Lifestyle: Best App to Plan Your Instagram Feed

by - 07:58:00

Živimo v času, ko nisi več "in", če nimaš Instagrama, Facebooka ter Twitterja. Družbena omrežja so zavzela večji del našega življenja, na njih preživimo več ur na dan. Eni se na njih družijo, iščejo  inspiracijo, tretji pa tržijo svoje storitve. Kot blogerka si niti ne predstavljam življenja brez Instagrama, saj je odlična platforma za samopromocijo in iskanje inspiracije za naslednje blog objave. 


Instagram konkurenca je vedno večja, zato je pomembno, da delamo na tem kako izgleda naš "feed" oz. Instagram "zid". Danes bom spregovorila o tem kako planiram Instagram objave in s katerimi programi si pomagam. 

Sama na začetku sploh nisem vedela kaj delam. Imela sem motne, nekoliko uporniške, temne, neprivlačne in nekvalitetne fotografije. Čez čas sem začela spoznavati ves ta "point" Instagrama in kakšen je recept za lepe, "eye candy" fotografije. Definitivno pa poleg dobrega telefona ali fotoaparata rabiš tudi načrt za objavljanje. V pomoč obstaja kar nekaj programov za pametne telefone, s katerimi načrtuješ svoj Insta Feed. Seveda je treba pred tem upoštevati tudi rdečo nit samega Feeda ter barvno usklajenost fotografij. 

Program o katerem bom danes govorila je enostaven za uporabo, brezplačen in prijazen za blogerje in vlogerje, saj ima veliko opcij, ki nam pridejo v poštev pri samem objavljanju. 

PREVIEW APP


Če si v iskanju pripomočka s katerim boš lažje načrtoval izgled tvojega IG Feeda si na pravem naslovu. Preview App ima prav vse, kar iščeš. Namenjen je tako iOS-om kot tudi Androidom. Uporablja ga že več kot 200,000 Instagramerjev po celem svetu. 

Zakaj sem se odločila za Preview App?
  • Sprememba vrstnega reda fotografij in videov
  • Iskalec Instagram hashtagov
  • Možnost ustvariti Hashtag skupino
  • Opcija "schedule"
  • Urejevalnik fotografij
  • Odlični filtri
  • Instagram analitika objav
Za vse te opcije sem imela prej veliko več programov, ki so mi parali živce, sedaj pa za skoraj vse uporabim samo en program. Preview ima res vse. Super, kajne?  
Prav tako je na voljo ena super opcija, ki osebno meni pride zelo prav in sicer Drag&Drop, s katero lahko lažje načrtuješ/zamenjuješ vrstni red fotografij. 


 To pa še ni vse... V programu lahko najdeš najbolj pogoste hashtage, prav tako pa lahko ustvariš svojo skupino Instagram hashtagov, kar olajša delo za 99%.
Poleg vseh super možnosti pa lahko svoje objave načrtujemo tudi vnaprej in jih nastavimo na "schedule", kar pomeni, da bo tvoja fotka objavljena točno takrat, ko si ti na sestanku ali v službi in nimaš časa za načrtovanje. 
Z Preview programom lahko ustvarimo res čudovit feed, ki bo pravi eye candy za nove sledilce. Priporočam!

Sama na žalost še vedno nisem našla teme profila, ki bi mi ugajala. Se mi zdi, da nisem človek, ki se lahko zadovolji z vedno enakimi fotografijami in temo. Rada imam ravno to drugačnost, osebno noto človeka, ki jo je moč začutiti ob gledanju fotografij. Od vsakega posameznika je odvisno kakšno temo bo izbral in kako bo načrtoval svoje objave. Se mi pa zdi pomembno omeniti to, da ne pozabite biti takšni kot ste, samosvoji. 




Ga tudi sama uporabljaš? Kako se ti zdi? 
Če ne, se boš odločila zanj? 

Sporoči mi v komentarju 



You May Also Like

4 comments

  1. Uporabljam, ampak samo na pol, toliko, da vidim kako gre kaj skupaj. Nisem še pogruntala vsega in ne vem, ali se da objavljati fotke z belim robom. Drugače pa fajn aplikacija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! Ima res veliko funkcij, tudi jaz ne uporablja ravno vseh, so pa priročne in pridejo včasih zelo prav. Mislim, da bi nekje orala biti opcija za fotke z belim robom.

      Hvala za komentar <3

      xx

      Izbriši
  2. Prekrasno, zelo mi je všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  3. O sploh nisem vedla, da obstajajo take aplilacije, definitivno vredno precekirat. Slisi se ful uporabno -super objava! ❤

    OdgovoriIzbriši