Fav False Lashes

by - 08:56:00

Hello!

Ker dobivam vedno več vprašanj glede mojih trepalnic, sem se odločila, da današnjo vsebino namenim umetnim trepalnicam in sicer katere umetne trepalnice sem že preizkusila in kakšno oceno bi jim pripisala.

Priznajmo,da ni ženske, ki si nebi želela lepih, močnih in gostih trepalnic. Veliko žensk ima srečo, da ima prav takšne trepalnice, jaz na žalost te sreče nimam. Moje trepalnice so majhne, niso simetrične oz. lepe oblike in vsekakor preredke. Že v srednji šoli (pri praksi) sem imela probleme glede nanašnja umetnih trepalnic, saj so vse bile prevelike in predolge (kljub temu, da sem jih skrajšala), na koncu je vse izgledalo preveč umetno, kar pa meni osebno ni preveč všeč.

Pred nekaj časa sem zasledila trepalnice Catrice  Lash Couture Smokey Eyes Volumen, ki dajo očem glamurozen videz, ustvarijo daljše in gostejše trepalnice. Zraven je priloženo tudi manjšo lepilo. Trepalnice se lahko uporabljajo od 3-4 tedne (odvisno od nanosa ličil in maskare). 
OCENA (1-5) : 3



Preizkusila sem tudi umetne trepalnice Lash Couture Corner, prav tako znamke Catrice. Moram povedati, da sem bila zelo zadovoljna, še posebej zaradi tega, ker trepalnic nisem rabila sama skrajšati in so se mi odlično prilegale in ustvarile zapeljiv videz. Ne izgledajo preveč umetno, kar je več kot odlično, uporabne so ob vsakem make-up looku. Dodajo volumen in gostoto. 
               Trepalnice se lahko uporabljajo od 3-4 tedne (odvisno od nanosa ličil in maskare). 
                                                                    OCENA(1-5): 4





Najbolj zadovoljna sem pa s trepalnicami Essence Lashes, iz linije Lashes to impress (03 Half Lashes), ki res izgledajo povsem naravno, tudi lepilo je odlično, saj se trepalnice ne odlepijo, tudi po dolgem in napornem dnevu. Odprejo pogled, zgostijo videz trepalnic in so odlične za vsakodnevno uporabo. Super izgledajo pri dnevnem make-upu kot tudi pri nočnem looku. 
Vsekakor priporočam!
OCENA(1-5): 5



Nekaj lookov z Essence Half Lashes: 




Lep večer,
xoxo
Rose Touch

You May Also Like

1 comments