Review: Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer (010 Porcellain)

by - 06:28:00

Pozdravljene lepotičke. Na blogu sem nekaj dni nazaj objavila vprašanje katero oceno izdelka bi rade videle najprej in veliko vas je izrazilo željo za oceno korektorja znamke Catrice. Na začetku naj vam zaupam, da je to definitivno drugi najboljši nakup v tem mesecu in na sploh do zdaj.


Korektorji so zelo pomembni pri vsakem ličenju, saj z njimi zakrijemo nepravilnosti, ki nočemo, da izstopajo pri končnem looku. Prav tako z njimi osvetlimo predele pod očmi, saj se največkrat tam skrivajo temni kolobarji, ki jih hočemo zakriti in obrazu dati zdrav videz.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 
(010 Porcellain)

Ker sem sama zelo svetle polti, ampak imam zelo temne kolobarje pod očmi, kateri me nenehno spravljajo ob živce, sem izbrala najsvetlejši odtenek korektorja. Do zdaj sem uporabljala kremne korektorje znamke Make Up Revolution, ki opravijo svojo nalogo, vendar finish vseeno ni bil takšen kot sem ga hotela, zato sem se odločila, da sprobam še tega. P.s. Naj bi zakril tudi tatuje. Pa, da vidimo kako se je obnesel...


Embalaža in cena

Embalaža je plastična s črnim pokrovom, skozenj pa se vidi odtenek korektorja. Na embalaži se nahajajo tudi vse potrebne informacije o izdelku. Vsebuje 5,0 ml korektorja za 3.79€. Za to odlično prekrivnost in obstojnost je to res malo!


Vsebina oz. struktura

Korektor je kremaste strukture, je lepo mazljiv in odlično, naj povdarim to, res odlično prekriven. Po nanosu se nežno vpije v kožo in prekrije želeno nepravilnost, hkrati pa odlično osvetli želene dele obraza. Kar mi je še posebej všeč je to, da se po določenem času ne nabere v gube okoli oči in ne izsuši kože, kot nekateri korektorji. Definitivno ne smem pozabiti omeniti še vonj korektorja, ki je nekoliko sladkast, sicer nisem zahtevna in mi je vseeno, če ima korektor vonj, ampak ta je tako prijeten. Mislim, da sem našla spet še en izdelek, ki se je uvrstil na mojo TOP listo.


Vsekakor priporočam vsem, ki imate določene nepravilnosti, ki jih hočete zakriti ali tudi kaj skriti (hihi, mogoče kak tatu pred starši). Sicer pri zakrivanju tatujev ta najsvetlejši odtenek ni tako učinkovit kot malo temnejši. Ko ga nanesem na svoje podočnjake, jih praktično ni več, zato je to definitivno moj fav izdelek tega meseca. To pa še ni vse! Korektor je tudi waterproof tako, da bo super uporaben tudi v poletju.

Catrice VS Make Up Revolution 

V tem boju za najboljši korektor definitivno zmaga znamka Catrice, saj ima dobro prekrivnost in mat finiš, korektor znamke Make Up Revolution pa je sicer bolj svetlejši, vendar ni tako dobro prekriven in se čez nekaj časa nabere v gubicah.


 Jaz ga uporabljam bolj kot fiksirni korektor oz. primer za senčila na vekah ter za podlago pred nanosom osvetljevalca. Sem pa kljub tej razliki zadovoljna z obema, hkrati pa srečna, da sem kupila tega od Catrice, saj sem našla tistega "popolnega"za svoje nepravilnosti. 


Na sliki vidimo, da je odtenek korektorja znamke Catrice nekoliko temnejši, vendar na koži izgleda precej svetlo z mat finišem. 


Korektor in fiksator znamke Make Up Revolution je definitivno med svetlejšimi korektorji, vendar manj prekrivnimi. Tako kot sem že zgoraj napisala, ga jaz osebno uporabljam kot podlago za senčila (primer za oči) ter kot osvetljevalec pdoločenih predelov in kot podlago pred nanosom osvetljevalca.



Ocena (1-10): 10


Se korektor nahaja tudi v tvoji zbirki ličil?
Kako si z njim zadovoljna ti?
Comment below


xoxo,
Neža














You May Also Like

8 comments

  1. To je moj najljubši korektor. Jaz sem pa zdaj kupila še svetlejši nov odtenek 005 Light Natural in mi je super. Sem pozimi še bolj bleda in je skoraj tako svetel, da lahko malo highlightam z njim :). Res je odličen korektor za smešno ceno :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem prvo mislila, da mi bo pretemen, ker ko sem ga probala na roki je bil ful oranžen, ampak na obrazu mi pa super sede in ja, je tudi moj najljubši korektor. Moram pa definitivno sprobat še ta svetlejši odtenek. xx

      Izbriši
  2. Zaenkrat se korektor še ne nahaja v moji zbirki, ampak mislim, da definitivno potrebujem nekaj takšnega :D Kot nalašč za zdaj, ker mi ravno zmanjkuje tistega v stiku :) Super objava Neža <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, kupi ga, ker boš res ful zadovoljna z njim in za to ceno je res odlično prekriven. Hvala xx

      Izbriši
  3. Jaz imam 005 in sem res želela biti navdušena nad njim. Ampak meni se res nabira v gubicah okoli oči. Mi doda 10 let v trenutku! Maže se res super, tako da ne vem :( Bom preizkusila še nekaj drugih tehnik samega nanašanja korektorja. Parfumiran je res blago, kar prijetno, čeprav se meni zdi to totalno nepotrebno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res? Jaz ga nanašam z gobico, na koncu ga še fiksiram nežno s pudrom v prahu in mi zdrži skozi cel dan brez da bi se mi nabral kje, kot na primer drugi. Ja, glede vonja je meni tudi to čisto nepotrebno, ampak vseeno me je kar malo presenetil kako lepo diši. xx

      Izbriši
  4. Waw, tole si morem RES omisliti! Imam nekaj sledi aken, ki kar nočejo izginiti in se pod pudri kar SVETIJO :D.
    Tako da hvala za objavo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaa, definitivno najboljši korektor do zdaj! Ti priporočam, da ga preizkusiš! xx

      Izbriši