomaga omehčati in nahraniti občutljivo kožo. Odlično je za nego občutljive otroške kože, pri odraslih pa lajša simptome porožonele kože na petah, stopalih in komolcih. Krepi nohte in neguje obnohtno kožico.

Jaz jo uporabljam predvsem za nego obnohtne kožice in kožo na stopalih - super se je izkazala pri negi kože trdih podplatov. 


Mazilo za suho in problematično kožo je popolnoma naravno vsestransko mazilo brez dodatnih konzervansov in emulgatorjev.

Preveri 4KIDSANDUS ponudbo na: https://www.4kidsandus.com/sl/e-trgovina

7. NONA LUISA BALZAM IN KREMA S SIVKO IN OGNJIČEM 

"100% naravni balzam za ustnice z eteričnim oljem prave sivke in izvlečkom ognjiča- za mehke in voljne ustnice." - Nona Luisa


Obožujem naravno kozmetiko, zato sem se tega paketka še posebej razveselila. Prvo kot prvo je iz njega tako zelo dišalo, da sem paketek kar raztrgala. Ups. Do zdaj sem preizkusila samo naravni balzam za ustnice z ognjičem in sivko, narejen iz popolnoma naravnih masel, olj in voskov. 



Ustnice čudovito nahrani, jim povrne voljnost in mehkost. Ustnice ščiti in neguje nekaj ur in zelo prijetno diši. Must have izdelek v mini toaletki, da bodo tvoje ustnice vedno zaščitene pred mrazom. Na blog prihaja tudi celotna ocena obeh izdelkov. Se beremo! 

Preveri Nona Luisa ponudbo na: http://www.nonaluisa.com

P.s. Ne pozabi sodelovati v nagradni igri za prečudovito Avon šminko iz linije Luxe. Nagradna igra se konča 24. 12. 2016, nagrajenka bo znana naslednji dan na Rose Touch Blog Facebook strani.


Kateri izdelki pa se skrivajo v tvoji "zimski" toaletki?

Comment below

Neža




You May Also Like

2 comments

  1. Super slike!

    Oh ja, tale 4kids and us mazilo je pač MUST za zimo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Katja! ♡♡♡

      Res je! Odličen izdelek, sem zelo zadovoljna. xx

      Izbriši