Review: Revolution Make Up New-Trals vs Neutrals Palette

by - 04:07:00

Moja šibka točka v kozmetiki so definitivno palete ličil in šminke. Ker jih imam v svoji zbirki že kar nekaj, moram priznati, da me veliko palet več sploh ne navduši tako, da bi jih kupila. No, tale nova paleta polna prečudovitih odtenkov me pa definitivno je! Govorim o Make Up Revolution New-Trals vs Neutrals paleti, v katero sem se zaljubila na prvi pogled in si rekla: "To moram nujno imeti!".


Z ličili znamke Make Up Revolution sem nasploh zelo zadovoljna. Lahko rečem, da v moji zbirki ličil prevladujejo ličila te znamke, saj so kvalitetna, cenovno dostopna ter obstojna.


Revolution Make Up New-Trals vs Neutrals Palette

Embalaža

Primarna embalaža je črne barve, sprednja stran palete je črnega mat videza, kar mi je zelo všeč. Sekundarna embalaža je kot vse ostale-iz tršega papirja, črna z zlatim napisom. V desnem kotu se nahaja nalepka na kateri je slika palete, tako, da vidimo kaj se skriva v notranjosti.


Vsebina palete

Ko odpremo paleto najprej vidimo čudovite odtenke in veliko ogledalo, ki je meni osebno super priročno, še posebej, če paletko vzamemo na pot in nimamo pri sebi nobenega drugega ogledala. To pa še ni vse! Zraven je priložen še Pro 1989 čopič (iz sintetičnih ščetin) za nanašanje senčil s kar dvema različnima koncema in sicer za nanos ter zabrisovanje senčk. Super, kajne?



V paleti se nahaja kar 16 senčk mat in šimrastih odtenkov. Odtenki so naravnost čudoviti, mehke strukture, zato se tudi zelo lahko zabrisujejo.

Swatches





Vsi odtenki, razen najsvetlejših dveh, so zelo pigmentirani, barve so čudovite za pomlad ali kateri koli drugi letni čas. Imamo odtenke z mat in šimrastim finišem. Meni so najljubši šimrasti, saj spominjajo na majhne bleščice, bleščice pa tako ali tako obožujem. 

S paleto lahko ustvarimo natural look ali večerni dramatičen look. Na voljo je 16 prečudvitih senčk, ki jih vsekakor moraš imeti! 

Definitivno najboljši nakup do zdaj! 

Kupiš jo lahko v spletni trgovini : licila.si

ZA SAMO 9,99 €

Pohiti, dokler so še na zalogi!



Jo že imaš?
Ti je všeč? 
Katera vrsta v paleti ti je ljubša?



xoxo,
Neža












You May Also Like

11 comments

  1. Wow, senčke so res čudovito pigmentirane :D In vsebujejo same prelepe odtenke :) So pa paletke tudi moja šibka točka in se moram prav nazaj držat včasih :D Zdaj me pa še ti v skušnjavo spravljaš :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, malo morem :P Čudovite so. Sicer sem mela malo težave s svetlobo (v živo so še lepše), ampak se vseeno dobro vidi pigmentiranost. Me pa vedno razočarajo tisti najsvetlejši odtenki, tukaj v tej paleti sta sicer samo dva, tak, da zakon! Pa za to ceno je paletka res top of top! xx

      Izbriši
  2. Jaz si jo full želim, ampak se malo brzdam z nakupom, ker imam res ogromno paletk, na koncu pa uporabljam samo 2 ali 3 stalne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi jaz pazim pri nakupih. Vedno bolj, če sem iskrena. Ampak po dolgem času sem res srečna, da sem opravila ta nakup. xx

      Izbriši
  3. Se strinjam, da so njihovi izdelki res kvalitetni za takšno ceno :) Paleta ima res lepe odtenke.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šimrasti so prečudoviti <3 Ja res, za to ceno so izdelki res kvalitetni. Jaz imam še njihovo paleto Flawless in mi je tudi top, jo vsakodnevno uporabljam. xx

      Izbriši
  4. Ti swatchi me pripričujejo k zaprevljanju ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I'm not even sorry , hehe ♡ Meni sploh ni žal, res. Komaj čakam, da ustvarim kakšen zanimivi look. xx

      Izbriši
  5. marelični odtenki so mi zelo pri srcu, in lepo si se potrudila za celoten review. Sicer imam tudi jaz palet za malo morje,ampak nikoli ne veš, ker je res lepa:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala ♡ Ja, tudi meni. Sicer največ uporabljam earthy odtenke, tako, da mi je pri tej paleti všeč, da je malo vsega. Pa šimrasti so čudoviti! xx

      Izbriši
  6. Ja, odtenki so res čudoviti <3 Jaz se kar nisem mogla zadržati, da nebi kupila in navsezadnje mi ni niti malo žal. Good job Make Up Revolution, hihi. xx

    OdgovoriIzbriši