Review: Kiss Bio-Strenght Nail Enamel

by - 02:10:00

Živjo punce!

Moja današnja objava bo za vse tiste, ki imate probleme s krhkimi, mehkimi in lomljivimi nohti.
Ko nam naše telo pokaže težave, jih nikakor ne smemo ignorirati. Naši nohti so zelo pomemben del zunanje lepote, saj so pokazatelji urejenosti in skrbi zase, za svoje telo. 

Kaj narediti, če imate krhke in lomljive nohte?

Nohti so iz aminokislin, ki sestavljajo beljakovino nohta - to je keratin. Počasna rast, lomljivost, mehkoba in razcepljenost nam povedo, da imamo premalo aminokislin. Velikokrat so vzroki za težave naslednji: slaba prebava, pomanjkanje kalcija, joda, železa in neustrezna želodčna kislina.

Počasna rast/slabi nohti - Cink, beljakovine
Cepljenje in krhkost - Beljakovine, vitamin B2, magnezij, kalcij, jod, železo
Izbočenost/Vbočenost nohtov - Železo
Bele pike - Cink, sicilij
Luščenje kože ob nohtišču - Karotenoidi, vitamin A




Če imate težave z lomljivimi in krhkimi nohti pa imam za vas rešitev. Preberite spodaj, kaj uporabljam za svoje krhke nohte ter preverite ali deluje.


Kiss Bio-Strenght Nail Enamel

Za svoje krhke nohte sem odkrila lak, znamke Kiss, ki moje nohte naredi trde oziroma močne in preprečuje, da bi se nohti lomili. Zelo rada ga uporabljam, saj na mojih nohtih odlično deluje.




Uporabim ga večkrat tedensko, tako preprečim, da bi nohti spet postali krhki in lomljivi. 
Že po prvem nanosu so nohti močni, lak pa lahko uporabimo kot "base" in nanj dodajamo sloje lakov.

P.s. Na noht namažite majhno količino, saj se drugače ustvari roza odtenek.



👌Ste ga že preizkusile?👌
Uporabljate kakšen drugi izdelek?
Delite vaše mnenje z menoj

Comment below


xoxo,
Neža





You May Also Like

6 comments

  1. Moram probat! :) Imam res tanke in zelo krhke nohte.
    Sicer so zdravi in rasejo (pre)hitro, so pa neverjetno mehki.
    Sem že slišala od manikerk, da še nikoli niso videla tako tankih in mehkih nohtov kot so moji. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi jaz kot moja mama imava zelo krhke nohte, zato pa prakticirava veliko teh lakov, ampak je meni (osebno) ta še najbolj pomagal, ker res noht naredi bolj močan, vsaj za nekaj dni in prepreči tisto lomljenje. Ti priporočam, da sprobaš, čeprav je ta že star nekaj let, ampak še je dejansko uporaben (kar me prav preseneča), ne vem pa ali je bil kupjen v kompletu ali posamezno. xx

      Izbriši
  2. Joj tudi jaz spadam med punce, ki imajo redno težave z mehkimi in krhkimi nohti. Sama trenutno uporabljam Essencov Ultra strong nail hardener in moram reči da mi je topshit. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sem že slišala za tega od Essence, da je baje dober, nisem pa še ga preizkusila, ampak ko bo ta neuporaben, bom ga definitivno! xx

      Izbriši
  3. Moji nohti se zelo radi lomijo. Na sploh so bolj tanki, zato skoraj vedno nosim lak, drugače si jih vse polomim. Zadnje čase mi je všeč Avonov podlak 5 in 1. Se mi zdi, da pod njim nohti hitrej rasejo in so malo bolj trdi. Take izdelke, kot ti omenjaš od Kiss sem že imela, pa nisem bila konsistentna z uporabo. Sem vedno kakšen barven lak namazala preko, potem pa pozabila na to. Naughty me :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi moji so zelo tanki in ko mi malo zrasejo se takoj začnejo lomit, kar mi res ni fajn, ker imam že tako mičkene rokice in nohte in si zato rada puščam malo bolj daljše nohte. Avonovega laka še nisem preizkusila, vsaj tega ne, ki si ga napisala. Meni je ta super, ker ga lahko namažem na noht, pa potem še lak preko in mi nohti hitreje rasejo pa še bolj močni so, poleg tega pa še je obstojnost bolj dolga. Meni je super! xx

      Izbriši