Beauty: Gorgeous Catrice Cosmetics Ultimate Chrome Palette (010 Heights and Lights)

by - 04:46:00

Catrice nikoli ne razočara in tudi z novo kolekcijo za jesen/zimo je tako. Če sem iskrena ne bi mogla biti bolj navdušena nad čudoviti izdelki. Kot najbrž že veste je Catrice ena mojih najljubših drogerijskih znamk, saj poleg odličnih cen, dostavi tudi kvaliteto. Ko sem se zadnjič odpravila na lov za Make Up Revolution izdelki (ki so dobili svoje prvo stojalo v Tuš Drogerijah), sem na koncu iz trgovine prišla s prečudovito paletko Catrice Ultimate Chrome v odtenku 010. Zakaj sem jo kupila?



"Lepotni trend kromiranja je dosegel novo stopnjo: z devetimi ujemajočimi senčili, paleta ponuja izobilje svetlih odtenkov. Pudrasta tekstura je obstojna, zelo pigmentirana in prepriča z kovinskimi in holografskimi efekti. Za natančno osvetljevanje je najbolje uporabiti blazinice prstov ali tanek, pahljačast čopič."


Ne samo da obožujem znamko Catrice, nadvse obožujem tudi osvetljevalce in kljub temu, da imam doma kar nekaj osvetljevalcev se tolažim, da je to bila usoda - kupiti Catrice paletko polno kromirastih šimrastih senčk. 

Embalaža je tipična Catrice - prozorna plastična skozi katero je možno videti vseh 9 odtenkov. Minimalistična, kar mi je všeč. Količina: 10 g Cena: okoli 5 EUR.



V embalaži se nahaja 9 čudovitih senčk, ki imajo kovinski do holo efekt na koži. So dobro pigmentirane ter dolgoobstojne. Tekstura je mehka, nekoliko pudrasta, pri uporabi moramo biti pozorni (jaz sem zadnji odtenek v paletki že razbila). 


In ne samo to... izdelek je VEGANSKI. Te informacije sem se najbolj razveselila in verjamem, da se bo je prav tako vsak ljubitelj živali. 



Paletko uporabljam predvsem za osvetljevanje in sicer pod obrvmi, na konici nosu, v kotičkih očes ter nad ustnico. 

Naj omenim to, da me je zelo presenetila zelo nizka cena (okoli 5 EUR) in sama pigmentiranost ter tekstura. Paletka mi je v celoti zelo všeč in ne obžalujem prav nobenega centa. Vsekakor priporočam vsem ljubiteljicam osvetljevalca. 

Pa ti? Si jo že preizkusila? Ali mogoče katero drugo iz nove kolekcije? Vesela bom vsakega komentarja in mnenja. 

Ne pozabi me spremljati na Facebooku ter Instagramu za več lepotnih napotkov, ocen izdelkov ali novosti. 


You May Also Like

4 comments

  1. Res ima lep dizajn, Catrice se samo izboljšuje in vedno nam ponudijo kaj lepega, novega. SUper so.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, se popolnoma strinjam! Tale paletka me je res nenormalno očarala, ima res super pigmentacijo in obstojnost... in še cena je nenormalno nizka za to kar dobiš <3

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. O, ful lepa <3

    Sicer pogrešam kakšne temne odtenke, ampak jih vzameš iz druge paletke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je čudovita! Jaz sem bila ravno v iskanju senčk za osvetljevanje in nebi mogla biti bolj zadovoljna z nakupom.

      Hvala za komentar
      xx

      Izbriši