Lifestyle: My Favorite Youtube Channels

by - 05:04:00

Youtube je vsekakor stran, ki jo na dan največkrat obiščem, zato sem se odločila, da z vami delim Youtube kanale, ki jih najraje spremljam. Vsekakor največkrat predvajam glasbo, velikokrat pa v prostem času, poleg kavice pogledam tudi kakšen vlog, oceno izdelka, lifestyle vloge, komedijante in še in še. Youtube je stran, kjer najdeš res vse živo. Naročena sem na 547 kanalov, tako, da je to kar težka naloga - izbrati kanale, ki jih imam najraje. Pa poglejmo skupaj kateri kanali so tisti, ki so na vrhu moje lestvice.



1. EVELINA FORSELL 

Evelina je odlična make up artistka, vlogerka in blogerka. Spremljam jo že kar nekaj let, saj obožujem njene make up looke, ki so nekaj drugačnega, posebnega. Njena dela me inspirirajo in motivirajo. Njen stil je alternativni, mladostniški, predvsem pa kot sem že prej omenila - nekaj drugačnega. Pred kratkim je začela snemati tudi vloge, tako, da ob popoldanski kavici zelo rada pogledam kakšen njen vlog. 



2. KELSEY SIMONE

Kelsey sem začela spremljati nekaj mesecev nazaj, saj mi je v oči padel njen stil oblačenja in minimalistični make up looki. Zelo rada pogledam kakšen njen vlog ali haul, saj ima res odličen stil oblačenja, lahko bi rekla, da je skoraj isti kot stil vseh žensk na Instagramu haha, vendar me je prepričala s svojo samozavestjo in pozitivo.


3. LEPA AFNA

Lepa Afna je naša, slovenska youtuberka, na njenem Youtube kanalu pa najdeš vse od make up tutorialov pa vse do različnih izzivov v katerih se znajdejo tako znani obrazi ter njeni bližnji. Prepričala me je njena pozitivna energija, ki kar sije od nje, prav tako pa punca ve kako in kaj kar se tiče make up-a. Včeraj sma ravno z bratom imela debato o tem kako se veliko ljudi odloči za "brat me naliči" izziv in ob tej priložnosti sem mu pokazala video od Lepe afne in je bil navdušen. Bom videla ali ga bom lahko prepričala v kaj takega :P ... pustimo se presenetiti. 



4. ALEKSANDRA ROSE

Aleksandro, soblogerko spremljam že kar nekaj časa, tako na blogu kakor tudi na Youtube kanalu. Ima res odlične vsebine, ki jih moraš prebrati/jih pogledati. Nazadnje sem se povsem našla v njenem videu kjer je ocenjevala čokolado... čokoholiki pa to. 



5. NIKA NIKITA

Niko spremljam že kakšno leto in enostavno obožujem vsak njen video. Pritegnile so me njene vsebine, odkritost in njen stil. Vsekakor med nama vidim neko podobnost, najbrž mi je zato tudi tako všeč njen Youtube kanal. 



6. WILD DAZE

Wild Daze... mislim, da bo največ o tem spregovoril njen Youtube kanal sam. Unique & Beautiful. Vsak njen video je nekaj posebnega, objavlja pa vse od fashion videov pa tja do videov njenega zasebnega življenja, obiskov festivalov itd. Res ena takšna posebna in zanimiva punca, ki ima veliko dati temu svetu. 



7. SATURDAY NIGHT LIVE

Saturday Night Live kanal ima veliko zanimive vsebine, ki jo z veseljem pogledam. Na SNL kanalu najdete vse od intervjujev z znanimi obrazi pa vse tja do različnih iger in skečev. 



8. SELECTED

Selected je kanal na katerem najdeš dobro glasbo. Vsekakor kanal kjer sem našla sto in eno dobro pesem, ki se sedaj nahaja na mojih playlistih. 



9. JAMES CORDEN - THE LATE LATE SHOW 

James-a sem odkrila čisto naključno in sicer v enem od njegovih popularnih carpool karaok in od takrat ga spremljam redno. Pri James-u je vedno prisotna pozitiva, najraje pa ga gledam kako zavzeto prepeva v avtu poleg znanih osebnosti. 



10. MONAMI FROST

Monami spremljam že veliko let in obožujem njene vsebine na Youtube kanalu. Govori o tatujih, o načinu življenja, o hrani in še in še se najde...Vsekakor priporočam! 




No, pa smo pri koncu današnje objave. Vsekakor je bila to težka naloga, saj spremljam velikooo ljudi, večina je beauty related seveda. Priznam, da sem v zadnjem času začela bolj pgoosto spremljati tudi slovenske vlogerke oz. kanale, ki jih nekaj časa nazaj ni bilo možno videti v mojih naročninah. Vsekakor imam do vseh Youtuberjev neko spoštovanje, saj vem kako težko je posneti dober video ter koliko časa gre samo za editiranje videa. 

Prav tako pa naj ob koncu omenim še soblogerko in sedaj tudi Youtuberko Ano, ki je na tem področju še nova, ampak odlična. Obožujem njene videje. 




Katere Youtuberje pa ti najraje spremljaš? 
Mi mogoče kakšnega priporočaš? 

Zapiši v komentar




You May Also Like

4 comments

  1. Ooo hvala <3, dober izbor, gledava precej podobne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z veseljem Ana! ♡ Že prej sem rada brala tvoje objave, zdaj pa te še z večjim veseljem spremljam tudi na Youtube-u. Samo tako naprej!

      Joj, jaz jih spremljam res veliko, je pa to spisek tistih, katerih vedno pogledam nov video + seveda milijon beauty kanalov haha.

      Hvala za komentar

      xx

      Izbriši
  2. Hvala, jih res z velikim veseljem spremljam <3 Superca, upam, da jih boš tudi ti.

    Hvala za komentar

    xx

    OdgovoriIzbriši
  3. A veš, da sem kar s težkim srcem kliknila, ker sem mislila, da bo spet tak "tipičen" nabor, pa si me - kot že pogosto - presenetila, saj razen Lee ne poznam niti enega, razen SNL in Cordena. Dodajam na svoj seznamček, ki se je v zadnjem letu zelo skrčil :)

    OdgovoriIzbriši