BEAUTY: Review of Rimmel Match Perfection Foundation SPF 20 (103 True Ivory)

by - 08:48:00

Ena od mojih šibkih točk je defintivno izbira novega pudra, kar priznam, da ne delam rada. Ker imam sama zelo svetel ten kože z zelo čudnim podtonom zelo težko najdem tistega "pravega". Tokrat sem se odločila stopiti iz svoje "comfort zone" in preizkusiti tale Rimmel Match Perfection puder. Kako sem z njim zadovoljna, kakšna je njegova prekrivnost pa boš izvedela v nadaljevanju.


RIMMEL MATCH PERFECTION SPF 20 (103 TRUE IVORY)

Tokrat sem se prvič srečala z znamko Rimmel in moram priznati, da mi je že po prvem nanosu bil puder zelo všeč. Izbrala sem sicer (glede na ponudbo v drogeriji) pretemen odtenek zato ga od tedaj kombiniram s svojim pudrom znamke Catrice - All Matt.


Puder se nahaja v stekleni embalaži (odtenek je lepo viden skozi) z modrim pokrovom. Je na pumpico, ki deluje brez zapletov, super je saj lahko iztisnemo toliko pudra kot ga potrebujemo in s pumpico je to defintivno mogoče nadzorovati. Embalaža vsebuje 30 ml pudra.



Najbrž vas zanima kakšna je njegova prekrivnost... Prekrivnost pudra je srednje prekrivna, prekrije manjše nepravilnosti, koži doda nežen sijaj in izgleda res naravno. Prav tako ima zaščitni faktor SPF 20, kar je super za poletne mesece. Puder kože ne izsuši, temveč ji nudi dodatno nego. Če imate vidne pore je ta podlaga definitivno za vas. Sam finiš je mat, njegova obstojnost je dobra, še boljša je, če ga fiksiramo s pudrom v kamnu ali prahu.


Make Up Look : 


Mnenje/Ocena: 

Puder mi je zelo všeč, saj na obrazu ne pusti težkega pudrastega občutka. Na koži prekrije majhne nepravilnosti, je srednje prekriven. Kožo ščiti pred UV žarki, saj vsebuje zaščitni faktor SPF 20, prav tako jo ščiti pred izsušitvijo. Njegova obstojnost je dobra, kot sem že prej omenila jo podaljšamo še z nanosom pudra v kamnu/prahu. Puder sem kupila v drogeriji Dm za 10 EUR. Vsekakor super podlaga - priporočam!

Ocena(1-10): 8 



Pa ti? Si ga že preizusila?
Kateri puder je tvoj najljubši?
Katera podlaga te je najbolj navdušila?

Comment below


xoxo
Neža



You May Also Like

4 comments

  1. Meni je všeč, ni najbolj prekriven, ampak bi rekla da je high medium :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res ni najbolj prekriven, vendar je super lahek, ki da naraven izgled kože z nežnim sijajem. Meni je všeč! xx

      Izbriši
  2. Sem bila razočarana, da nismo dobili nasjvetlejših odtenkov v naše drogerije. Pa mislim, da se nas je več veselilo ravno tega. Slišala sem že dobre stvari o Rimmel podlaga, sama pa še nisem nobene preizkusila. Ta se vsekakor sliši zanimivo :). Drugače pa so meni všeč Revlon Colorstay, Healthy Mix Foundation, Missha Perfect Cover BB in po novem Catrice HD Liquid ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Petra, se ti opravičujem za takšen pozen odgovor. Tudi jaz sem bila zelo razočarana, ker sem slišala res same pohvale. Hvala za predloge, Healthy Mix imam že nagledan in ta nov Catrice puder. xx

      Izbriši