Lifestyle: Adijo 2018 - Best 9 of Instagram

by - 10:09:00


Leto 2018 je bilo polno lepih trenutkov z družino in prijatelji, novih izkušenj in spoznanstev. Pretekle lahko bi lahko opisala kot pravi "rollercoaster", z veliko vzponi in padci, predvsem pa leto v katerem sem se naučila ogromno. 

Če se ozrem nazaj sem definitivno veliko delala na sebi, na tem kaj mi je pomembno in kaj dejansko hočem doseči. Dobila sem službo preko javnih del, v kateri sem se našla bolj kot kjerkoli. Nisem si mislila, da bom s tako velikim veseljem odhajala v službo in iz nje, ter komaj čakala, da se spet vrnem. Priložnost sem imela sodelovati z mladimi fotografi, novimi znamkami na trgu ter podpisala pogodbo kot influencer z eno izmed mojih najljubših spletnih trgovin z oblačili - Factcool-om.

Z vami sem se odločila deliti mojih 9 najbolj všečkanih fotk na Instagramu. Si katero všečkala tudi ti?
Pa poglejmo katere so...



1. #PORTRAIT
Hvaležna za talentiranega fotografa iz Pomurja, natančneje za @babic_renato, ki je ujel nekaj odličnih fotografij med sprehajanjem po mestnem parku.

2. #BUDIMPEŠTA
S to fotko sem obujala čudovite spomine na prelepo Budimpešto, komaj čakam, da se spet vrnem.

3. #IZOLA
Tretja fotka je iz Poletja, ko sva si z Maticem privoščila oddih v Izoli. Kljub gneči sem po nekaj letih končno namočila rit v morje, bilo je super. Vse te majhne uličice, restavracije z lučkami in dobro hrano so nekaj posebnega.

4. #SELFIE
V letu 2018 sem naredila kar nekaj selfijev, moram pa priznati, da nisem tako ustvarjala kar se tiče samega ličenja. Upam, da bom v letu 2019 imela več časa za ustvarjanje.

5. #MUCKI
Le kdo ne bi všečkal toliko kepic dlake na kupu?

6. #SELFIE2
Make up look na fotki sem ustvarila z I heart Chocolate paletko, ki me je čisto očarala. Ne samo, da izgleda NJAMI, še diši omamno.

7. #SELFIE3
Ok, saj sem vas opozorila, da sem se preteklo leto veliki fotkala, pa vendar je ta fotka nastala čisto spontano, na 30 stopinjah, hvalabogu, da se ne vidi, kako se mi je topil puder ;)

8. #RINGPHOTO
Ta fotka je nastala na začetku zaroke in nikoli si niti nisem predstavljala, da bom v leto 2019 zakorakala samska... #čudnasopotagospodova

9. #LJUBLJANČKAZAENDAN
Ta dan se mi je še posebej vtisnil v spomin, saj je bil res poln smeha, veselja in ustvarjalnosti. Prvi intervju z Mična.si  in Majo Fister.

Želim vam čarobno leto 2019,





You May Also Like

4 comments

  1. Vse so lepe! <3 In pa slika Budimpešte ti je noro fajn uspela. Tudi sama se imam še namen vrniti tja, res lepo mesto.

    Vse lepo v letu 2019 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala iz srca Valentina <3 Tudi jaz, komaj čakam, da še raziščem neraziskane delče mesta.

      Tudi tebi. <3

      Izbriši
  2. Vse so čudovite in na vseh izgledaš super! Ampak muckiii... joooj ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za vse doseženo! In veliko uspehov in lepih slikc na Instagramu, želim tudi v 2019.

    OdgovoriIzbriši