BEAUTY: Avon Maroccan Argan Oil Leave-in Treatment

by - 07:07:00

Med vsemi nami se najde kdo, ki ima suhe, poškodovane lase brez sijaja. Težave pridejo predvsem z barvanjem in toplotnim obdelovanjem las, s čemer jim odvzamemo voljnost, zdrav lesk in sijaj ter druge lastnosti. Sama sem pred leti pretiravala z barvanjem in še le sedaj sem se zavedala, da moji lasje rabijo malo počitka in dodatne nege, da jim povrnem lastnosti, ki so jih imeli na začetku - pred mojimi neumnostmi. Odločila sem se za naravno kozmetiko oz. naravne šampone in balzame za lase, prejela pa sem tudi ta odličen tretma za lase z maroškim arganovim oljem znamke Avon. 

Olja za lase imajo več učinkov, poškodovanim in suhim lasem zagotovi izdatno nego, lase globinsko nahrani in jim povrne sijaj, pri kodrastih laseh poudari strukturo hkrati pa ščiti lasne konice pred cepljenjem. 

Avon Advance Techniques 360 Nourishment 
Maroccan Argan Oil Leave-in Treatment

Zelo vesela sem bila tega testiranja, saj moji lasje nujno potrebujejo dodatno nego, ki bo izboljšala samo teksturo las in jim povrnila naraven lesk ter volumen. Sama zelo veliko dam na lase, čeprav sem jih toliko let "uničevala" z barvami. Skratka komaj sem čakala, da izdelek preizkusim in rezultate delim z vami.

Embalaža

Embalaža je že na prvi pogled čudovita in takoj pritegne pogled. Sekundarna embalaža je prelepe turkizne barve s kombinacijo designa, bele in zlate barve pisave. Na embalaži se nahajajo vse potrebne informacije.Olje se nahaja v prozorni flaški s plastičnim pokrovom, ki omogoča iztis zadostne količine olja. Embalaža je priročna tudi za to, da vidimo koliko olja še nam je ostalo in kdaj kupiti novega. 
Uporaba

Sama uporaba olja je zelo nezahtevna in ti vzame res zelo malo časa. Ta tretma je brez izpiranja, to pomeni, da lase operemo, nato pa na še vlažne lase nanesemo nekaj olja in oblikujemo kot ponavadi. Mala malica!

Mnenje/Ocena:

Olje za lase je več kot odlično. Je prijetnega vonja, ki se na laseh obdrži še nekaj ur, tekstura olja je nekoliko tekoča, kar zagotovi, da se olje lepo razporedi po laseh in ne pusti čudnega občutka po oblikovanju. Lasje so po uporabi mehki, gladki, vidno sijoči in zdravega videza. Tudi razčesavanje je nekoliko lažje. Kar bi poudarila je to, da olje las ne masti, saj se takoj vpije in jih tako globinsko navlaži. Mislim, da sem našla svojo najljubše olje za lase in bi ga res priporočila tudi vam - vsem, ki imate poškodovane in suhe lase in prav tako vsem tistim, ki si želite dodatnega sijaja ter zdravega videza las. ODLIČEN IZDELEK!
Ocena (1-10) :10

Tretma z Maroškim arganvim oljem lahko kupite pri avon.si, za 30 ml boste odšteli samo okoli 5 eur, kar mislim, da je primerna cena.


Tudi ti uporabljaš olje za lase? 
Kakšne so tvoje izkušnje in katero olje je tvoje najljubše?

Comment below


xoxo,
Neža




*This product was sent to me by the company itself or its PR.







You May Also Like

2 comments

  1. To olje je tudi moje najljubše. :) Vedno imam kakšnega na rezervi. Jaz imam tanke lase in veliko olj jih lahko obteži, ta pa res ne. Vsekakor en izmed mojih Avonovih favoritov :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz tudi moram poskrbeti za rezervo. Mi res odgovarja in sem zelo zadovoljna pa še tako lepo diši. Tudi moj, xx

      Izbriši