BEAUTY: NUXE BIO-BEAUTÉ® Déodorant Fraîcheur 24H

by - 23:58:00

Poletje je že tukaj in z njim tudi vroči poletni dnevi, polni sonca ter majčke polne znoja. No ja, to je ena izmed "težav", ki jih res ne maram poleti in če sem iskrena v nobenem letnem času. Vsekakor nas potenje lahko spravi v zadrego, saj ga spremlja tudi neprijeten vonj. Tega pa si prav noben ne želi, kajne? No, ker sem veliko časa tudi sama iskala rešitev za to težavo, vam danes predstavljam čisto nekaj novega na moji polički - Bio Beaute Roll On by Nuxe. O tem kako se je obnesel, kako sem zadovoljna z njim ter kakšno oceno bi mu pripisala pa v nadaljevanju...

EMBALAŽA


Embalaža je plastična, nežno rumene barve, spremljajo pa jo zelen, rjav in črn napis. Ker je deodorant roll on, pokrov odvijamo. V embalaži se nahaja 50 ml deodoranta. 



SESTAVINE

Najprej naj omenim, da deodorant NE vsebuje alkohola ter aluminijeve soli.
Koktajl 10-ih eteričnih olj (limona, pomaranča, pačuli, kardamom, nageljnove žbice, gajakov les, cedra) nudi čistilne lastnosti, saj omejujejo rast bakterij, odgovornih za neprijeten vonj, medtem ko elemi (smola tropskega drevesa s Filipinov), bucchu (južno-afriško drevo) in sandalovina amyris (Z Indije) pomirjajo kožo. 5 cvetličnih vodic (sivka, rožmarin, žajbelj, poprova meta, melisa) ima astringentne, čistilne in pomirjevalne lastnosti. Vpojni rastlinski puder, pridobljen iz fino mletih koruznih semen, zmanjšuje vlažnost na površini kože, aloe vera pa zmanjšuje razdraženost in občutek neugodja na koži. 

98.9 % vseh sestavin je naravnega izvora.
44 % vseh sestavin je pridobljenih z bio kmetijstvom.







Mnenje/Ocena:


Sprva sem bila zelo skeptična, saj z roll on deodoranti nimam preveč dobrih izkušenj. Nuxe roll on deodorant je moj drugi Nuxe izdelek in me je prav tako kot prvi zelo navdušil. Zakaj? Zelo všeč mi je, da deodorant na koži ne pušča preveč "vodenega" občutka, je zelo prijetnega vonja, ki se na koži obdrži še nekaj ur, potem pa se razdiši, vendar je njegova učinkovitost kljub temu odlična. Kljub znojenju ni prisoten neprijeten vonj. Deodorant nudi zaščito res skoraj 24 ur in ne draži kože. Prav tako na črnih oblačilih ne pušča nobenih madežev kot nekateri drugi deodoranti. 

Vsekakor priporočam! 

Ocena (1-10): 10

Nuxe izdelke lahko kupite v vseh lekarnah. 


Pa ti? Si že preizkusila kakšen Nuxe izdelek? 
Kakšen deodorant najraje uporabljaš oz. kateri je tvoj najljubši? 
Ali si pri nakupu deodoranta pozorna na sestavine?

Comment below


xoxo

Neža



*This product was sent to me by the company itself or its PR






You May Also Like

5 comments

  1. Tudi meni je všeč, sploh vonj je res edinstven! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res nisem mislila, da me bo tako pozitivno presenetil. Prava stvar za poletje pa še svež vonj ima, božansko. xx

      Izbriši
  2. Ta res dolgo preprečuje neprijeten vonj. Me vedno preseneti znova in znova:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam. Meni je super, me je res pozitivno presenetil. xx

      Izbriši
  3. Mene je tako presenetil, da wow. Sem pa že na koncu in si bom mogla kmalu omisliti novega :o

    OdgovoriIzbriši