BEAUTY: Freedom Make Up Eye Brow (Ash Brown)

by - 07:28:00

Če imaš tudi ti rada urejene obrvi bo ta objava zagotovo zate. Freedom Make Up je v zadnjem letu ali dveh postala zelo pripljubljena in skoraj 100 % sem prepričana, da znamko že poznate. Poznana je predvsem zaradi raznolike ponudbe, kvalitete ter cene izdelkov. Nekateri znamko ter njene izdelke primerjajo tudi z drugimi, bolj znanimi kot so Urban Decay, Nars ter Too Faced. No pa poglejmo kakšna je bila moja izkušnja z gelom za obrvi..

Freedom Make Up Eye Brow Pomade in Ash Brown

Sem ena izmed tistih katere obrvi so komaj vidne brez ličil. Ko sem videla, da se stanje ne bo nikakor izboljšalo sem si omislila zapolnjevanje obrvi. Izgled je bil popolnoma lepši, jaz pa zadovoljna. Sprva sem jih zapolnjevala s črno senčko znamke Forever Make Up, ki je zelo obstojna in močno pigmentirana. Kljub lepo zapolnjenim obrvi s senčko pa sem vseeno na svojo wish listo uvrstila Eye Brow Pomade, ki je znan po tem, da obrvi popolnoma zapolni, polepša izgled, tudi sama linija obrvi je lepša in bolj natančna. No, nekaj dni nazaj se mi je želja uresničila, namreč presenetila me je moja najljubša spletna trgovinica ličila.si in med izdelki je bil tudi ta brow gel. !YAY! Kot najbrž že veste, nisem mogla čakati in sem gel takoj preizkusila. Več pa v nadaljevanju...

Embalaža


Embalaža je na izgled kakovostna, gre za sekundarno embalažo, ki je papirnata, kockaste oblike ter primarno, kjer se nahaja gel. Gre za kombinacijo "steklenega" dela in črnega plastičnega pokrovčka z logojem. Embalaža je majhna, zato je priročna za vsak žep ali torbico. Embalaža vsebuje 2,5 g gela.


Mnenje/Ocena:

Z gelom sem zelo zadovoljna, saj je ravno pravega temnejšega rjavega, skoraj črnega odtenka, primeren za tiste, ki imate rade močno povdarjene obrvi. Seveda lahko s števili nanosov povdarjenost stopnjujemo. Če želite povdarjene obrvi, vendar ne preveč, bo zadoščal en poteg, mogoče dva, pri tem pa morate biti pozorni na količino izdelka na čopiču. Gel je odlično mazljiv, prekrivajoč ter obstojen, kljub vremenu in drugim zunanjim vplivom. Ličila.si so me spet pripravila do tega, da na svojo listo top izdelkov uvrstim še tega. Hvala Ličila.si! Vsekakor priporočam.

Ocena (1-10): 9

Gel in druge izdelke znamke Freedom Make Up 
si lahko ogledate v spletni trgovini: ličila.si


S čim pa ti zapolnjuješ svoje obrvi? 
Prisegaš na senčilo ali gel?

Comment below


xoxo,
Neža



*This product was sent to me by the company itself or its PR.





You May Also Like

2 comments

  1. super se bere, sem že velikokrat hotela takole malce v kremno verzijo it, pa sem ostala na trenutno meni res odličnem KIKO svinčniku za obrvi, sem o njem govorila pri januarskih favoritih, top zadeva. Potem uporabljam še klasičen svinčnik od Bourjois, Essence, najde se pri mei tudi senčilo za obrvi od Artdeco, ta je tudi krasen..ampak trenutno prisegam na KIKO. Tvoj se pa bere zelo obetavno in bom zagotovo preverila odtenke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram izbrskati, kateri odtenek bi bil zame :D Rabim nekaj z bolj rdečkastim podtonom. Trenutno imam takega kremnega od Essence ampak nima nič rdečega tona notri. Bere se znaimivo :)

    OdgovoriIzbriši