Beauty: Review + Swatches of Milani Fierce Foil Eyeshine Palette 03 Florence

by - 06:52:00

Končno sem imela nekaj časa za dokončanje težko pričakovane objave o prečudoviti paletki znamke Milani Cosmetics, ki mi je takoj padla v oči in se ji nikakor nisem mogla upreti - tipična Neža ali "kupi vse, kar se blešči". 


Paletka vsebuje 4 bronze senčila, ki so mazljive kremne teksture; katera poskrbi za še boljšo pigmentiranost in mazljivost senčk. 

Embalaža je enostavna, minimalistična, zlate barve; vsekakor čudovita. V notranjosti se nahaja tudi majhen aplikator, ki nam olajša delo, če si ne želimo zapackati konic prstov. Za nanos lahko uporabimo konice prstov, aplikator, ki je priložen v paletki ali svoj najljubši čopič. 


Nasvet: Pred nanosom poskrbimo za nanos primerja, da se bodo senčke čim bolj dlje obdržale na mestu. 


Pigmentiranost je odlična, kakor sem že prej dejala. Senčke zaradi njihove teksture na očeh še bolj pridejo do izraza, po domače bi jih opisala kot zlato na očeh. Končni izgled je svetleč, glamurozen. Ne bi rekla, da lahko tako vpadljive senčke uporabljamo samo za večerni make up, ampak lahko z nežnim nanosom poskrbio za čudovit naraven dnevni videz, kar mi je zelo všeč. Ker so senčke tako mehke in kremaste z nanosom enostavno obvladujemo situacijo končnega izgleda. 



Cena paletke je 12,99 €, kar se mi ne zdi tako pretirano visoka cena za 4 odlično pigmentirane senčke.


Tako super pigmentirane in obstojne senčke bi z lahkoto zamenjala za packanje z bleščicami. Na očeh izgledajo čudovito in moram priznati, da nisem razočarana nad nakupom; ravno nasportno - zdaj si želim vse odtenke paletk. 

Paleto bi priporočala vsem tistim, ki obožujete bleščice kakor svetleča, shimmer senčila ter kremasto teksturo. Sama sem najprej bila malce skeptična, prav zaradi kremaste teksture, vendar sem jo takoj vzljubila, ko sem videla, da se dajo res odlično razmazati.

Za konec pa vam prilagam še fotografijo bronzed make up videza, ki sem ga ustvarila s paletko. Za piko na i sem na ustnice dodala šminko znamke Golden Rose v odtenku 09.



Kje jo lahko kupiš? Preveri ponudbo ličil v spletni trgovinici licila.siKLIK

Pa ti? 
Si že preizkusila kateri izdelek znamke Milani?
Kakšna je tvoja izkušnja?
Tudi ti obožuješ bleščeč videz?

Zapiši v komentar





You May Also Like

5 comments

  1. Ma ja, Milani ima res nore pigmentacije <3

    Ljubim njihove šminke, senčke, rdečila, VSEEE <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem do zdaj samo tole paletko preizkusila in me je res navdušila. Mat šminke pa pridno čakajo na moji WL.

      Hvala za komentar
      xx

      Izbriši
  2. Sem jih že v tvoji Insta Story občudovala. <3 Torej so kremna senčila? Izgledajo res odlično. Odtenki so tudi čisto po mojem okusu. Cena pa bi me malo odvrnila, glede na to, da imam že podobne odtenke doma. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Petra <3 Upoštevam tvoje želje - vedno bolj. Hvala ti; si moja velika inspiracija <3

      Senčke so kremne teksture, se pa fajn dajo razmazat in ne pustijo "stcky" občutka na koži, kar je super. Jaz imam pdoobnih odtenkov tudi nekaj, ampak se nisem mogla upreti nakupu le te. Na WL imam pa tudi že podobno paletko tej, samo, da je znamke Golden Rose - me res zanima primerjava.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  3. Čudoviti odtenki, sem bila navudšena nad lookom ki si ga naredila na Insta :)

    OdgovoriIzbriši