Beauty: Review of new Conceal & Define Make Up Revolution Concealer C1

by - 09:48:00

Make Up Revolution obožujem že vrsto let, saj imajo raznoliko ponudbo, dostopne cene in kvalitetne izdelke, poleg tega pa ne testirajo na živalih, kar pomeni, da so "cruelty free". Pred kratkim so nas spet šokirali z njihovii novostmi, med njimi pa so bili tudi Conceal&Define korektorji. Kolekcija vsebuje kar 18 različnih korektorjev, najdemo vse od najsvetlejšega odtenka pa vse do najtemnejšega - končno bomo tudi sneguljčice prišle na svoj račun *smeh*.



Takoj sem vedela, da bom ob prvi priložnosti kupila korektorje in jih sprobala, saj imam kar nekaj nepravilnosti na koži, ki jih rada zakrijem, najbolj pa mi delajo težave moji temni podočnjaki. Za začetek sem izbrala samo 2 odtenka in sicer C1 in C2, ki sta najsvetlejša v kolekciji. V objavi bom govorila o C1, tako da, če spadaš med sneguljčice le beri naprej. Do sedaj sem prisegala na Catrice Camouflage korektorje, pa poglejmo kateri so mi ljubši... 

Embalaža


Embalaža korektorja je plastična, skozenj je videti odtenek, prav tako pa mu piko na i doda rose gold pokrovček, ki naredi embalažo "eye candy". Količina: 3.4 ml 


Prekrivnost


Prekrivnost me je sprva kar malce šokirala, še posebej, ko sem primerjala prekrivnost obeh korektorjev, tako Catrice kot Make Up Revolution. Tekstura korektorja je bolj gosta, kremasta, dobro prekrije nepravilnosti, a vseeno ne bi rekla, da je prekrivnost popolna. 

Obstojnost 

Korektor se na koži obdrži cel dan, prav tako se ne vseda v gube in linije, kar mi je še posebej všeč. Opazila sem edino malce oksidiranosti ob koncu dneva, kar je bilo edino kaj me je zmotilo. 

Mnenje


Korektor mi je všeč, prav tako tudi aplikator, ki je malce večji od tistega Catrice. Korektor se lepo nanese in tudi zabriše, za nanos uporabljam Jessup čopič, saj sem ugotovila, da mi ta tehnika bolj odgovarja kot pa nanos z gobico. Korektor je cenovno ugoden, dobro prekrije nepravilnosti in ima mat zaljuček. V gube se po celem dnevu ne vsede, kar je velik plus pri korektorjih, saj je videz kože brezhiben. Veliko uporabnikov korektorje primerja z znamko Tarte, vendar sama tega ne morem komentirati, saj še te znamke nisem preizkusila. Priporočam vsem, ki bi radi zakrili kakšne nepravilnosti, vsem, ki si želite mat izgleda in dobre obstojnosti. 

O korektorjih je govorila tudi lepotna blogerka Maestra Parokeets: KLIK

Cena korektorja: 5,99 €

Pa ti? Si ga že preizkusila? Na kateri korektor prisegaš? 
Vesela bom, če boš odgovor delila z mano.

Se beremo naslednjič, 



You May Also Like

4 comments

  1. Amazing photos! I saw this concealer and I wish it would be available - it seems to be quickly sold out everywhere.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thank you so much! We never get anything so quick to online stores in Slovenia, so I was positively surprised & had to order it asap.

      They're great! Hope you get hands on em soon!

      xx

      Izbriši
  2. Imam kar nekaj MR izdelkov doma, pa jih nekako redko kdaj uporabim. Do zdaj me ni še nič tako navdušilo, da bi padla na rit. So mi pa ti korektorji takoj padli v oči, predvsem zaradi svetlih odtenkov kot jih tudi ti omenjaš. :) Mogoče bo treba kakšnega preizkusit. Sploh, če je dokaj prekriven. Sicer sem trenutno zelo zadovoljna z Look by Bipa, ki res veliko prekrije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so njihove paletke super, še bolj pa te ta nove, ki mislim, da imajo malo boljšo teksturo senčk in definitivno boljšo pigmentiranost.

      Ti priporočam, pomojem ti ne bo žal! ❤

      xx

      Izbriši