STYLE: Summer Festivals In Style

by - 02:18:00

Pomlad je čas, ko začne na plano kukati sonce in rahel vetrič s katerim pomlad počasi preide v poletje. Poletje je znano po soncu, uživanju, koncertih, festivalih, druženju ter lahkih oblačilih. Sama sem zelo velika oboževalka glasbe in koncertov, zato sem se odločila, da vam v objavi predstavim svojih 6 najljubših stilov oblačenja, ki so defintivno priljubljeni v poletju.


"Klobuk, kratka majica in hlače , torba z resicami, škornji, kratka obleka, veliko nakita ter tatuji" - kosi oblačil in dodatki, ki jih to poletje ne sme primanjkovati v tvoji omari

1. Boho Chick

Boho chick izhaja iz bohemskega stila, ki predstavlja povezanost z okoljem, predvsem z naravo. Boho stil predstavlja veliko različnih materialov, vse od čipke pa do jeansa. Prav tako je za ta stil oblačenja značilno veliko dodanega nakita in resic, bodisi na škornjih ali torbi. Stil je priljubljen že kar nekaj časa, saj je enostaven, nekoliko hippie, ciganski in lahko bi rekli, da je mešanica različnih stilov. Boho stil vam prepušča pestro izbiro barv in prepletanje materialov. Rdeča nit pri izbiri kosov oblačil je definitivno povezanost z naravo in tisto, kar je naravi prijazno.


     

      



2. Blue Jeans, White Shirt

Kratke kavbojke in navadna bela majčka sta v poletju standard kosa oblačil, saj sta preprosta, koži pustita dihati, hkrati pa ju je možno kombinirati z različnim barvnim nakitom, za poživitev celotnega outfita. Takšen stil lahko kombiniramo tudi z različno obutvijo, kot so balerinke, nizki škornji, sandali s polno peto ter šporni copati. Z dvema besedama simple & cute. 


 
  




3. Cute Little Dress

Obleka je kos oblačila s katerim res nikoli ne morete zgrešiti pa naj bo kratka ali dolga. Ker je poletje polno barv je prav tako priporočljivo izbrati kakšen kos oblačila, ki ga ponavadi ne bi oblekli. Obleke so zelo lahek kos oblačila, prav tako pa jih lahko kombiniramo z različnimi dodatki, kot so pas, nakit, broške itd. In to še ni vse. Tudi udobne znajo biti, zato so kot nalašč za kakšne festivale, kjer ne moreš nikakor uiti vročini.







4. Colorful Mess

Poletje vedno preplavi veliko različnih barv in vzorcev in dajmo si priznati, da je včasih super občutek obleči kaj bolj živega. Za vse tiste drzne, ki hočete biti v središču pozornosti je čas festivalov definitivno odlična priložnost, ki je ne smete zamuditi. Odpravite se v šoping in poiščite različne kose oblačil drznih barv ter vzorcev in jih kombinirajte med sabo. Verjemite, da bo na koncu vaš outfit "on point". Drznite si!



 




5. Highwaist Casual

Oprijete hlače z visokim pasom so v modi že kar nekaj let in so postale stalnica, saj jih je zelo lahko kombinirati z drugimi kosi in prav tako pa jih lahko nosimo kot eleganten ali kot vsakdanji, preprost kos oblačila. Tudi s kombiniranjem obutve je čisto lahko, saj zraven pristajajo skoraj vsi kosi obutve. V letošnjem poletju so pravi modni hit tudi hlače "na zvon", ki so bile zelo popularne nekoč, zdaj pa počasi pronicajo spet v leto 2016. 







6. Cool Kids 

Zadnje čase prevladuje tudi stil, ki mu pravijo "Tumblr Style". Obstaja namreč stran Tumblr, kjer je možno ustvariti svoj profil in objavljati oz. deliti fotografije drugih ljudi. Kar se tiče stila lahko zasledimo veliko neonskih barv, jeansa, nalepk, brošk, potiska in bulerjev, kratkih majic, visokih kavbojk in jaken s potiskom. Tisti, ki še vedno ne veste o čem govorim pa si oglejte spodnje fotografije.






Modni dodatki in mavrica v laseh za piko na i

Tudi modnih dodatkov in čedne frizure ne sme manjkati, zato sem za vas pripravila nekaj smernic s katerimi boste lahko dosegle določen videz ali ga s kakšnim dodatkom še dodatno popestrile. Letošnjo poletje bo definitivno čas za "half bun" ali polovična figa, cvetje v laseh, barve, ribja kost ter kitke in  kodri.

Prav tako lahko svojo pričesko poživimo z naglavnim nakitom, kot so traki in rute. Za poletni festival pa ne sme primanjkovati začasnih tatujev, ki popestrijo naš look in dodajo festivalsko poletno vzdušje. 












&









Ker pa na festivalih in koncertih ter tudi za kak sprehod ob morju rabiš dobro obutev, sem izbrala nekaj čudovitih kosov čevljev. Vas zanima katere znamke so? Lahko dvakrat ugibate! deichmann.si ima za vas v ponudbi veliko izbiro različnih vrst čevljev, zato se definitivno najde nekaj za vsako izmed vas. Deichmann čevlji so kakovostni, udobni ter cenovno ugodni, zato definitivno prisegam nanje!





       



Za konec bi rada dejala še samo to, da je najbolj pomembno to, kako se v oblačilih in določeni obutvi počutite ve, zato se ne ozirajte na nobeno priljubljenost stila. Oblecite to kar imate najraje, v čem ste najbolj samozavestne in zadovoljne same s seboj. Prijetno preživite letošnjo pomlad in poletje in ne pozabite reči pustolovščinam "DA". Za še več kul dodatkov vam pa priporočam stran http://www.wayfarer.si, ki je vredna ogleda saj ponuja veliko odličnih oblačil in modnih dodatkov.

P.s. Ker sem velika ljubiteljica mode in obutve sem na spletu zasledila natečaj za Deichmann blogerko in, ker sem se takoj našla v enem izmed naslovov za objavo, ki so ga ponujali, sem se odločila, da ta izziv sprejmem in poizkusim, mogoče pa mi uspe. Ne samo, da sem to priložnost sprejela in se pripravila na izziv zaradi tega, da bi postala Deichmann blogerka in prejela nagrado, namreč na listu ciljev, ki sem si jih zadala za letošnjo leto se nahaja tudi nekaj točk, kjer sem si obljubila, da bom sprejemala nove priložnosti in pridobivala izkušnje, predvsem pa, da se ne bom zadrževala pri stvareh, ki jih rada počnem. Upam, da mi uspe. 




Pa ti? 
Si že zamenjala pulovre in tople bunde za pomladne in poletne stvari?
Tudi ti nakupuješ v Deichmannu in kakšno je tvoje mnenje o obutvi?
Zaupaš mi lahko tudi kateri letni čas imaš najraje in ali 
se boš letos udeležila kakšnega festivala / koncerta.

Comment below


xoxo,
Neža





*Vir slik : Pinterest

You May Also Like

6 comments

  1. Super objava, same dobre kose in kombinacije si zbrala. Jaz sem že pred nekaj časa pospravila zimske stvari, pa čeprav me občasno še zebe jih nič ne pogrešam!! ;) ;)
    Komaj čakam na toplejše dni in poletjeee, takrat si morem še enkrat ogledat to tvojo objavo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa! Tudi jaz jih čisto nič ne pogrešam, pa vendar sem za te mrzle dni mogla iz zimske omare potegnit bundo, hihi. Dobro, da ne za dalj časa ♡ In ja, tudi jaz komaj čakam toplejše dni in poletje. xx

      Izbriši
  2. Izvirna objava! Všeč mi je boho stil, čeprav se sama ne vidim v njem. Kavbojke in bela majica mi je top kombinacija, sploh z videzom zagorele kože :) nisem vedela, da prihajajo hlače na zvon spet v ospredje. Včasih sem samo take nosila, sedaj se pa res nekako ne vidim več v njih, čeprav imam še kar nekaj parov doma.
    ... in predvsem všeč so mi barvite frizure in letos me precej mika, da si spet omislim, kako bolj živo barvo na sebi.

    Čestitke za pogum, upam, da ti uspe na natečaju! Z njihovimi čevlji in obutvijo sem na splošno precej zadovoljna. Zadnjič sem si kupila gležnarje z 10cm pa so kljub temu precej udobni :)
    Sicer pa ja obožujem spomlad in poletje, toplejše temperature in predvsem občutek, kadar sije sonce! Želim si udeležiti Ultra Europe v Splitu, vendar ne vem, če mi bo to uspelo. Zaenkrat imam karte samo za Eco festival, party vikend dogodek na Primorskem, ki bo v začetku julija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mojca! Sama imam par boho stvari, vednar jih definitivno rabi še več. Ja, tudi mene je novica s hlačami na zvon zelo presenetila, čeprav moja mama vedno trdi, da moda iz njihovih let vse bolj prihaja spet na poličke. In res je! Jaz sem jih nosila kot otrok, so bile ful popularne, vendar so mi vseeno bolj všeč tight jeans.

      Jaz sem nora na barvne frizure! Glede na to, da sem imela skoraj vse barve na sebi se jim nekako ne morem upreti - še posebej poleti. In hvala, res upam, da mi uspe, čeprav mislim, da bi morala na blog vključiti še kakšne outfit objave za lažjo predstavo - vendar mi časovno trenutno to ne gre skozi. Definitivno pa v prihodnosti (še moram najdi dobrega fotografa in malce poguma).

      Tudi meni so Deichmann čevlji precej udobni. Vsak kos, ki sem ga kupila tam mi je dolgo zdržal, čevlji so udobni in mehki, super za nositi in prav tako torbice! Vidim, da imate že vsi plane za poletje, jaz še nažalost nisem načrtovala česa, definitivno si bom pa privoščila oddih na morju. Hvala za komentar xx

      Izbriši
  3. Stiskam pesti za tvoj pogum, edina stvar, ki nas lahko pošteno omeji je strah, če pa se daš v borbo z njim pa ga vedno premagaš. Tako, da bravo za tvoj pogum. Drgače pa si izbrala krasen stile, pastelne barve. Meni je kombinacija bele in svetlega jeansa carska, ker se v tem najbolj najdem. Sem pa velika rockerica po duši in to strast vedno nosim v sebi in bi letos bilo fino dat malo možgane na off na kakšnem koncertu ali pa vsaj, da si mogoče za zbirko kupim kakšen nov CD:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala in se popolnoma strinjam s tabo. Mislim, da je čas, da se prepustim izzivom in priložnostim, saj le tako lahko premagam ovire in naberem različne izkušnje, ki so vedno dobrodošle. Tudi meni je to top kombinacija in hkrati čisto preprosta, vendar kjut. O rokerica, super! Moram ti priznati, da že takoooo dolgo nisem kupila kakšnega cd-ja še bolj pa nisem bila na kakšnem koncertu milijon let. Bo treba spet malo požurat, če bo le čas. xx

      Izbriši