Review: Avon Nailwear Pro + & Contouring Powder from Modern Romance Collection

by - 07:37:00

Današnja objava bo za vse lakoholičarke in tiste, ki obožujejo rdečila in pudre za konturiranje. Pred kratkim me je namreč Avon presentil z velikim paketom polnega beauty dobrot za lepotičenje in razvajanje. V paketu sta se skrivala tudi dva prekrasna laka in puder za contouring obraza iz kolekcije Modern Romance. Kolekcija je prava paša za oči, saj vsebuje zelo lepe nežne jesenske odtenke in je pravi zadetek v polno.

Modern Romance Nailwear Pro +


Odtenek Innocence: Če bi ga morala opisati samo z eno besedo, bi rekla, da je odtenek prekrasen. Je sivo-modre barve, odlično prekriven, vednar me mičkeno moti samo počasno sušenje.

Odtenek Tender: Odtenek je zelo svetel, nude barve. Je odlično prekriven, primeren za ljubiteljice svetlo-kožnih odtenkov. Kombiniramo ga lahko z zlatimi bleščicami, kot sem to storila jaz in je izpadlo super. Enako kot pri Odtenku Innocence je sušenje res počasno.

Laka sta izredno dobro prekrivna, za popolno prekrivnost zadostujeta le dva potega. Formula lakov je fantastična ter kar veliko puncam dela težave je nanos, ampak moram priznati, da je Avonov aplikator lakov odličen in ju je bilo zelo lahko nanesti. 



Mnenje/ocena: 

Odtenka sta zelo lepa, redno ju uporabljam, saj sem nora na takšne barve lakov. Edino, kar me je zmotilo pri uporabi je bilo zelo počasno sušenje, zato lakov ni primerno nanašati, če se kam odpravljamo in nimamo veliko časa za sušenje. Priporočam kapljice za hitro sušenje.

Ocena(1-10): 6



Modern Romance Contouring Powder 

Kot sem že prej omenila, sem prejela tudi Contouring puder za konturiranje obraza. Je prav tako iz kolekcije Modern Romantic. Embalaža je elegantnega črnega videza z "graviranim" Avon napisom. V njej se skrivata dva odtenka in sicer rjavi in roza odtenek ter majhno ogledalo, ki je zelo priročno.





Uporaba: 

Z rjavim odtenkom povdarimo ličnice in ostale dele, ki hočemo, da so bolj izraziti, z roza pa povdarimo lička. 

Mnenje/ocena: 

Puder za konturiranje obraza mi je zelo všeč, saj je zelo nežnih odtenkov in ravno prav lahko povdariš tiste dele, ki jih hočeš. Tudi rdečilo je super, ni preveč intenzivno, z njim lahko dosežemo  nežne roza ličke, ki so naravnega videza.


Na koncu bi se rada zahvalila kozmetiki Avon, ki me je prav prijetno presenetila z velikim paketom in s tako dobrimi izdelki. Več objav testiranja izdelkov na blog še prihaja, zato me pridno spremljajte.



Hvala Avon!

Če še niste prelistali novega Avon kataloga, ga lahko zdaj (online katalog): 

Kateri pa je vaš favorit iz kolekcije Modern Romance?
Comment below


xoxo,
Neža




This product was sent to me by the company itself or its PR.



You May Also Like

4 comments

  1. Laka sta resnično čudovita :) Verjetno pa mi nebi odgovarjala ravno zaradi počasnega sušenj (moja šibka točka). V countouring puder pa sem se zaljubila :o čudovito izgleda in ti si ga opisala res tako, da bi ga najraje takoj šla nabavit ! Well done Neža! Obožujem tvoje objave! In tudi fotke so ti super uspele! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sušenje je res zoprno, še posebej, če spodaj namažeš kakšen base coat... Suši se celo večnost, akr tudi meni ni všeč. Ampak samo zaradi barv ju rada nosim. Ja super je, odtenka nista tako intenzivna, no mogoče rjava malo manj, roza malo bolj in na koncu pride res naraen izgled. Hvala Tina xx

      Izbriši
  2. Ta kolekcija lakov mi je bila zelo všeč. Dokaj nevtralni in vseeno unikatni odtneki :). Zelo mi je všeč kako si ju skombinirala z bleščicami <3
    Sicer pa mene to sušenje nikoli ne moti, ker itak vedno uporabim hitro sušeč nadlak. Brez tega bi imela vedno neke odtise in vse spackano, ker nisem sploh potrpežljiva. Seche Vite je odličen, če iščeš kakšen nadlak ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, tudi meni. Zelo, zelo <3 Hvala, i love glitter!!! Jaz si tudi moram nabavit tega, ja, ker je ful zoprno to sušenje :/ Hvala za predlog, bom prečekirala! xx

      Izbriši