BEAUTY: 5 Beauty & Care Products That Didn't Work For Me

by - 03:07:00

Zadnjič sem se ob pisanju objave prav malo zamislila - zadnje čase namreč samo hvalim izdelke, ki jih kupim ali prejmem v testiranje. Zato sem si rekla, zakaj pa ne bi napisala objave v kateri predstavim izdelke, ki me ravno niso navdušili. V svojih objavah vedno povem svoje mnenje, to pomeni, da, če bo mi izdelek res všeč bom ga pohvalila in napisala kaj dobrega, če ne pa pač ne in tega ne bom skrivala pred vami, ki me spremljate, saj moj blog in mnenje temeljita na iskrenosti. Danes bom govorila o 5 izdelkih, ki me niso navdušili najbolj v nadaljevanju pa vam razkrijem zakaj.



TRESAN BREZOVA VODA ZA NEGO LAS S POSEBNIMI UČINKOVINAMI

Za nakupom brezove vode se skriva dooolga zgodba in sicer na družinskem srečanju se klepetala z mamino teto, ki je že kar precej v letih, vendar so mi takoj v oči padli njeni srednje dolgi, sivi lasje zdravega videza. Povprašala sem jo po njeni negi las in odvrnila mi je samo "brezova voda". No in to je bil povod za nakup le te. Uporabljala sem jo kar nekaj časa in bila sprva kar zadovoljna saj sem se za malenkost znebila prhljaja - temu je tudi namenjena, obljublja pa še kar nekaj učinkov, kot so krepitev las, lasnih konic ter hitrejša rast las, ki pa jih jaz nisem opazila. Z uporabo sem vztrajala še kar nekaj časa potem pa obupala, saj ni bilo videti nobenega učinka, voda je bila namreč tudi polna alkohola, kar je bilo mogoče začutiti na lasišču. 

SYOSS RESTORE DEEP REPAIR BALZAM ZA LASE

Nekaj časa sem zelo dolgo uporabljala Syoss šampon za lase in sem bila zelo zadovoljna. Svoje lase sem redno barvala in jih kar malo mučila z vsemi temi barvami in razbeljevanjem in prav zaradi tega sem se odločila kupiti Syoss balzam, ki je obljubljal obnavljanje las z učinkovitimi sestavinami - združene v Cellular Hair Restore tehnologijo z mikroniziranim keratinom, koncentriranimi proteini ter lipidnim eliksirjem. Regenerator naj bi globinsko obnovil in izboljšal suhe in poškodovane lase. Koliko imam rada znamko Syoss se ta izdelek žal pri meni ni obnesel. Tudi tega sem uporabljala več mesecev vendar potem uporabo opustila, saj ni bilo nobenega pozitivnega učinka in regeneracije las, ki sem jo definitivno potrebovala. Lasje so bili po pranju še bolj slamnati in tudi razčesavanje je bilo težje. 

PEARL DROPS EVERYDAY WHITE ZOBNA PASTA

Zaradi astme in uporabe inhalacij, pitja kave in različnih sokov so moji zobje že od nekdaj zelo rumeni. To mi preprečuje "nasmeh do ušes" saj z njimi nisem zadovoljna. Ne pritožujem se nad samim zdravjem zobovja - to je namreč odlično, vendar mi rumena barva kar malo znižuje samozavest, ko pride do tega, da se moram nasmejati. Zaradi tega že kar nekaj let iščem "poceni" izdelke, ki bi vsaj malo izboljšali stanje, saj si beljenja zob trenutno ne morem privoščiti. Po pohajkovanju po Tuš Drogeriji sem opazila to zobno pasto, ki bi naj z redno uporabo (2x na dan) zobe pobelila, odstranila zobne obloge ter zmanjševala zobni kamen. Zdaj jo uporabljam že kakšne 3 mesece, vendar učinka beljenja še nisem zaznala, edino kar mi je všeč je to, da zobe konkretno očisti in odstrani obloge na zobeh. Glede beljenja se pa na žalost ne morem strinjati in sem nekoliko razočarana. Res je, da nisem pričakovala, da bodo moji zobje čudovite bele barve, ampak sem mislila, da bodo vsaj za odtenek manj rumeni. Še vedno razmišljam o beljenju zob, mi mogoče lahko kaj priporočiš?

MAX FACTOR CREME PUFF PRESSED PUDER 05 TRANSLUCENT

Moram priznati, da so moji favoriti znamke Max Factor kar štirje in sicer maskara za trepalnice 2000 Calorie, Max Factor Pan Stick (korektor in puder v enem), Max Factor Miracle Touch tekoči puder ter Max Factor Colour Elixir šminka v odtenku Cherry Kiss. V nagradni igri za najboljši make up look "Marilyn Monroe" pa sem prejela ta Creme puff puder, ki je izredno prijetnega vonja, uporabljal bi se naj za matiranje kože po končanem ličenju. Glede matiranja nimam nobenih pripomb, končni izgled je prekrasen, mat, vendar pa sem bila razočarana nad "translucent" oz. prosojnim odtenkom, bila sem namreč oranžna kot buča iz solarija. Na žalost je moj ten kože tako porcelanast, da bi puder lahko uporabljala edino kot bronzer. Učinek matiranja mi je zelo všeč, vendar sem nad samim izdelkom nekoliko razočarana, predvsem zaradi oranžne barve.

MAKE UP REVOLUTION 100% VAMP ŠMINKA

Ljubim temnejše odtenke šmink in zaradi tega se nekako nisem mogla upreti nakupu Make Up Revolution šminke v odtenku 100 % Vamp, ki je temno vijoličastega odtenka, lahko bi rekli skoraj črna. Odtenek je čudovit, kar se tiče prekrivnosti in obstojnosti pa me je kar malo razočarala, zato je skoraj da nikoli več ne uporabim. Kljub nanosu primerja in kompaktnega pudra šminka ob stiku s kozarcem, kaj še le s pijačo in hrano ni obstojna več kot 2 uri - na žalost. Sama mazljivost je odlična, vendar me slaba obstojnost zelo zmoti in odvrne od uporabe, čeprav bi jo zelo rada nosila.




P.s. Na Facebooku poteka nova nagradna igra, kjer se lahko poteguješ za šminko Ultimate Colour znamke Catrice in z malo sreče postaneš blogerka za en dan - to pomeni, da prejmeš nagrado, jo stestiraš, napišeš svoje mnenje in pošlješ fotografijo. Tvoje mnenje bo objavljeno na Facebook strani https://www.facebook.com/rosetouchmakeup/. Sodelujete lahko vsi (blogerke, punce, ki bi rade pisale blog, ampak še niste našle dovolj poguma, mame, tete, babice. Skratka prav vsi!). 


Imaš tudi ti kakšne slabe izkušnje oz. izdelke, ki ti niso nikakor odgovarjali? 
Comment below



xoxo,
Neža















You May Also Like

5 comments

  1. Že večkrat sem zasledila, da si napisala, da imaš precej suhe in slamnate lase. A si poskusila kdaj kokosovo olje kot masko za lase pred umivanjem? Meni je lase res nahranilo in so se ob redni uporabi manj cepili in bili vidno nahranjeni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Suhe in slamnate lase sem imela še v obdobju, ko sem jih barvala. Zdaj jih že res dolgo nisem in so se zelo popravili, uporabljam pa tudi naravni šampon, kar še dodatno izboljša samo kakovost in izgled las. Kokosovega olja še nisem nikoli preizkusila in si me zdaj kar malo navdušila nad testiranjem. Bom definitivno preizkusila. Trentno imam masko s kaviarjem znamke Avon in Avon olje za lase. Oba izdelka sta super, vendar mislim, da je ključnega pomena to, da jih več ne barvam. Hvala za komentar xx

      Izbriši
  2. Jaz Syoss izdelkov sploh vec ne kupujem. Moja mama je izjemno zadovoljna z njimi, meni pa so naredili slamnate lase. 😕

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz jih tudi nikoli več ne kupim, niti šampona. Imam sedaj Herbio Vital šampon in sem skoraj jokala po prvem pranju, lasje so bili taak lepi in mehki, predvsem pa zdravi. xx

      Izbriši
  3. Syoss izdelkov nisem kupila že od kar so prišli v prodajo. Vem da takoj ko so jih začeli prodajati sem si kupila šampon in balzam za barvane lase in sta mi v 2 tednih tako izsušila lase da je bilo grozno :S Pa nimam nikoli suhih! Sploh ne upam več kupiti nič od njih :/

    OdgovoriIzbriši