BEAUTY: Summer 2016 Favourites

by - 07:12:00

Poletje je letni čas v katerem zamenjam s stalnimi, kar nekaj lepotnih produktov; za bolj lahkotne, sveže in obarvane. V vročih poletnih dneh nikakor ne smemo pozabiti na kremo z zaščitnim faktorjem, ki ga naša koža vsekakor potrebuje. Poleg svojih stalnih izdelkov bom vam predstavila še nekaj drugih, ki jih zelo rada uporabljam skozi vso poletje. 







1. EGYPTIAN MAGIC KREMA 

Krema, ki jo enostavno moraš imeti pri roki v vsakem letnem času. Super je predvsem zaradi tega, ker je povsem naravna in ni testirana na živalih. Njen učinek je odličen, kožo povsem nahrani, jo vlaži, ščiti pred vetrom, mrazom in soncem, tako, da jo priporočam tudi poleti.

Povezava do ocene izdelka: KLIK

2. MAKE UP REVOLUTION THE MATTE EFFECT PUDER (IVORY)

Lahka podlaga oz. puder, ki na koži ustvari čisto lahko plast, popolno za poletje. Enkratna je za vse, ki nimate toliko nepravilnosti, saj bi jo uvrstila kot neprekrivno oz. malo prekrivno. Jaz si v tem primeru pomagam še z Catrice Liquid Camouflage korektorjem s katerim prekrijem vse nepravilnosti.
4. NUXE ♡ PARIS HUILE PRODIGIEUSE OLJE

Huile Prodigieuse je poznan po svoji naravni in učinkoviti formuli, ki kožo nahrani in navlaži. Formula je kar 97,8% naravna, edinstvena kombinacija naravnih olj (makadamija,lešnik,boreč,sladki mandelj, kamelije in šentjanževke). Prav tako je obogatena z vitamonom E in NE vsebuje silikonov, mineralnih olj ter konzervansov. Olje lahko uporabite samostojno ali v kombinaciji z dnevno kremo. Uporabljate ga lahko na obrazu, vratu oz. celem telesu, kakor tudi na laseh. Osebno eden izmed najljubših izdelkov tega poletja. 
                                                        Povezava do ocene izdelka: KLIK

5. ETRE BELLE LASH X-PRESS & HYALURONIC MASKARA


Maskara se na trepalnice nanaša čudovito in z lahkoto, trepalnic ne zlepi, ampak jih enakomerno razporedi, jih naredi daljše in gostejše. Ne pušča "heavy" občutka na trepalnicah in kar me je še tako posebej navdušilo je to, da se na trepalnicah obdrži cel dan, brez, da bi se med samim dnevom kaj razpackala. Popolna za poletje. 

Povezava do ocene izdelka: KLIK

6. MAKE UP REVOLUTION ALL ABOUT BRONZE PALETA 

Bronzerji so stalnica pri mojem ličenju. Sama sem sicer bolj "sneguljčkasta" - imam zelo svetlo porcelanasto polt, zato poleti uporabljam toliko bolj bronzerjev, saj ličenju dodam tisto piko na i, nekoliko zagorel videz. Paletka vsebuje 8 različnih bronzerjev, ki se odlično zabrisujejo. Vsekakor nujna paletka za poletje in zagorel videz. 

7. MAKE UP FOREVER STAR POWDER

Najljubši beauty izdelek - star powder. Izdelek lahko uporabiš kot senčko ali osvetljevalec. Ima čudovit barviti odsev, prav zaradi tega se imenuje zvezdni prah. Jaz ga v poletju uporabljam kot osvetljevalec, saj se super odnese na koži in doda tisti zdrav sijaj. Nanesem ga na ličnice, nad ustnico ter pod obrvmi.
                                                    
8. ESSENS MARC JACOBS - DAISY

O dišavi sem se ne dolgo nazaj razpisala tudi v objavi, kjer sem izdelek ocenila in podala svoje mnenje. Vonj je cvetlični, lesni in nekoliko orientalski. Na začetku se mi je zdel nekoliko pre-močan, vendar me je po nekaj minutah pozitivno presenetil. Ko se razdiši je vonj zelo prijeten. Na koži se obdrži kar do 8 ur (testirano), kar mi je zelo všeč, saj se večina parfumov, ki so iz nižjega cenovnega razreda kar hitro razdiši in sčasoma izgine. No, tukaj definitivno ni tako. Je popolna dišava za pomlad/poletje in je primeren za vsakdanjo nošenje.

Povezava do ocene izdelka: KLIK

9. AVON PERFECTLY MATTE ŠMINKA BERRY BLAST

Poleti poudarjam predvsem svoje ustnice, zato sem za letošnjo poletje izbrala šminko znamke Avon Perfectly Matte v odtenku Berry Blast. Je temnejšega odtenka, popolna za uživanje v poletnih nočeh. K njej se odlično poda očesni make up v zemeljskih odtenkih in nekaj zlate senčke za piko na i. Šminka je zelo obstojna, lahko mazljiva, obstojna ter ne izsuši ustnic, kar je v poletju še kako pomembno.

10. NUXE BIO BEAUTE DEODORANT ROLL-ON - 24 URNA ZAŠČITA

Znojenje v vročih poletnih dneh vedno predstavja težavo in malo kateri deodorant učinkuje tako, kot ga promovirajo in obljubljajo. To poletje bom se bom tej težavici izognila z NUXE roll-on deodorantom, ki je 98 % naraven, kar 44 % sestavin pa je pridobljenih z bio kmetijstvom. Na koži učinkuje super, kože ne draži, kot nekateri deodoranti, je super za nanašanje, hkrati pa ga spremlja svež naraven vonj, ki se na koži obdrži nekaj ur in preprečuje neprijeten vonj.

Povezava do ocene izdelka: KLIK

11. ORIFLAME THE ONE SENČILO V STIKU (GOLD)


Super zlato pigmentirana senčka v stiku za lahek in hiter nanos, še kako odlična za poletje. Svetujem nanos primerja na veke pred nanosom senčke, saj le ta poskrbi, da senčka ostane na veki in se ne razpacka.



Kateri pa so tvoji najljubši izdelki, ki jih najraje uporabljaš v poletju?

P.s. Vsekakor priporočam uporabo kreme z zaščitnim faktorjem.

Comment below


xoxo
Neža









You May Also Like

9 comments

  1. Odgovori
    1. Sem kar težko izbrala samo 11 favoritov, jih imam zadnje čase veliko, hihi. Hvala xx

      Izbriši
  2. Super izbor :)
    Nuxe deodorant mi zgleda res zanimivo. Glede suhega olja in pa Etre Belle maskare pa se zelooo strinjam! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz osebno ne maram preveč roll-on deodorantov, ampak ta je več kot odličen, vreden testiranja! xx

      Izbriši
  3. Krasen izbor, Nuxe deo bi takoj pristal med poletnimi favoriti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe roll on deodorant je res več kot odličen, čeprav ne maram roll-onov me je ta defintivno prepričal in pozitivno presenetil. xx

      Izbriši
  4. Od naštetih izdelkov sem preizkusila MR puder (isti odtenek), pa mi je bil preveč tekoč, zato sem ga tudi sama kombinirala. :D ful lep odtenek Avonove šminke si izbrala, so mi všeč opaznejši odtenki.<3 (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dejansko je puder zelo lahek, krasen za poletje, ampak za tiste, ki nimajo nobenih nepravilnosti. Nad temi Avon šminkami pa sem tako navdušena, odlične so! Mi je pa všeč malo bolj drzen odtenek na ustnicah z rahlo poudarjenimi očmi. Hvala xx

      Izbriši
  5. Vsekakor se strinjam z Nuxe oljem :). Avonovo šminko imam jaz rezervirano za jesen - ta odtenek :D. So pa tudi za poletje dovolj lahke. Oriflame senčilo pa me ni navdušilo. Resda primer malo pomaga pri obstojnosti, a so mi Kiko stick senčila veliko boljša.

    OdgovoriIzbriši