BEAUTY: Empties #1

by - 06:06:00

 Danes prav žalostna pišem to objavo in sicer o mojih najljubših "izpraznjenčkih", ki so mi prav vsi odlično služili. Pa poglejmo kateri so...


DVOREC TREBNIK KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE S CVETLIČNIM VONJEM VRTNIC

Dvorec Trebnik je znamka, ki jo zelo spoštujem in hkrati obožujem njihove izdelke. Veliko gelov za tuširanje sem že hvalila, ampak ta je bil res top. Odličen cvetličen vonj, ki me je spominjal na sveže cvetlice in prijeten vetrič v laseh. Gel ne vsebuje nobenih parabenov, mineralnih olj, sintetičnih barvil in silikonov - še večji razlog, da ga naravnost obožujem. O njem sem že pisala, oceno izdelka si lahko prebereš tukaj: KLIKAli bi izdelek še kdaj kupila? Seveda!

AVON MAKE UP FIKSIRNI SPREJ

Fiksirni sprej je pri ličenju must have izdelek in tale me je res prepričal. Prav tako me je navdušila njegova črna minimalistična embalaža in me takoj očarala. Tudi njegova funkcija je bila odlična, kar ne smem pozabiti je to, da sem ga imela več mesecev (ca. 6 mesecev). Super, kajne? Ali bi izdelek še kdaj kupila? Seveda! 

HERBIO VITAL ŠAMPON ZA LASE


Herbio izdelke naravnost obožujem, preizkusila sem že kar nekaj njihovih izdelkov in niti eden še me ni razočaral. V šampone, ki dejansko delujejo nikoli nisem verjela, vse dokler nisem preizkusila Herbio Vital šampona. Lasje so bili mehki, sijoči in zdravega videza že po prvi uporabi, kar me je povsem navdušilo in sem še ga z večjim veseljem uporabljala. Zaradi neprestanega barvanja las sem imela lase kar precej uničene, nesijoče, skratka bili so zanič. Po nekaj tednih uporabe Vital šampona so bili moji lasje popolnoma zdravi, sijoči in mehki in od takrat tale šampon priporočam res vsem.  O njem sem že pisala, oceno izdelka si lahko prebereš tukaj: KLIKAli bi izdelek še kdaj kupila? Seveda! 

HERBIO OBNOVITVENA KREMA 


Tudi ta izdelek me je popolnoma prepričal po samo eni uporabi. Obnovitvena krema je namenjena negi suhe in občutljive kože. Sama sem jo večinoma uporabljala na nogah, saj imam tam zelo suho kožo - beri nenormalno suho kožo. Že po prvem nanosu je bila moja koža navlažena, popolnoma nahranjena in mehka na dotik. Takrat sem vedela, da je to to, da sem končno našla izdelek, ki mi dejansko pomaga. O njej sem že pisala, oceno izdelka si lahko prebereš tukaj: KLIK. Ali bi izdelek še kdaj kupila? Seveda!

CATRICE PRIME & FINE PRIMER ZA OBRAZ


Primer za obraz je pri meni must have izdelek, po večih pogovorih s soblogerkami sem se odpravila v drogerijo in kupila tale Prime & Fine primer za obraz. Primer je svetlo nude barve in se ob stiku s kožo sploh ne vidi. Lepo pripravi kožo na nanos ličil, vitamin E in majhne bleščičke pa koži data naraven sijaj. Vsekakor super izdelek po dostopni ceni. Ali bi izdelek še kdaj kupila? Seveda!

ETRE BELLE MASKARA


Hialuronska maskara je bil prvi izdelek, ki sem ga preizkusila od znamke Etre Belle. Tudi v ta izdelek sem se zaljubila že po prvem nanosu na trepalnice. Ščetka nenormalno podaljša trepalnice, jih čudovito razporedi in jih ne zlepi. Pogled je takoj bolj odprt, učinek pa je kot bi nanesli umetne trepalnice z naravnim izgledom. Za nakup le te sem prepričala tudi sestro, ki je bila prav tako navdušena, da se je odločila že po prvem nanosu na trepalnice maskaro naročiti. Edina pomanjkljivost je ta, da se glede na ceno (beri 20 EUR) hitro posuši in ni več uporabna. O njej sem že pisala, oceno izdelka si lahko prebereš tukaj: KLIKAli bi izdelek še kdaj kupila? Seveda!


Pa ti? 
Si katerega od izdelkov na sliki tudi ti preizkusila?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below

Neža




You May Also Like

4 comments

  1. JE FINO, KO PORABIMO kakšen izdelek do konca, sploh npr. kar se makeupa tiče. Veš, da js na začetku nisem bila neki fen tega Catrice primerja, potem sem se pa tako privadila na ta lep, naraven lesk, ki se ga ne opazi a vseeno ima nek efekt. Tudi ta od Trend It Up mi je všeč. Etre B. maskara pa še pridno čaka na test, ampak se dobro bere in komaj čakam, da porabim vsaj eno do konca:).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je super občutek! Pa čeprav so to bli moji najljubši izdelki. Meni se primer na začetku ni zdel nič posebnega, sem se pa čez čas res zelo navadila na njega, kot si napisala da koži nek naraven lesk, kar je super. Etre Belle maskaro čimprej preizkusi - neboš razočarana <3 xx

      Izbriši