Beauty: 5 beauty questions with Kaya Solo

by - 08:24:00


Zadnje čase sem prav obsedena z intervjuji. Zakaj? Ker imamo v Sloveniji toliko talentov in zanimivih ljudi in jim ni ne konca in ne kraja. Ena izmed njih je tudi slovenska youtube-rka Kaya Solo, katera je bila takoj za sodelovanje. Prijazna in energična Kaya nam je zaupala svojih lepotnih 5. Te zanima več? Beri naprej!


1. Brez katerega kozmetičnega izdelka nikoli ne zapustiš doma? 

Maskara. Vse ostalo še lahko spregledam, trepalnice pa morajo bit popolne! Nikoli ne veš, kje bo priložnost za dober selfie… 

2. Katera je tvoja najljubša znamka ličil? 

Sicer nimam veliko izdelkov, ampak navdušila me je Huda Beauty. Trenutno imam samo Rosegold paletko in pa Giselle #1 trepalnice, ampak sta moja absolutno najljubša izdelka v moji kolekciji. Že šparam, da spet kaj kupim… 

3. Izdelek, ki ga ne maraš? 

Ah… Mogoče nisem najbolj navdušena nad šminkami. Vedno nosim tekoče šminke in glose, navadne šminke pa verjetno nisem nosila že od srednje šole. Pojma nimam, zakaj! Mogoče še nisem našla tiste prave… ;) 

4. Kateri lepotni trend je tvoj najljubši? 

Highlight. Odkar sem našla svoj novi najljubši highlight in ga končno znam pravilno nanesti, je to moja absolutno najljubša stvar. Ker vedno izgleda super, ko se malce posvetiš na sončku in zaslepiš vse okoli sebe. Ta trend nikoli ne sme umret! 

5. Kje najraje nakupuješ ličila? 

Sephora. V Sloveniji si načeloma ravno zaradi tega ničesar ne kupujem, ker vedno šparam za ogromen šoping v Sephori, kjer pa najdem izdelke, ki si jih resnično želim.


Hvala Kaya za tvojo prijaznost in odgovore. Vesela sem, da lahko na takšen ali drugačen način podprem mlade slovenske ustvarjalce in  jih predstavim svojim bralcem in sledilcem. 

Najdi Kayo na socialnih omrežjih: 


Bi želela še več takšnih objav? Si mlada ustvarjalka ali ustvarjalec in bi si želela, da ljudje spoznajo tvoje delo? Piši mi na rosetouchmakeup@gmail.com

Se beremo prihodnjič, 


You May Also Like

3 comments