Beauty: Perfect for Fall: Make Up Revolution London PRO HD Amplified 35 Palette - Luxe

by - 08:11:00

Letošnje novosti me vedno bolj in bolj presenečajo. In tudi nove paletke, svetovno znane znamke Make Up Revolution London niso nobena izjema. Gre za prečudovitih 7 paletk, ki vsebujejo 35 senčil in ogromno ogledalo. Ob odlični novici, da je znamka Make Up Revolution dobila čisto svojo poličko v Tuš Drogerijah po Sloveniji nas je spletna trgovinica Ličila.si presenetila s paketkom v kateri se je skrivala nova paletka Pro HD Amplified 35 - Luxe. Ko sem jo odprla, sem skoraj zajokala... Zakaj? Beri dalje...


Embalaža je minimalistična a hkrati elegantna, deluje kar malo high end. Sekundarna embalaža je mat izgleda z zlatim napisom. Na zadnji strani je tudi slika senčk. Količina: 30g


Paletko bi opisala kot must have letošnje jeseni - čudoviti odtenki s katerimi boš lahko ustvarila čisto preprost dnevni make up za v šolo ali na faks, ob vikendih pa boš samo z enim potegom svoj dnevni make up spremenila v večernega in mu dodala nekaj bleščičk za piko na i. 



V paletki se skriva 35 prečudovitih senčk, vse od tistih najsvetlejših s katerimi z lahkoto naredimo odlično podlago ter jih prav tako uporabimo za prehod. 7 senčk je popolnoma mat (Basic, Blended, No Filter, GET IT, Player, Cocoa in Aestethic), ostale imajo šimrast izgled in prav vsaka ima svoje ime (Woke, Low Key, LIT, High heels, Gold Chainz, Sell out, Savage, Obsessed itd.). Super kajne?




In ne samo, da je paletka polna odlično pigmentiranih in dolgoobstojnih senčk ima tudi ogromno ogledalo, katero je več  kot priročno, saj lahko v trenutku začneš ustvarjati nove looke in še senčke imaš čisto pri roki. PERFECT!



V paletki prevladujejo karamelno rjavi odtenki ter tu pa tam tudi kakšen bordo in zlat odtenek. Paletko bi opisala kot must have letošnje jeseni - čudoviti odtenki s katerimi boš lahko ustvarila čisto preprost dnevni make up za v šolo ali na faks, ob vikendih pa boš samo z enim potegom svoj dnevni make up spremenila v večernega in mu dodala nekaj bleščičk za piko na i. 


Za vas sem ustvarila jesenski make up look, ki je izredno enostaven ter nosljiv. Če si drzna ga lahko nosiš kot vsakodnevni make up, če pa si bolj zadržana pa ga lahko poustvariš in nosiš na kakšno posebno priložnost.




Oči: 
Golden Rose False Eyelashes 08
Revolution Make up Pro HD Amplified 35 Palette - Luxe
Paese Cosmetics Adore 3D Mascara
ItStyle Big Lashes Mascara 
Essence Base for Eyeshadows
Obrvi:
Freedom Make Up Brow Pomade in Ash Brown
Obraz: 
Essence Camouflage 2in1 Foundation
Catrice Camouflage Concealer 010
Revolution Make Up Rose Gold 2 Palette
 Paese Cosmetics A1 Matt Powder
Catrice Ultimate Chrome Palette 
Revolution Make Up Shimmer Brick in Pink Kiss
Essence All Matt Fixing Spray
Ustnice: 
Golden Rose Liquid Matte Lipstick (15)

Za konec bi se iz srca rada zahvalila celotni Ličila.si ekipi, ki mi je s paketkom polepšala dan ter vlila veliko motivacije za nove make up looke, ki jih bom z veseljem ustvarjala. 
Hvala!

_________________________________________

Ti je všeč jesenski look katerega sem ustvarila s PRO HD Ampified paletko?
Meni je prečudovita in komaj čakam, da bom z njo ustvarjala še več. 
Definitivno paletka, ki jo mora imeti prav vsaka ljubiteljica neutralnih, zemeljskih barv.




This product was sent to me by the company itself or its PR.

You May Also Like

6 comments

  1. Čudovita objava! Barve so noro lepe! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Senčke so res odlične, čisto po mojem okusu.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Sva dobili enak odtenek palete. :D Moram reči, da sem bila nad pigmentacijo nekaterih senčk res navdušena. Odtenki so itak čisto po mojem okusu. Nekateri so sicer bolj pigmentirani, drugi manj. Ampak za drugstore paleto je kvaliteta presenetljivo dobra. Čudovit look si ustvarila. Šminka je the bomb <3 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Jaz sem tudi bila takoj navdušena. Čeprav je malce fall out-a, ampak ni tako hudo, kot bi lahko bilo. Je pa paletka čisto po mojem okusu.

      Najlepša hvala

      xx

      Izbriši