BEAUTY: Review of Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss 02 Beauty Approved

by - 00:39:00

Mat finiš šmink in lip glossov je postal pravi svetovni trend, obožujemo ga (najbrž) prav vse beauty navdušenke, kajne? Zaradi mat finiša se obstojnost samega izdelka poveča in ne rabimo skrbeti za nenehno korekturo, kot pri navadnih kremnih šminkah ter glossih. Med hitenjem med drogerijskimi policami sem se ustavila pri Essence stojalu in najprej zagledala matt matt matt lipgloss in ga vzela, saj me je njegova tekstura na prvi pogled omamila. Kako se je lipgloss obnesel na mojih ustnicah in kakšno je moje mnenje pa si preberite v nadaljevanju. 


Tako kot vedno bom najprej začela s samo embalažo izdelka. Lipgloss se nahaja v plastični embalaži z mat črnim pokrovom, barvo glossa je lepo videti skozenj, kar je super saj tako lažje izberemo želeni odtenek. V embalaži je 5 ml glossa. Cena je manj kot 3 EUR.

Kar me je najprej pozitivno presenetilo je bil vonj po kapučinu (obožujem kapučino). Izbrala sem odtenek 02 Beauty - Approved, ki je temne nude barve, na koži pa izgleda bolj svetleje.


Sama tekstura glossa je kremno mat, na ustnicah ne pušča lepljivega občutka. Lipgloss se s pomočjo aplikatorja odlično nanaša in enakomerno razmaže. Vas zanima kakšna je njegova obstojnost? Lipgloss je obstojen do nekje 2 uri, potem ga moramo ponovno nanesti. 


Izgled na ustnicah:


Mnenje/Ocena:

Lipgloss me je pozitivno presenetil. Najprej sta me očarala njegova tekstura in vonj, ki sta naravnost čudovita (vonj kapučina, kremna, žametna tekstura). Mogoče me je nekoliko razočaral finiš na ustnicah, ki je preveč kremni in premalo mat, kar sem tudi pričakovala. Lipgloss se odlično nanaša in razmaže po ustnicah in ne pušča lepljivega občutka. Obstojnost je glede na teksturo primerna - lipgloss na ustnicah zdrži do 2 uri, odvisno od tega kaj zaužijemo. Cena je okoli 3 EUR, kar se mi zdi zelo poceni. Seveda bi pa bila bolj zadovoljna s čisto mat finišem na ustnicah, tako, da punce - lipgloss NI čisto mat ampak ga vseeno priporočam za kakšen sprehod v mesto, kavico s prijateljico. 

Ocena (1-10): 7


Pa ti? Si ga že preizkusila?
Kakšno je tvoje mnenje?

Comment below


xoxo
Neža





You May Also Like

6 comments

  1. Meni pa tako smrdi, že prejšnje matte verzije so mi. Obup.

    In vem da niso čisto matte, nevem zakaj potem dajejo takšno ime :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa dišiiii, ampak tudi, če bi bila brez vonja me nebi sploh nič motilo. Je pa res, da ni čisto matt, jaz tudi ne vem zakaj potem to ime. Škoda, ampak jo zdaj že 2 dni nosim in mi ni tako slaba. Jo probam malce matirat in podaljšat obstojnost. xx

      Izbriši
  2. Ta odtenek je tudi mene zanimal, ampak je kar temen. Sicer imam zdaj NYX London tako da ne rabim še enega rjavega. Škoda, da ni čisto mat. Na tebi izgleda odlično ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je še nekoliko presvetel, haha. Sem mislila, da bo sveeno bolj temen. Je pa čist iz firbca bil kupljen, ampak je na oncu kar nosljiv. Hvala xx

      Izbriši
  3. Ni slab, imam temnejši odtenek in lepo zdrži 5 ur. Je pa malo moteče, da ga moram na začetku ''po-blotati'' z robčkom če želim da ostane na mestu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni tudi ni slab, je zelo nosljiv, sem pa se tudi jaz odločala med tem in temnejšim odtenkom. Jaz ga tudi moram na žalost. xx

      Izbriši