Beauty: Mini Avon Haul / Mini Avon nakup

by - 05:58:00

Zadnji dnevi so bili polni toplih sončnih žarkov, ki so se zjutraj počasi prikradli v mojo sobo in me požgečkljali po obrazu. Vikend je bil kar naporen, zato sem se zadnja dva dni počutila totalno brez energije. Po pravici povem, da sem se včasih prav trudila izvlečti iz postelje, kaj še le napisati kakšno objavo. Tudi takšni dnevi pridejo in grejo. Definitivno pa sem se razveselila paketka znamke Avon in ga iz navdušenja takoj odprla. Nekaj stvari je naročila sestra, jaz pa sem se odločila za nakup le dveh stvari. Katerih? Beri dalje...


Gobica za nanos pudra je bila prva stvar, ki mi je padla v oči, saj ima prisrčno obliko ustnic, ki jo lahko prepolovimo na dva dela. Super služi kot dodatek na fotografijah, za nanos pudra pa bo še malce počakala, moram pa priznati, da me pa zelo zanima kako se obnesla tudi v tej funkciji.

A ni prisrčna?

Za Mini Roll On parfum "Far Away" sem se odločila zaradi dobre izkušnje s prejšnjim vonjem Incadessence. Vonj se dobro obdrži na koži, embalaža je precej priročna; spravimo ga lahko povsod, v vsako torbico, kjer nam je vedno pri roki, cena pa je izredno nizka glede na kakovost in obstojnost. Glavne note: ylang-ylang, vanilija, sandalovina.



Avonove parfume imam zares rada, še posebej te mini roll one, ker so res priročni in poceni za takšno kvaliteto. Vsekakor služijo tudi kot odlično darilce oz. majhna pozornost za dan žena ali rojstni dan. 


Embalaža parfuma je minimalistična, a hkrati glamurozna, elegantna. Piko na i ji daje zlat zamašek in oblika pisave. 


Zadnje dni so me še kako spominjale na cvetočo pomlad, saj sem za Valentinovo prejela te čudovite roza obarvane lepotice, ki so celotno fotografiranje definitivno spremenile v cvetočo pomlad, polno čudovitih dišav (beri: s svečko Svichka). 


Rjava mala lepotička je nova v moji zbriki torbic. Ni Avonov nakup, sem jo pa mimogrede kupila zadnjič v papirnici Office SuperStore 1, kjer so imeli -50% znižanje. Za torbico sem odštela slabih 7 EUR. 

Notranjost torbice 

Pa ti? Si že preizkusila kakšen parfum znamke Avon? Če ja, katerega? Mi mogoče priporočaš še kakšen nakup? Kateri letni čas je tvoj najljubši?

Zapiši v komentar

P.s. Ne pozabi preveriti recepta za slastno in hitro sladico : KLIK




You May Also Like

6 comments

  1. Pirporočam dišavi Alpha for her in Life for her. Meni osebno zelo dišita, sta pa tudi dve izmed najbolj prodajanih parfumov.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za predlog Erika! Za Life for Her sem slišala že nekaj pohval, tako, da me defintivno zanima.

      Hvala za komentar,

      xx

      Izbriši
  2. Jaz OBOŽUJEM Far Away dišavo. <3 Sem se ravno včeraj naparfumirala z njo in mi lasje ter oblačila še sedaj dišijo. :) Super je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Sem bila prepričana, da nisem edina, ki obožuje ta vonj. Meni je božanski <3 Ja, res cel dišiš.

      Hvala za komentar,
      xx

      Izbriši
  3. Drugače pa ti od dišav priporočam tudi popolnoma novo dišavo Viva la Vita. Meni osebno noro dobro diši.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tole sem tudi že gledala - še posebej pa njeno čudovito embalažo. Moram preizkusiti nujno! Hvala!

      Izbriši