BEAUTY: Review of Make Up Revolution BBB Fortune Favours The Brave Palette

by - 06:15:00

Wohooo, pa sem se končno pripravila do tega, da preizkusim to čudovito paletko in jo približam tudi vam. V današnji objavi bo torej govora o paletki znamke Make Up Revolution, ki je obnorela vse beauty navdušenke. Je vredna tega denarja? So senčke sploh dobro pigmentirane? Kakšna je obstojnost le teh? Na vsa vprašanja bom odgovorila v nadaljevanju.


MAKE UP REVOLUTION FORTUNE FAVOURS THE BRAVE by 
BritishBeautyBlogger


Paletka, ki je obnorela vse navdušenke mejkapa iz celega sveta. In moram priznati, da sem med njimi bila tudi sama. Takoj ko sem prebrala novice in zagledala paletko sem se nemudoma zaljubila na prvi pogled. Ampak kaj dela paletko tako posebno in kakšna je zgodba za njo?

Paleta je bila ustvarjena s strani blogerke British Beauty Blogger in znamke Make Up Revolution. Blogerka Jane je imela vedno željo ustvariti paleto z odtenki, ki bi bili primerni za vse, ne glede na ten kože ali starost - "paleto, ki bi si jo želela prav vsaka". Ustvarjala se je kar nekaj časa, Jane pravi, da jo je velikokrat poslala nazaj, saj odtenki niso bili takšni kot bi morali biti. Ampak ... počasi se daleč pride kajne? 

Embalaža

Najprej bom začela z embalažo paletke, katera je čudovite zlate mat barve in mi je s primerjavo njihovih standardnih črnih embalaž veliko bolj všeč, saj pritegne oko pa še na zlato barvo sem nora, hihi.


Vsebina palete

V paleti se skriva 30 različnih odtenkov, ki imajo šimrasti in mat finiš. Odtenki so naravnost prekrasni, najdemo vse tja od belih-bež svetlejših odtenkov pa vse tja do temnejših bleščičnatih. Osebno so me senčke najprej spomnile na univerzo, planete, vesolje na sploh, saj je nekaj senčk takšnih, ki se prelivajo z zlato barvo. Čudovito! Da ne bom dolgovezila se prepričajte same...




Pa nadaljujmo s pigmentiranostjo, ki je pri senčkah najbolj pomembna stvar na katero mislim, da smo vse pozorne. Pigmentiranost samih senčk je super, tudi brez nanosa primerja so senčke vidne, dovolj pigmentirane pa še super se zabrisujejo. Šimrasti odtenki so moji naljubši - skoraj v vsaki paleti, tako, da tiste, ki ste nore na shimmer finiš - BUY THIS PALETTE!

Swatches

 Od leve proti desni; Glimmer, Buffer, Peachy, Hope, Fortune, Skylight
  Transformer, Midnight Rainbow, Ice Cloud, Golden Coins, Cashmere, Tip Top, Yes Please



 Green Machine, Smoothie, Caffeine Fix, Latte, Pink Diamond, Creme

Drama Queen, Lonely Planet, Blacqua, Soft, New World, Favour

Sunset Hour, Super Gold, Winning, Brave, The Revolution


Da ne bom pozabila omeniti je v paleti priložen tudi majhen čopič, ki je dvostranski. Uporabljamo ga za nanos senčk in zabrisovanje. To pa še ni vse! Tako kot vse Make Up Revolution paletke ima tudi ta na notranji strani veliko ogledalo, ki je še kako zelo priročno, če se paleto odločimo vzeti s sabo.




Najljubši odtenki 

Seveda sem tudi pri tej paletki izbrala 3 najljubše odtenke in sicer; (čisto desno) Skylight, ki je modre barve, prelivajoč se z zlato in izgleda naravnost čudovito. Green Machine (prvi z leve strani), ki je zelenkaste barve in ima na koži zelo šimrast finiš. Zadnji je Super Gold, ki je zlatega odtenka, na zlato barvo pa sem čisto nora in je moja najljubša pri ustvarjanju make up-a.


Me je kakšna stvar pri tej paletki zmotila?

Seveda. To so bili najsvetlejši mat odtenki, ki se komaj da na koži opazijo. Super so sicer za zabrisovanje in podlago na vekah, vendar jih kot samostojne ne moremo uporabiti.


Mnenje/Ocena:

Pri paletki najprej opazimo njeno zunanjo podobo, ki je naravnost čudovita, da ne govorim o notranjosti. Na voljo imamo veliko različnih odtenkov senčk, vsako z različnim finišem na koži. Nekatere šimraste senčke se prelivajo z zlato barvo, kar paleto naredi res posebno - spomni me na vesolje. Vidi se, da je v paleto bilo vloženo veliko truda in ljubezni, kar kot vizažistka zelo cenim. Senčke so obstojne, dobro pigmentirane (razen najsvetlejših odtenkov) in se čisto lahko zabrisujejo. Defintivno dobro porabljen denar - vsekakor je vedna svoje cene, ki je okoli 16 eur, kupiš jo lahko na spletni trgovini licila.si

Ocena (1-10): 10


Ti je bila vsebina paletke všeč? 
Katera je tvoja najljubša paleta senčil?

Comment below


xoxo
Neža










You May Also Like

8 comments

  1. Wow. Ad1 - super swatchi! Ad2 - super swatchi. In ad3 - super swatchi. :) Ampak resno, čisto si me navdušila - caffeine fix, sunset hour, drama queen in favour bi bili zame že zadosten razlog. svetlih mat senčk imam pa v singlih hvala bogu dovolj, mi je pa všeč, da si to izpostavila. Super post in ocena, hvala! Pozdravček :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jih probala čimbolj manj obdelat in pustiti dejanski izgled, da se vidi pigmentiranost in izgled na koži. Mene je paletka čisto navdušila - celo tako zelo mi je bila všeč, da je nisem uporabila več mesecev, sem se pa zdaj končno opogumila. In mi ni žal - prekrasna je! Vredna vsakega evra <3 Hvala! xx

      Izbriši
  2. Waw, shimmer odtenki so prečudoviti! Prav vsi, vsak zase. Matt senčke pa se mi zdi, da so pri večini palet premalo pigmentirane... in je obvezen nanos primerja, da se senčka sploh vidi in opazi... Tudi to je eden izmed razlogov, da imam raje shimmer senčke :) Luštna objava in fotke! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se popolnoma strinjam s tabo Tina! Shimmer senčke so v tej paletki prečudovite in tako kot si rekla vsaka je po svoje lepa. Glede mat senčk se tudi strinjam, pri svetlejših je defintivno potrebno nanesti primer. Hvala xx

      Izbriši
  3. joj kako lepe senčke! pa tko res ekstra pigmentne delujejo! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja! Ful so pigmentirane in še zabrisujejo se super. xx

      Izbriši
  4. Wow, čudoviti odtenki! Celo pa Super Gold mi je noro všeč. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res so enkratni! Mi je bila paleta tako zelo všeč, da sem jo več mesecev skrivala v omari, haha. Zdaj pa jo uporabljam res vsak dan, ker lahko z njo ustvariš toliko različnih make up lookov. Obožujem jo! xx

      Izbriši