BEAUTY: Fell in love with Cherie Lashes

by - 04:28:00

Pozdravljene lepotičke! Kot že veste sem noraaa na umetne trepalnice in danes bom govorila o tem kakšna je bila moja izkušnja s trepalnicami "CherieLashes". Dolge, bolj gostejše trepalnice so pika na i in so sanje vsake ženske. Z umetnimi trepalnicami poudarimo svoj pogled in tako tudi očesni make up pride bolj do izraza. 


CHERIE LASHES 

Kdo ali kaj so Cherie Lashes? Cherie Lashes je prvi slovenski butik s trepalnicami. Temelji na prodaji 3D trepalnic, ki so plod ročnega dela, kar odraža visoko kakovost in vzdržljivost. Butik je bil ustanovljen s pomočjo soblogerke Klavdije - Chérie, ki je hotela slovenskim dekletom ponuditi najboljše lepotne produkte po dostopnih cenah. 


"Zagotavljamo vam, da vedno ko si boste nadeli naše trepalnice, se boste počutili fantastično!"

- Cherie Lashes


In res je! Trepalnice so odlične. Pa začnimo pri embalaži; kjut majhna škatlica s čudovitim designom, ki deluje res zanimivo in vzbudi še večje zanimanje o tem kaj se skriva v njej. Na škatlici najdemo tudi napotke za uporabo.



Trepalnice so enostavno čudovite, spadajo v skupino "Au Naturale", kar pomeni, da so primerne za vsakodnevno nošenje. Trepalnice so zapeljive, elegantne in preproste.

Njihova uporaba je precej lahka in hitra. Najprej trepalnice pomerite in skrajšate, če je to potrebno (v mojem primeru definitivno), potem rob trepalnic namažete z lepilom (za trepalnice) in pazljivo nanesete na veke (rob trepalnic) in počakate nekaj sekund (20-30). Pomagate si lahko tudi s pinceto.



Mnenje/Ocena:

Trepalnice so res zelo kakovostne, lahke za nošenje, preprosto jih je nanesti in ne puščajo "heavy" občutka. Pogled je z njimi zapeljivejši in dramatičen, a hkrati dokaj naraven. Cena trepalnic je 6, 90 EUR, s tem, da ni priloženega lepila za trepalnice, kar je edina stvar, ki me je malce zmotila pri samem nakupu. Vsekakor je cena trepalnic na njihovo kvaliteto odlična, zato sem zelo vesela, da sem se odločila za nakup. Vsekakor priporočam! 

Za konec vam namesto slikice (nenormalno slaba svetloba) prilagam kar video:


Trepalnice lahko kupite na naslednji povezavi: KLIK


Ocena (1-10): 9

Pa ti? Si že preizkusila Cherie trepalnice?
Kakšno je tvoje mnenje? 

Comment below


xoxo
Neža






You May Also Like

2 comments

  1. krasno lepa si z njimi. Meni je embalaža kjut, tele luštne našminkane ustnice s pikico mi zmagajo. Če pa so še udobne in enostavne za nanos potem pa sploh, škoda samo, da jih nosim res tako malo kdaj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Embalaža je res ful kjut in glede na to, da sem preizkusila že kar nekaj različnih znamk trepalnic, so mi te TOP! Popolne za kakšno posebno priložnost ali pa nošenje čez dan. xx

      Izbriši