Beauty: Igriva in zapeljiva z umetnimi trepalnicami Cherie Lashes - Model Tinkerbell

by - 07:40:00

Odvisnica od umetnih trepalnic - ja, to sem jaz! Priznam! Ta objava ni prva in ne zadnja o prečudovitih umetnih trepalnicah znamke Cherie Lashes. Na blogu sem že pisala o nekaj modelih njihovih trepalnic, več si lahko prebereš tukaj: klik in klik. V njihovi ponudbi najdeš različne modele trepalnic, vse od naravnega končnega izgleda pa vse tja do glamuroznega, dramatičnega. Cherie Beauty  butik - nebesa za ljubiteljice lepote. 


Embalaža je čudovita, pravi črni eye candy z belim napisom. Krasi jo tudi velik mašlc, ki vse skupaj samo popestri (namig: čudovito darilo za najboljšo prijateljico ali punco, sestro). Primarna embalaža je plastična, trepalnice lepo obdrži na mestu, kar poskrbi, da so čim manj uničene. Cherie Lashes ne vsebujejo lepila, kar je zame kar precejšnji minus - rada imam, da je lepilo priloženo. Trenutno uporabljam lepilo od KISS-a. 


Model trepalnic je Tinkerbell, ki ima glamurozen, zapeljiv in hkrati igriv končni izgled. Trepalnice so zelo goste, na prvi otip malce trde. Poskrbijo za gostoto in volumen trepalnic. Priporočam jih za nežen dnevni ali glamurozen večerni videz. 


Sam nanos je zelo enostaven. Trepalnice najprej pomeriš na veki in jih po potrebi malce odrežeš - to narediš zelo previdno, saj lahko zelo hitro pokvariš celoten končni izgled. Sama jih moram skoraj vedno malce skrajšati. Naslednji korak je sama pritrditev na veke, uporabim KISS lepilo. Trepalnice malce držim ob veki, da se lepilo posuši. Pazim, da niso čisto pri notranjem robu, saj se zgodi, da velikokrat povzročijo solzenje. Nič težkega. P.s. Če si začetnica v samem nanosu trepalnic lahko za lažji nanos uporabiš pinceto, ki ti bo pomagala trepalnice pritrditi na določeno mesto in jih tam tudi obdržati. Od začetka so trepalnice malce težke na vekah, vendar se čez čas navadiš. 

Cena je okoli 10 EUR. 


Najljubši model Cherie Lashes trepalnic še je vedno Extra Lovely - naraven, vendar čudovit. Moram pa priznati, da me še do zdaj te trepalnice nikoli niso razočarale. Enostaven nanos, gostota, odličen volumen trepalnic, čudovit izgled ter večkratna uporaba so tiste lastnosti zaradi katerih vam vsekakor priporočam Cherie Lashes. 

Model Tinkerbell najdeš tukaj: KLIK

Kako trepalnice očistiš in jim podaljšaš življenjsko dobo pa lahko prebereš tukaj: KLIK

Za izgled na očeh si lahko ogledaš kratki Instagram Video: KLIK


Pa ti? Si jih že preizkusila?
Kakšna je tvoja izkušnja?

Zapiši v komentar





This product was sent to me by the company itself or its PR..

You May Also Like

3 comments

  1. Na tebi itak vse treplanice izgledajo čudovito :D. Vsaka fotka na instagramu je čudovita in vsi modeli ti pašejo.

    Te so verjetno za moj okus že malo preveč goste, ampak v tvojem videu izpadejo odlično <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Komaj zdaj videla komentar! Najlepša ti hvala Petra! Ta model je res bolj glam od drugih, moj najljubši pa še je vedno Extra Lovely.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. To pa so res diva trepke! <3 Super fotke, kot vedno, sploh zadnja ;)

    OdgovoriIzbriši